Reklama

Reklama

Pomsta

  • Česko Zrozená pro pomstu (více)
Trailer 1

Anna (Maggie Q), kterou jako dítě zachránil a vycvičil legendární zabiják Moody (Samuel L. Jackson), je nejtalentovanější placenou vražedkyní na světě. Když je však Moody - muž, který pro ni byl jako otec a naučil ji vše, co potřebovala vědět o důvěře a přežití - brutálně zabit, Anna přísahá pomstu. Jakmile si s ní tajemný vrah (Michael Keaton) začne hrát na kočku a myš, jejich konfrontace se stane smrtící. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (132)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Jsem to zjevně nějak nepochopila. Slušně obsazené akční Béčko, docela sympatická hlavní hrdinka, ale jakou úlohu tam měl tedy S. L. Jakson? A proč M, Keaton pořád bránil toho dědka a jak to celé souviselo s tím  synem a závěr, dost nuda. Celé to bylo takové vachrlaté, ale akce více než dobrá, lokace moc pěkné, takže za mne slabší tři hvězďule. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Naprosto obyčejná akční jednohubka, která  trochu smutně připomene, že akční žánr kdysi hrával první housle a dnes je  většinou rychlou streamovanou sešívanou pro upozornění:  Netflix právě přidal film, který by Vás mohl zajímat!  Zrovna Pomsta tedy není netflixovskou masovou pásovinou a jak píše kolega verbal  postrádá všechny ty dnešní moderní výdobytky filmového umění, ale  nehtohryzným kulervoucím áčkem rozhodně také ne. Maggie Q je ale dostatečně zajímavá, ohebná a sexy, aby podobnou taškařici utáhla a vůbec jí v tom nevadí ani Michael Keaton,jemuž kdyby možná vypustili všechny akční scény, tak by nejen nevadil. Nevím, tohle přehrávání se do rolí akčních starců je dnes vcelku liam (dříve in),ale  vidět to každej normální divák chce asi tak jako Arnieho v dramedii Woodyho Allena.   Kromě dědy Jacksona (tomu to i pochopitelně mooc slušelo) si ale teď po týdnu a něco, co jsem to viděl, nikoho dalšího nepamatuju, stejně jako žádnou pořádnou akční scénu. Byly tam vůbec? ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Typická pytlákova schovanka - flintu z ruky nepustí. Docela slušně natočený akčňák s velmi dobrou atmosférou a pár poněkud staršími herci, kteří ale makají jak o život a daří se jim vypadat velmi aktivně. Naprosto skvělý je Michael Keaton, jemuž navíc nechybí potřebná elegance. Trochu mi připomínal Jirku Korna. Ostatně Maggie Q ze začátku vypadá jak Křenková (jen na rozdíl od Křenkové umí o něco víc hrát), jeden z padouchů vypadá jak Kryštof, to mě taky bavilo. Jinak trošilinku jinak podaná klasická historka o odvetě, zabili jste mi (doplňte si sami), já vám zabiju (dtto). Ale jak říkám, atmosféra se mi líbila, není to blbé, Michael válí, dobře se na to dívalo. Trochu mi to připomnělo tou atmosférou akčnějšího Specialistu. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Priveľmi starecké. Režisér a najslávnejšie mená z plagátu majú 70 rokov a viac. A je tomu prispôsobená aj akcia. Samuel L. Jackson len strieľa, tomu by žiadne chvaty/hmaty nikto nežral. Michael Keaton sa do nejakej akcie síce pustil, ale pravidelne sa v scénach prestrihávalo na dabléra. Bohužiaľ ani Maggie Q nedodá nejaké nadpriemerné momenty. Odvedie dobrú, ale nijako ohurujúcu akciu. Okrem toho nefunguje ani vytvorený svet plný nájomných vrahov, ktorý miestami pôsobí ako z čias borcov typu Jean-Claude Van Damme. Najlepšie momenty boli tie konverzačné, neakčné v podaní Michaela Keatona, ktorý tu predal svoje charizma. Ale keďže zápletka a ani finále nedodali bonusové dojmy, tak hodnotenie, od počiatočných 3* dojmov, pomaly a isto kleslo až takmer do suterénu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Máte-li rádi akční snímky a hledáte-li nenáročnou záležitost, při níž si v parném letním odpoledni neutavíte mozkové závity, tohle je jasný win- win. Příběh byl nenáročný, jak se na typické béčko sluší a patří, akční scény byly slušně provedené, což bylo vzhledem k věku většiny protagonistů dost překvapivé, a celé to na mě působilo velmi svižně a dost dobře to na mě fungovalo. Maggie Q to opět slušelo a jsem velmi rád, že nejsem věřící, protože by mě některé její módní kreace doplněné oku lahodícím vlněním zřejmě dohnaly k myšlenkám, pro které bych musel k mimořádné zpovědi. Mám silné podezření, že Samuel L. Jackson už před časem zemřel a v současných snímcích ho nahrazuje kyborg, který ho sice věrně imituje, ale tým, jež ho vyrobil, zapomněl na to, že by se na něm přece jen měl projevovat věk. To ostatní, dosud živé jedince, zub času nešetřil, takže mi Robert Patrick jako drsný šéf motorkářského gangu a Michael Keaton jako neodolatelný milovník přišli poněkud směšní. Omlouvám se, ale je to tak. Maggie Q tady tak vyčnívala jako sexy sestřička v gerontologickém centru. Ale to jsem odbočil, protože za mě platí, že to v rámci žánru vůbec nebyl špatný film a ke čtvrté hvězdičce mnoho nechybělo. / Poučení dnes nebude, jelikož snímek už jedno obsahoval a já si nedovedu představit, že bych přišel s lepším, protože tohle mi mluvilo z duše: "Je vzácný dar, mít přátele, kteří ti důvěřují natolik, že ti nepomáhají, dokud je sám nepožádáš." 3*+ ()

Galerie (66)

Zajímavosti (3)

  • Na hudbě k hlavnímu traileru se podílel mimo jiné i český skladatel Tomáš Oliva. (Qaeky)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v rumunskom Bukurešti a vietnamskom Da Nang. Natáčalo sa aj v Bulharsku a Veľkej Británii. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama