Reklama

Reklama

Jednotky vesmírného nasazení

(seriál)
  • USA Space Force
Trailer
USA, (2020–2022), 8 h 44 min (Minutáž: 25–37 min)

Kamera:

Simon Chapman

Hrají:

Steve Carell, John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers, Tawny Newsome, Jimmy O. Yang, Don Lake, Lisa Kudrow, Owen Daniels, Hector Duran, Dan Bakkedahl (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Armádní generál se neochotně spojí s výstředním vědcem, aby společně připravili ke startu nový útvar americké armády: Vesmírné síly. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (122)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Představte si alternativní universum, ve kterém trochu umírněnější Michael Scott místo prodeje papíru sbírá generálské hvězdy. Nutno říct, že nápad samotný má ohromný potenciál a hlavní herecká dvojka má také co nabídnout. Bohužel se nejedná o střelenou satiru nejvyšších postů Států, nejde o bláznivou jízdu na lince Země - Měsíc. Space Force se snaží působit reálným dojmem a přestože zde satira je, je jí moc málo. Na komediální seriál prostě není SF dostatečně komické, sem tam se usmějete a sem tam se povede dost dobrá narážka, ale v konečném součtu to jednoduše nestačí. Příběhově má seriál hlavu a patu, což je obrovské plus, jen bych se na místě tvůrců zkusil utrhnout ze řetězu a doručit divákům pořádné záchvaty smíchu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Space Force splnilo očekávání a nabídlo mi přesně to co jsem čekal.Slušnou dávku funkčního humoru,nějakou tu satiru,trochu vážnějších momentů a jako bonus velmi dobře fungující dvojici Carrel x Malkovich.V mnoha ohledech mi SF připomnělo konkurenčí Avenue 5,které nabídlo podobný mix humoru a "dramatu" a bavil sem se u něj podobně dobře.Je sice pravda,že mi chybí ještě dva díly,ale něvěřím že budou natolik průserové,aby mě donutily jít v hodnocení níž...70% ()

Reklama

maestrotatum 

všechny recenze uživatele

Jedného dňa charakterovo veľmi nízky človek so zlou a ryšavou prehadzovačkou povedal, že by chcel mať svoje Vesmírne sily, keď už sa námorníctvu či pechote tak darí ničiť iné krajiny... ale to je záležitosťou svetového mieru. Prečo by to však nemohol byť skvelý námet pre seriál ? Je a aj seriál sa vydaril. Diel od dielu je lepší. Dobrou voľbou bolo postaviť na čelo práve Michaela Scotta. Malkovich a Carell spolu príjemne ladia, humor nie je prehnaný ani silený. Všetko do seba pekne zapadá a v konečnej výslednici badateľne poznať zrelú lahkosť vtipu a irónie, ktoré musia ulachotiť snáď každému. [79%] ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pár hercov je tu trochu nevýrazných, to je asi jediný výraznejší problém. Páči sa mi ale ten tím a vychádza im dosť inteligentných vtipov. Občas neustrihnú scénku hneď po vtipe, ale ukazujú ešte reakcie a je to dosť prdel. Malkovich odpustí, najlepší sú otec s dcérou Carell a Diana. Mám to celkom rád. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Prvotný nápad ako akási paródia na ozbrojené sily siahajúce zo svojou ochranou až do vesmíru vôbec nie zlé. Len tá nevyrovnanosť medzi dielmi, obsahová stránka a hlavne účelova trefnosť chýba. Herci viac menej v pohode, neprehrávajú, má to ako také stráviteľné zázemie, zbytočne to nehaluzí na pofidérnosti. /50%/ ()

Galerie (328)

Zajímavosti (14)

  • Vesmírne jednotky USA v skutočnosti nemajú jednotný dizajn uniformy aký je použitý v seriáli. (Weezy22)
  • Netflix získal ochrannú známku pre frázu "Space Force". (Weezy22)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama