Reklama

Reklama

Superšéf 24 hodin do pekla a zpět

(pořad)
Rozhovor
Reality-TV
Česko, 2020, 4x55 min

Obsahy(1)

Zdeněk Pohlreich se vrací ve velkém stylu! Zdeněk během neuvěřitelných 24 hodin podává pomocnou ruku restauracím, které už neví, kudy kam. Vyvede Zdeněk žalostný podnik doslova z pekla? (TV Prima)

Videa (1)

Rozhovor

Recenze (113)

Heyyy 

všechny recenze uživatele

Dala jsem po prvním dílu 2*, ale nalijme si čistého vína, ono to je spíš na 1*. Reklama kam se podíváš, v jednom díle se mluví o úvěru od KB,v dalším o mobilní aplikaci od KB... Zaprodanost totál, s původními díly to nemá nic společného, za 24 hodin nestihne téměř nic, uvaří se pár jídel na ukázku, předělají hospodu, majitel nemusí ani hnout brvou, jen pasivně čumí a kejve, v chrudimském díle jsem měla navíc pocit, že ani nemá snahu něco zlepšit, že si myslí, že je vše v pořádku tak jak je, kromě výdělku. Celé mi to připomíná Jak se staví sen, jen v hospodě a ne v bytovce... Hosté u stolu komparz, nevím jak je jinak možné, ze byli před pár týdny účastníky Prostřena... A to že se Pohlreich nevrací na místo činu taky hodně chybí. Za mě zklamání. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Takže já se přihlásím do konkurzu, kde mi předělají za 24 hodin restauraci a poradí co a jak. Potom ke mě naskáče několik kameramanů, kteří začnou točit jak já vařím, chodit do mrazáku, pozorovat lidi při obsluze. To mi má připadat normálně a když se tam zjeví Zdenda, tak mám dělat překvapeného? :D Mí zaměstnanci mají ten den ihned 24hodin čas, vůbec nepotřebují za nemocnou babičkou, domů s nákupem, k doktorovi, všichni jsou prostě free. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Zdenda tehdy prohlásil, že je unavený a ztratil chuť dál kafrat hospodským do života. Bral jsem to, dávalo to logiku. Jeho kývnutí na podobný formát, který je hlavně rychlejší, už tolik ne. Roky měnil zaběhnuté pořádky a oblibu ve smaženém sýru i mdlé obloze, byl u toho trefný, ultravtipný, svěží, zrál jako víno. A právem se stal největším tahákem pořadu, který měnil, pulzoval, zlepšoval čtyři dny v kuse plus se vrátil, aby zjistil, co se (ne)povedlo. Všechno jde nyní stranou a přichází daleko dynamičtější pojetí, u kterého superšéf s partou profíků změní lokál i zavedené zvyky a pohledy na věc, aniž by se majitelé a personál zase tak úplně snažili. Buch, bác, rychlokurz a hned tu máme reakce nadšených hostů á la „jídlo je exkluzivní, prostředí úchvatné, personál ochotný“. Samoúčelné, umělé, bez napětí a tempa. Takový Pohlreich v prášku. PS: Musím uznat, že s druhým a třetím dílem se můj dojem trochu spravil (takže jsme někde mezi dvěma a třemi hvězdami). ()

sator 

všechny recenze uživatele

Jednak je Zdeněk Pohlreich zábavný jednak je to velký dar hospodě a jednak mě zajímá psychologie lidí... 1. díl: Velmi vlídný, ve dvojce velmi přitlačil...*** 2. díl: Já se bavil :-)***. 3. díl: Prima restaurace-vražedný ceny a menu. 4. díl: Pohlreich léčí vztahy... ()

Dromed 

všechny recenze uživatele

Zdéňa je prostě gastronomický polobůh. Ale ten formát co to jako je? 24 hodin, půlené obrazovky alá kefír Sutherland. To frčelo v době, kdy dvojčata ještě stály. Jak já bych chtěl staré dobré Ano Šéfe. Ale za ty hlášky to stojí: visí to jako šourek nemocného bernardýna, kydáš to tam jak v lékárně :D ach jo prostě klasika. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • „Superšéf je živější, má rychlý střih. Je to takový lehce hektičtější, ale divácky zajímavější,“ uvedl Zdeněk Pohlreich. (SONY_)

Reklama

Reklama