Reklama

Reklama

Show Bennyho Hilla

(seriál)
  • Česko Benny Hill Show (více)

V koncipovanom groteskovom pásme sa predstaví známy anglický komik, ktorého meno sa stáva už názvom pre štýl. Všíma si humornú stránku ľudského konania a komediálnu situáciu vie podať spôsobom jemu vlastným. Všestranný komediálny talent BENNYHO HILLA je zárukou výborného umiestnenia na súťažiach a festivaloch zábavných programov. O tom svedčí Cena za najlepší zábavný program, ktorú získal na Televíznom festivale roku 1984 v Cannes. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

Anthony 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že skeče Bennyho Hilla jsou velice nevyrovnané. Vybrat a sestříhat jen ty opravdu vtipné, mohlo by vzniknout něco geniálního. Mezi scénkami výbornými (nejraději mám když se nemluví a film jede zrychleně jako u grotesek) jsou bohužel i scénky, které jdou do ztracena - pointa je často slabá, nebo není vůbec. ()

infected 

všechny recenze uživatele

Je super že to po těch letech vyšlo s přijatelným dabingem Václava Postráneckého ikdyž jak vidno,všechno předabovat nešlo.Není to humor pro každého,odkaz na staré americké grotesky je zřejmý.V dialozích jsou dvojsmysly a narážky.Přesto old school humor triumfuje a člověk se baví jako kdysi.Ty jeho převleky,ksichty a malý plešatý dědek...nádhera!!! ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 2 - slovenský okruh = 23.12.1987 (R: ČST 1 = 16.3.1988), réžia slovenského znenia (ČST Bratislava) = - Bennyho dabuje STANO DANČIAK - Jedna jediná časť sa objavila pred rokom 1989 na ČST a bola dabovaná po slovensky !!! Najviac mi z tejto časti v pamäti utkvela scénka s bankovým lupičom. (30.5.2009) ()

Memesis 

všechny recenze uživatele

Ano, sice Benny Hill produkuje mnoho urážlivého humoru a někdy až naprosto okopírovaných scének ze starých grotesek, ale i tak je tu moc originální zábavy. Mám komplet čtyři série, které jsem viděl nadvakrát a proto musím usoudit, že tento seriál opravdu stojí za to. Na Pythony nemá, ale legrace zde stojí na prvním místě, což se cení. 85% ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Po létech jsem se zase dostal k legendární Show Bennyho Hilla. Vydržel jsem na to koukat několik hodin a téměř non-stop se usmívat a chvílemi i nahlas řehtat... Po skončení jsem se popleskal po hlavě a jdu se podívat po nějaké pěkné kočce :-). Vybrané ukázky: http://www.youtube.com/watch?v=iAiq1xKF38k ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama