Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Speciální zásahová jednotka Navy Seals byla vyslána na záchranu posádky amerického letounu zajaté blízkovýchodními teroristy. Během akce zjistila, že nepřítel vlastní střely Stinger - vysoce technicky vyspělé a nebezpečné zbraně. Velitel zásahové jednotky poručík Curran dává přednost zanechání zbraní na místě před jejich zničením. To ovšem znamená, že teroristé mají v rukou dokonalou zbraň. Rakety tedy musejí být nalezeny a zničeny, nebude to ovšem snadné... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Zastrčená vzadu na poličce, zaprášená akční jízda z 90. let, o které jsem absolutně nevěděl. Ale jsem rád, že jsem to dohledal a měl možnost to vidět protože to byla dobrá akční podívaná. Zajímavé herecké obsazení, dost akčních scén a jednoduchý příběh, který fanoušky devadesátkovejch akčních filmů rozhodě neurazí. Mam rád tuhle muziku s těhle starejch fimů, dodává tomu pěknou atmosféru. Já se bavil. 75% ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Hehe, toto bolo tak roztomilé až som prekvapený :) Že parta z Navy Seals budú neskutočne tvrdí hoši mi bolo celkom jasné. Ale že na bojisku im budeme fandiť podstatne menej ako na golfe, v krčme, na cvičisku (akcia v tesnom priestore vyvoláva úsmev na tvári)... (1) Akcia je staré dobré retro plné ozajstných výbuchov a plameňov, čo akčného nadšenca vždy potešia, ale málokedy sa dajú brať vážne... /Ofšem pokiaľ v tom nemá prsty John Woo./ (2) + taká tá 80´s hudbička akože umelo vytvárame napätie je rovnako roztomilá. A najmä (3) Charlie, Kyle Reese a Paxton z bajúzem! No neskonalí sympaťáci! Nie je to ten film, kvôli ktorému by som bol akčný fanda, ale sentimentalita spravila svoje. Opäť neobjektívne, ale nemenej presvedčené 4*. ()

Reklama

Ivo 

všechny recenze uživatele

Přiblble "cool" U.S fraška, která se neumí rozhodnout jestli to bude akční film, komedie nebo pubertální popichování přerostle svalnatých vogue teens ... Nakonec to není nic z toho a ve výsledku jen jalově impotentní krávovina bez ducha, příběhu a napětí, provázena radostně rozjuchaným rádiovým popem ... mise dotažena jen do půli, pak už se na to nedalo koukat, došly náboje ... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný akční nářez, o výbuchy, střelbu i mrtvé tady opravdu není nouze, jen tomu cyhbí nějaké originálnější zpracování a tvůrčí scény i záběry. Ale i tak jako standartní akčňák určitě potěší. Michael Biehn si vystřihl stejnou postavu jako ve Skále, jen s rozdílem, že si zahrál celý film. Charlie Sheen zase něco obdobného jako ve Žhavých výstřelech II., jen bez humoru. ()

Inozuka 

všechny recenze uživatele

V devadesátkách jsem bral Navy Seals jako takový normální akčňák, kde je ale té akce až moc málo. Nyní viděno po dlouhých letech a musím své původní mínění poupravit ještě směrem dolu. Film je neskutečně klišovitý, a to i na Béčko. Děj je o ničem, bojové scény vesměs trapné, celé to nemá žádný spád. Navíc se nabízí otázka, jak přes všechny ty psychotesty mohou projít do nejlepší speciální US jednotky tak nevyrovnané osobnosti, jako se nám snaží film naznačit. Jediné, co stojí za shlédnutí je závěrečná akcička v Bejrůtu, která celkem jede. Bída s nouzí... ()

Galerie (53)

Zajímavosti (13)

  • Pôvodne mali členovia tímu hrať touch rugby, Bill Paxton (Dane) mal pocit, že sa to až príliš podobá na scénu z filmu Top Gun (1986), kde sa hral volejbal, a tak navrhol golf. (beso74)
  • Rexer (Rick Rossovich) má pri golfe na sebe oblečené tričko s potlačou Martini Ranch. Bill Paxton (Dane) bol v 80-tych rokoch členom tejto rockovej skupiny. (beso74)
  • Když na konci Dale (Charlie Sheen) bojuje pod vodou s hlavním šupákem, tak ho podřízne pod krkem, avšak při pohledu na jeho tělo snášející se dolu do houbky není nikde ani trocha krve, což by z krku rozhodně bylo. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama