Reklama

Reklama

Slow Horses

(seriál)
  • Velká Británie Slow Horses
Trailer
Velká Británie, (2022–2024), 18 h 3 min (Minutáž: 40–53 min)

Tvůrci:

Will Smith

Předloha:

Mick Herron (kniha)

Hrají:

Gary Oldman, Jack Lowden, Kristin Scott Thomas, Rosalind Eleazar, Saskia Reeves, Christopher Chung, Aimee-Ffion Edwards, Kadiff Kirwan, Freddie Fox (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(24)

Táto dôvtipná špionážna dráma sleduje nefunkčný tím agentov MI5 a ich nepríjemného šéfa, známeho Jacksona Lamba, ktorí sa pohybujú v podfukoch špionážneho sveta, aby ochránili Anglicko pred zlovestnými silami. (Apple TV+)

Videa (3)

Trailer

Recenze (48)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavné! Jak outsideři, odložení z MI5 dokážou vyřešit jeden velmi zapeklitý případ, ve kterém je namočeno několik vysoce postavených lidí (žen!). Tak to vypadá, když jsou na takových místech opět silně protěžované ženy. Někdy trochu přehnaná snaha, ale většinou vtipné a svižné. Tradičně výborný Gary Oldman. Na druhou řadu se těším. ()

JitkaCardova 

všechny recenze uživatele

Užila bych si casting, vtípky, odkazy i atmosféru, kdyby ve scénáři fungovala alespoň elementární logika (za všechny ty vyšší desítky zvednutých obočí jeden vzorek: to Cartwright vážně objeví kompromitující fotografie na Tavernyovou uvnitř budovy MI5, v registrech na personálním oddělení, ve složce pojmenované "Fiasco", pod písmenem F? protože ho to napadlo? wtf, a předtím i potom ještě mockrát). Ještě že jsme se dívali s o., s ním se dá udívat cokoli a vždycky nás to posílí. *~ ()

Reklama

CaladanChmur 

všechny recenze uživatele

Odkoukal jsem hned, jakmile to bylo možné, první a druhou sérii a opravdu hodně jsem se bavil. Ale teprve v té třetí sérii smekám pomyslný klobouk před Gary Oldmanem a scénaristy co měli na starosti přímo dialogy.  Žádné dementní plky a občas "jakoby hláška"...opravdu je to vtipné a nikdy by mě nenapadlo, že týpek co zahrál v Leonovi neskutečně psychopatického magora, zahraje za skoro 30 let taky magora, ale s tak obrovským půvabem...až mu prostě fandíte.. Navíc i celkově to nepřekračuje žádné mantinely, které byly vytvořeny v prvních dvou dílech. 90% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.seria: Uvod a i dalsich par epizod je silne parodickych na to akym by "odsunuta" skupinka "agentov" mohla fungovat. A i ked Oldman celkom hviezdi, scenar je celkom prostoduchy. A priehrsia akoze "vtipu" tomu tiez neprospievaju. Aspon zaverecna epizoda mala celkom slusny spin v zavere a uchadzajuci scenar s prislubom pripadu v dalsej serii. Ale inak, napriek zvucnym menam, slabota. 55%                                3.seria: Opat nadpriemerna a pomerne zabavna seria, len zial celkovo si zo seba robi viacej srandu, co zasa moc nepasovalo mne. Totiz ten naivizmus a zlahcovanie. Na strane druhej, ked to akceptujete obcas celkom pobavi. Tato stranka bola pre mna dokonale vyvazena vynikajucim Garym Oldmanom v roli drsneho prostorekeho a neurvaleho party zufalcov. Nadpriemer. Verim, ze nasledujuca, stvra seria ma nadchne viac. Nasvedcovala k tomu kratka ukazka v zavere 6tej epizodky. Odporucam. 65% Tretia a posledna epizoda boli velmi dobre, zvysok len nieco nad priemerom, a kedze hodnotim seriu ako celok a nie len Oldman-a, nemozem inak. ()

mata77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto nenápadná miniséria ponúka triezvy pohľad do britskej spravodajskej služby a tým odkrýva krutú pravdu o jej divíziách. Prostredie je nanajvýš autentické a spracovanie typicky britské. Zápletka je veľmi slušná a celá dráma je postavená na inteligentnom scenári, ktorý je presne tak akurát okorenený suchým humorom. Teším sa na druhú radu. ()

Galerie (145)

Zajímavosti (2)

  • Znělku seriálu složil a nazpíval frontman britské rockové kapely Rolling Stones Mick Jagger. (123Film)

Reklama

Reklama