Reklama

Reklama

Pomsta

  • USA The Protégé (více)
Trailer 1

Anna (Maggie Q), kterou jako dítě zachránil a vycvičil legendární zabiják Moody (Samuel L. Jackson), je nejtalentovanější placenou vražedkyní na světě. Když je však Moody - muž, který pro ni byl jako otec a naučil ji vše, co potřebovala vědět o důvěře a přežití - brutálně zabit, Anna přísahá pomstu. Jakmile si s ní tajemný vrah (Michael Keaton) začne hrát na kočku a myš, jejich konfrontace se stane smrtící. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (129)

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Protégé je úplně v klidu pohodová oddechovka s ženským Johnem Wickem v hlavní roli, kterou zde hraje pěkná a zkušená Maggie Q, ale mě tu zaráží fakt, že celý film nevyznívá ani tak béčkově jako spíše, že připomíná jakoby se jednalo už o pokračování, tedy druhý díl, kterému chybí troufalost jedničky (což je doslova letošní druhý Zabiják & bodyguard), ve kterém shodou okolností také hraje Samuel L. Jackson. Jinak akce je výživná a Michael Keaton si to tu dost krade pro sebe svým hereckým umem, jediné co, tak ta nesmrtelnost hlavní postavy, což je ale v dnešní době v tomto žánru už naprosto běžná záležitost. Čisté 3* ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„…VIDÍM ŽENU, KTERÁ BALANCUJE VE VĚTRU NA LANĚ NAD NÁDRŽÍ PLNOU ŽRALOKŮ…“ ///    Áčková akčňárna (s béčkovejma momentama). Příběh (teda zápletka…) je až neuvěřitelně jednoduchej. Něco většího z něj dělají až ty tři hlavní postavy – teda hlavně Anna, která je krutopřísnej (a sympatickej) zabiják. Velkej plus je, že se u toho dá občas i usmát. Taky mě baví, že se to vodehrává někde jinde než, než v Číně. Takže Vietnam…. Hmmm dobrý! A krvavý!   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že vzkříšení je svině. 2.) Chystám se zabíjet. Kvůli živobytí...   /// Thx za titule „saurix“.       /// PŘÍBĚH  ***  HUMOR  *  AKCE  ***  NAPĚTÍ  * ()

Reklama

majo0007 

všechny recenze uživatele

Ďalší ženský übermensch, tentoraz v produkcii majstra B-movies Moshe Diamanta. Holt, Jean-Claude Van Damme (spravili spolu 16 filmov) už nie je zrovna v kurze... už mu nepomôže ani druhá plastika puče a gratis dudle v tom ala Magix. Preboha, toto bolo v červených číslach...?! To sem ozaj hlasujú len Fibingerovej & Kratochvílovej DNA dcéry?! ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pomerne úsmevná jednohubka, ktorej výhodou je, že sa neberie až tak vážne. Celé to stojí a padá na trojici Meggie, Samuel a Michael. Z toho Samuel môže kecať o klišoidných veciach bez toho, aby mi to vadilo, Micheal je nad vecou a očividne si celú tú jazdu užíva ( ako keby na takýto druh filmu čakal) a Meggie ukazuje štandard, ale bez zakopnutia. Scenáristicky miestami prostoduché, ale v rámci motivácie postáv funkčné a do určitej miery zaujímavé. Plus prostredie Vietnamu je vizuálne podmanivé. Campbell je možno rutinér, ale robí podstatne menej chýb, ako by pri taktom filme spravili iní, menej zručnejší režiséri. A že je ich poslednú dobu veľa. Takže v zásade spokojnosť. A Meggie by som prial viac úloh, čo ju docenia. Je to taká americká Gong Li. Zaslúži si trošku lepšie postavy. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Martin Campbell je zkušený rutinér a i když v tomhle případě točil béčko a točil ho dost na jistotu,dokázal přijít se solidním akčním girl power filmem,který všechny ty Jolty a Koktejly strčí do kapsy.Jednak proto,že si nehraje na nic víc než doopravdy je,druhák proto že má Maggie Q,které tu drsňačku prostě věříte a třeťák proto,že je tu Michael Keaton,který má i nadále charismatu na rozdávání a prostě by měl být víc vidět...60% ()

Galerie (66)

Zajímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v rumunskom Bukurešti a vietnamskom Da Nang. Natáčalo sa aj v Bulharsku a Veľkej Británii. (Real Tom Hardy)
  • Na hudbě k hlavnímu traileru se podílel mimo jiné i český skladatel Tomáš Oliva. (Qaeky)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno