Reklama

Reklama

Jednotky vesmírného nasazení

(seriál)
  • USA Space Force
Trailer
USA, (2020–2022), 8 h 44 min (Minutáž: 25–37 min)

Kamera:

Simon Chapman

Hrají:

Steve Carell, John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers, Tawny Newsome, Jimmy O. Yang, Don Lake, Lisa Kudrow, Owen Daniels, Hector Duran, Dan Bakkedahl (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Armádní generál se neochotně spojí s výstředním vědcem, aby společně připravili ke startu nový útvar americké armády: Vesmírné síly. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (122)

PlaCzech 

všechny recenze uživatele

Hrozně rád bych tomu dal víc hvězdiček, ale prostě s čistým svědomím nemůžu. Najde se tam pár dobrých gagů, ale to prostě nestačí. Skáče se od vážného k absurdnímu tónu moc křečovitě, a prostě to celé nějak nedrží pohromadě. Mám z toho podobný pocit jako z první série Parks and Recreations, která byla dost podobná, ale zlepšili se a seriál nakonec patří k mým oblíbeným, a doufám že se seriál v druhé sérii najde, pokud tedy bude. ()

Schnaubik 

všechny recenze uživatele

Nebudu lhát, koukal jsem na to vlastně jen proto, že v tom hrál Carell a já teprve nedávno dokoukal Office, do kterýho jsem se totálně zamiloval. Tady teda ten obraznej komickej řetěz občas padá, ale pořád to má svoje momenty a kvůli nim jsem se u toho udržel. Nim a Johnu Malkovichovi, kterej tu všechny strká do kapsy. Hodně cením snahu scénaristů působit co nejaktuálněji v rámci vydání toho seriálu - zapojení TikToku a memes, střet světa Twitteru s generálem ze staré školy, nebo debaty o K-Popu pro mě byly skvělý osvěžení starých kolejí. Zajímalo by mě, jak poplatné době to bude za 10 let. Solidních 6/10! ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Duo Carell / Daniels ve mně trochu nahlodalo myšlenku, že když jejich spolupráce fungovala jednou, tak bude fungovat znovu. A trochu jsem pravdu měl, humor z legendární The Office tady zůstal a občas je hodně povedený, jenže je ho tragicky málo. Seriál nesmyslně skáče od komediálních dílů k dětinským rádobydramatům, které bych se nebál odvysílat na ČT Déčku. Po shlédnutí se neubráním kritice, že celá show vznikla pouze a jedině za účelem kritiky prezidentství Donalda Trumpa, na jehož účet je asi tak každý druhý vtip nebo komická situace. Je to určitě vznešená myšlenka a nebylo by to poprvé, kdy by zábavní průmysl sloužil k politické kritice a satiře, ale zastávám názor, že by zároveň měly být dodrženy kvality kinematografické. ()

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Parodie, která se tak blíží realitě, že parodií přestává být. Americký prezident si usmyslel, že dobude vesmír a na to potřebuje vesmírnou armádu. Která dřepí na Zemi. Která se skládá z dost neschopných a pomatených.Kde má generál rodinu jak ze statistik (kriminality). Kde jediný normální je onen "výstřední" vědec. Vřele doporučuji. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série. Těšil jsem se hodně a první díly mě nadchly. Dobývání vesmíru, Steve Carell a přesně očekávaný humor. Od poloviny první řady ale šla kvalita dolů. Mrzela mě hodně kvalita akčních scén. Ano, zde se nečeká nějaká pecka, ale akční scény byly přímo otřesně trapné. V posledních dílech vážná témata byla nudná (nebo spíš každá scéna od začátku s Lisou Kudrow). I přes lehké zklamání se budu těšit na další řady a špičkování mezi generálem a hlavním vědcem (úžasný Malkovich), docela fajn postava dcery a sympatický nápadník a v neposlední řadě jednohvězdičkový generál připomínající postavy Lloyd Bridges - generál ve Žhavých výštřelech. Druhá série postrádá akci, je konzistentnější než první a bohužel má hodně slabý začátek. Takže oproti loňsku, kdy mě závěr spíše zklamal a byl jsem ze seriálu lehce rozpačitý, letošní řada mě už už přiměla seriál opustit, abych po shlédnutí posledního dílu byl nadšen a s radostí vyhlížel třetí řadu. Poslední díl je totiž úžasnou kombinací sentimentu, emocí a humoru. Zásluhu na tom má většina postav, ale opět - viva jednohvězdičkový generál Brad. Je úžasný! ()

Galerie (328)

Zajímavosti (14)

  • Netflix získal ochrannú známku pre frázu "Space Force". (Weezy22)
  • Seriál je voľne založený na základe veľkého plánu Donalda Trumpa na rozdelení Air Force Space Command na vlastnú skupinu zvanú Space Force. (Game90)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama