Reklama

Reklama

Pomsta

  • Česko Zrozená pro pomstu (více)
Trailer 1

Anna (Maggie Q), kterou jako dítě zachránil a vycvičil legendární zabiják Moody (Samuel L. Jackson), je nejtalentovanější placenou vražedkyní na světě. Když je však Moody - muž, který pro ni byl jako otec a naučil ji vše, co potřebovala vědět o důvěře a přežití - brutálně zabit, Anna přísahá pomstu. Jakmile si s ní tajemný vrah (Michael Keaton) začne hrát na kočku a myš, jejich konfrontace se stane smrtící. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (132)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Nevyrazne skratkovite B-cko s typickym hlaskujucim Jacksonom a utlou zienkou ala brutalna Nikita. Q je i vo svojich 42och rokoch nadherna zena, v tom bielom oblecku a klobuciku, co nastupila do taxika....hmm. :) Posahany filozofujuci ochrankar je uz tiez jeden z charakterov, ktore zacinam povazovat za klise, a ktore tvorcovou pouzivaju, aby aj tuctove filmy urobili aspon trochu zaujimavymi. Ale Keaton ho aspon celkom dobre stvarnil. Inak cajicek. 48% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Druhá Campbellovka, kterou jsem si dal ve velmi krátkém čase má oproti té Neesonově jedno obrovské eso v rukávu jménem Michael Keaton, nemůžu si pomoct, ale ten herec mě neuvěřitelně baví. Líbí se mi jej sledovat. Líbí se mi když promluví a vždy mě zajímá co jeho postava zrovna říká. Tuhle jinak rutinní záležitost povyšuje o úroveň výše. Maggie Q své hvězdné časy má už dávno za sebou, její přítomnost, ale určitě nic nepokazí. Zbytek obsazení tvoří povinný L. Jackson a odněkud vyhrabaný T-1000. Celkově 50% ()

Reklama

majo0007 

všechny recenze uživatele

Ďalší ženský übermensch, tentoraz v produkcii majstra B-movies Moshe Diamanta. Holt, Jean-Claude Van Damme (spravili spolu 16 filmov) už nie je zrovna v kurze... už mu nepomôže ani druhá plastika puče a gratis dudle v tom ala Magix. Preboha, toto bolo v červených číslach...?! To sem ozaj hlasujú len Fibingerovej & Kratochvílovej DNA dcéry?! ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Typická pytlákova schovanka - flintu z ruky nepustí. Docela slušně natočený akčňák s velmi dobrou atmosférou a pár poněkud staršími herci, kteří ale makají jak o život a daří se jim vypadat velmi aktivně. Naprosto skvělý je Michael Keaton, jemuž navíc nechybí potřebná elegance. Trochu mi připomínal Jirku Korna. Ostatně Maggie Q ze začátku vypadá jak Křenková (jen na rozdíl od Křenkové umí o něco víc hrát), jeden z padouchů vypadá jak Kryštof, to mě taky bavilo. Jinak trošilinku jinak podaná klasická historka o odvetě, zabili jste mi (doplňte si sami), já vám zabiju (dtto). Ale jak říkám, atmosféra se mi líbila, není to blbé, Michael válí, dobře se na to dívalo. Trochu mi to připomnělo tou atmosférou akčnějšího Specialistu. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Naprosto obyčejná akční jednohubka, která  trochu smutně připomene, že akční žánr kdysi hrával první housle a dnes je  většinou rychlou streamovanou sešívanou pro upozornění:  Netflix právě přidal film, který by Vás mohl zajímat!  Zrovna Pomsta tedy není netflixovskou masovou pásovinou a jak píše kolega verbal  postrádá všechny ty dnešní moderní výdobytky filmového umění, ale  nehtohryzným kulervoucím áčkem rozhodně také ne. Maggie Q je ale dostatečně zajímavá, ohebná a sexy, aby podobnou taškařici utáhla a vůbec jí v tom nevadí ani Michael Keaton,jemuž kdyby možná vypustili všechny akční scény, tak by nejen nevadil. Nevím, tohle přehrávání se do rolí akčních starců je dnes vcelku liam (dříve in),ale  vidět to každej normální divák chce asi tak jako Arnieho v dramedii Woodyho Allena.   Kromě dědy Jacksona (tomu to i pochopitelně mooc slušelo) si ale teď po týdnu a něco, co jsem to viděl, nikoho dalšího nepamatuju, stejně jako žádnou pořádnou akční scénu. Byly tam vůbec? ()

Galerie (66)

Zajímavosti (3)

  • Na hudbě k hlavnímu traileru se podílel mimo jiné i český skladatel Tomáš Oliva. (Qaeky)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v rumunskom Bukurešti a vietnamskom Da Nang. Natáčalo sa aj v Bulharsku a Veľkej Británii. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama