Reklama

Reklama

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Psych je můj milovanej seriál a jsem rád, že se druhý film uskutečnil a náležitě povedl. U prvního filmu jsem měl pocit lehkého zklamaní, ale tady se vrací Shawn a Gus v dobré formě. Navíc mě těší, jak skvěle se podařilo tvůrcům zakomponovat i návrat Timothyho Omundsona, který se ve skutečnosti zotavuje z mrtvice. Hned mám chuť se na seriál znovu podívat a doufám, že přijde ještě další film. ()

Evkamat 

všechny recenze uživatele

Páni, tak tohle mi vážně sedlo. Na to, že mě první film spíše zklamal (resp. byl na úrovni spíše podprůměrných epizod), tohle mělo mnohem lepší atmosféru. Asi hodně velkou část udělalo to, jak dobře zvládli zakomponovat reálně zotavujícího se Tima Omundsona do děje a přitom ale zachovat i klasickou Psychovskou "hloupoučkost" Shawna a Guse. U spousty věcí jsem se dobře pobavila, Shawn a Gus mi přišli mnohem přirozenější než v předchozím filmu. Jasně, děj je (klasicky po Psychovsku) naprosto průhledný, není to ani promyšlená detektivka, fikaná komedie, ani hrozně hluboký kasovní trhák a už to určitě "není takové jako dřív", ale je vidět, že je to pořád baví a mě to baví taky. ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Strašně moc přitažený za vlasy a celkově si mohli dát víc záležet, pokud chtěli filmem oživit vzpomínku na můj velmi oblíbený seriál. Moc příjemné bylo sledovat staré tváře a šlo vidět, že si to každý užíval. Bohužel to vypadalo, že každý dostal velký prostor pro vlastní nápady a jakoby to hráli z patra a scénář každý zahodil po přečtení první stránky. Šílenost, která hodně srazila tento film dolů. I přes to jsem spokojen a velmi rád jsem zase viděl všechny herce pohromadě. ()

Reklama

Reklama