Reklama

Reklama

Jednotky vesmírného nasazení

(seriál)
  • USA Space Force
Trailer
USA, (2020–2022), 8 h 44 min (Minutáž: 25–37 min)

Kamera:

Simon Chapman

Hrají:

Steve Carell, John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers, Tawny Newsome, Jimmy O. Yang, Don Lake, Lisa Kudrow, Owen Daniels, Hector Duran, Dan Bakkedahl (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Armádní generál se neochotně spojí s výstředním vědcem, aby společně připravili ke startu nový útvar americké armády: Vesmírné síly. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (122)

Gimli 

všechny recenze uživatele

Mně se na Space Force líbí, že právě nejde o sérii prvoplánových nesouvisejících skečů, ale o dobře provázanou spleť promyšlených vtipů, situačních gagů i trochu kameňáků v pozadí, která ale funguje díky vynikajícímu herectví nejen hlavních představitelů. Navíc má každá epizoda nějaký jednotící rámec, který se jí táhne jako červená nit, a díky tomu humor a vtip přirozeně vyplývá ze situace. Daří se tak balancovat na té správné straně hrany trapnosti a absurdního humoru, což je přesně to, co velmi dobře hraje na mou strunu. Komu takový styl nesedí, bude rozčarován. Já jsem v zásadě nadšený a těším se na další sérii. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už před časem byla v poměrně tichosti tahle záležitost zrušena, a to bez velkých oslav závěru seriálu, či úspěšného zakončení. Bohužel se tak seriál zařadí do velké řady těch, které skončili dříve, než tvůrci zamýšleli, a také neměli šanci na řádné ukončení. Ne že by to byl nějaký velký hit, či komediální přelom, ba naopak, ve všech ohledech spíše průměrná záležitost. ()

Reklama

bararich8 

všechny recenze uživatele

Nájezd to mělo skvělý, dost to připomínalo náš výborný Kosmo. To však v dalších dílech dost polevilo a pak už šla komedie poměrně do ústraní nebo se vtípky tolik nevydařily. Nicméně stále tam zůstalo výborné herecké obsazení, hlavně Malkovich je top, a obecně zajímavé prostředí plus oblíbené narážky na současnou politickou scénu a stereotypy. Ve výsledku mě tak trochu mrzí nevyužití potenciál, ale stále je to slušně koukatelné, slabší 4* ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Popkulturní kosmická satyra trumpovské politiky.  Asi přesně to, co by jste čekali od seriálu se Stevem Carellem. On a John Malkovich to celé táhnou….na ostatních postavách se mělo ještě zapracovat, nebo je jinak obsadit. Zasazení do prostředí nové vesmírné složky americké armády mne baví. Co však hapruje, je vyváženost jednotlivých epizod. Humor taky občas vyznívá do ztracena a tak napadá vás, to co mne? Carell – Kancl – Gervais? Pořád nic? Jen si tak říkám, jak by to celé dopadlo, kdyby vedení Netflixu vytočilo na telefonu číslo právě Ricky Gervaise. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Čím raději máte vesmír a jeho dobývání, tím víc vás bude tenhle seriál bavit. Je to především komedie se skvělým obsazením (Steve Carell a John Malkovich jsou dvojice, kterou bych dokázal sledovat hodiny a hodiny), ale potěšilo mě, že to na druhou stranu není jen legrace a že postavy mají i svoje vážnější lidské momenty a že stejně jako o smích jde o příběh, který se postupně hezky vyvíjí. Co do komedie z dílů jasně vyčnívá ten druhý, při kterém jsem se smál od začátku do konce, ale vážně to neznamená, že bych se u ostatních nebavil. Druhou řadu bych prosil co nejdříve. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (14)

  • Wild Horse vo východnom Colorade predstavuje rovnú plochu, kde nie sú žiadne hory. V skutočnosti sa tu nachádza asi 6 domov a jedna pošta. (Weezy22)
  • Stevov Carellov otec slúžil v armáde a tiež bojoval v 2. svetovej vojne, preto Carell požadoval, aby bol seriál po celý čas úctivý k armáde. (Weezy22)
  • Vesmírne jednotky USA sa nachádajú vo Wild Horse vo východnom Colorade. Avšak samotné natáčanie prebiehalo v Los Angeles, ktoré je od Wild Horse veľmi odlišné. (Weezy22)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno