foto

Jane Fonda

  • nar. 21.12.1937 (82 let)
    New York City, New York, USA

Zajímavosti o tvůrci (37)

<< předchozí 1 2

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dámský klub
Vice - a.z.
2017 Our Souls at Night
2015 Connected
Mládí
Otcové a dcery
2014 Blondýna na předpis
Co by kdyby
2013 Komorník
2011 Co kdybychom žili společně?
Komuna mé matky
2007 Vlastní pravidla
2005 Příšerná tchyně
1990 Stanley a Iris
1989 Přistěhovalec
1987 Leonard Part 6
1986 Příští ráno
1985 Anežka boží
1984 The Dollmaker (TV film)
1981 Bankovní převod
Na Zlatém jezeře
1980 Od devíti do pěti
1979 Elektrický jezdec
Téměř dokonalá aféra
Čínský syndrom
1978 Apartmá v Kalifornii
Návrat domů
Přijíždí jezdec
1977 Julie
Legrace s Dickem a Jane
1976 Modrý pták
1973 Nora
Steelyard Blues
1972 Tout va bien
1971 Klute
1969 Koně se také střílejí
1968 Barbarella
Podivuhodné příběhy
1967 Bosé nohy v parku
Když přichází noc
1966 Každou středu
La Curée
Štvanice
1965 Dívka ze Západu
1964 Kočky
La Ronde
1963 In the Cool of the Day
Sunday in New York
The Theater of Tomorrow (TV film) - a.z.
1962 Period of Adjustment
The Chapman Report
Walk on the Wild Side
1961 A String of Beads (TV film)
1960 Tall Story

TV seriály

2021 Grace a Frankie (TV seriál)
Epizoda 16 (S07E16)
Epizoda 15 (S07E15)
Epizoda 14 (S07E14)
další epizody (16)
2020 Grace a Frankie (TV seriál)
Změna (S06E13)
Den D (S06E12)
Otloukánek (S06E11)
další epizody (13)
2019 Grace a Frankie (TV seriál)
Alternativní realita (S05E13)
Svatba (S05E12)
Video (S05E11)
další epizody (13)
2018 Elena z Avaloru (TV seriál)
Song of the Sirenas (S02E15)
A Tale of Two Scepters (S02E11)
The Race for the Realm (S02E10)
další epizody (6)
Grace a Frankie (TV seriál)
Domov (S04E13)
Krysy (S04E12)
Vana (S04E11)
další epizody (13)
2017 Elena z Avaloru (TV seriál)
A Spy in the Palace (S02E05)
Royal Rivalry (S02E02)
The Jewel of Maru (S02E01)
další epizody (4)
Grace a Frankie (TV seriál)
Znamení (S03E13)
Muzikál (S03E12)
Druhý vibrátor (S03E11)
další epizody (13)
2016 Elena z Avaloru (TV seriál)
Elena a tajemství Avaloru (S01E11)
Grace a Frankie (TV seriál)
Převrat (S02E13)
Večírek (S02E12)
Flám (S02E11)
další epizody (13)
2015 Grace a Frankie (TV seriál)
Slavnostní slib (S01E13)
Rozlučka se svobodou (S01E12)
Tajemství (S01E11)
další epizody (13)
2014 Newsroom (TV seriál)
To byl tedy den (S03E06)
Ministerstvo spravedlnosti (S03E03)
Uteč (S03E02)
Simpsonovi (TV seriál)
Protiklady se přifrakují (S26E05)
2013 Newsroom (TV seriál)
Volby 2 (S02E09)
Třetí opoziční tým (S02E07)
Jako první zabijeme všechny právníky (S02E01)
2012 Newsroom (TV seriál)
Větší hlupák (S01E10)
Výpadek proudu, část první: Tragické porno (S01E08)
Pokusím se tě napravit (S01E04)
další epizody (4)

Dokumentární

2019 Alan Pakula: Going for Truth
Delphine et Carole, insoumuses (TV film) - a.z.
Tipping Point
2018 Celebrating Laughter: The Life and Films of Colin Higgins
Feminists: What Were They Thinking?
Hal
Holly Near: Singing For Our Lives
Hollywood, No Sex Please! - a.z.
Jane Fonda v pěti dějstvích
Whitney - a.z.
2017 The Fabulous Allan Carr - a.z.
2016 Broadway: Beyond the Golden Age
Roger Vadim (TV film) - a.z.
2015 Women He's Undressed
2014 And the Oscar Goes To... (TV film)
Journey to Sundance
Makers: Women in Hollywood
Život bez mámy
2013 80. léta: Dekáda inspirace (TV seriál)
2011 Miss Representation
2010 Beautiful Darling - a.z.
Prime Time: Fit & Strong
2008 Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson
2007 AFI's 100 Years... 100 Movies: 10th Anniversary Edition (TV film)
Brando (TV film)
In the Company of Actors
2006 Purvis of Overtown
Stardust: The Bette Davis Story (TV film)
2005 Sir! No Sir!
2004 Sex 'n' Pop (TV seriál)
Řekni jim, kdo jsi
2003 Complicated Women (TV film) - vyp.
World VDAY
2002 A&E Biography: Peter Fonda (TV film)
Peter Fonda: Fortunate Son (TV film)
Searching for Debra Winger
2000 Hollywood Remembers Lee Marvin (TV film) - a.z.
1998 On the Edge
1997 Henry Fonda - tichý muž z Hollywoodu (TV film)
Legenden (TV seriál)
1995 Personal Trainer Series: Abs, Buns & Thighs
Personal Trainer Series: Low Impact Aerobics & Stretch
Personal Trainer Series: Total Body Sculpting
Prvních sto let americké kinematografie (TV film)
1994 A Century of Cinema
Century of Women, A (TV seriál)
Step and Stretch Workout
1993 Favorite Fat Burners
Yoga Exercise Workout
1992 Fonda on Fonda (TV film)
Oscar's Greatest Moments
Step Aerobic and Abdominal Workout
1991 Lower Body Solution
1990 Lean Routine Workout
1989 Light Aerobics and Stress Reduction Program
Stress Reduction Program
1988 Complete Workout
1987 Biography (TV seriál)
Keskiyön auringon kuvat (TV film) - a.z.
Sports Aid
Start Up
Toning and Shaping
1986 Low Impact Aerobic Workout
One Voice (koncert)
1985 Frank Sinatra: Portrait of an Album
New Workout
Prime Time Workout
We Are the World (koncert)
1984 Olympic Gala (koncert)
1983 Montgomery Clift
Pregnancy, Birth and Recovery Workout
Workout Challenge
1982 Workout
1981 Acting: Lee Strasberg and the Actors Studio
American Mythologies (TV film)
Sois belle et tais-toi
Starring Katharine Hepburn (TV film)
1980 No Nukes
1979 Cultural Celebrities
Making of 'The China Syndrome', The (TV film)
1975 Anna
1974 Introduction to the Enemy
1972 Angela Davis: Portrait of a Revolutionary
F.T.A.
Letter to Jane: An Investigation About a Still
1967 Barbarella City
1964 Chroniques de France (TV seriál)
Filmmaking On the Riviera
1962 Jane
1953 Panorama (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 The Impeachment Show (TV pořad)
2018 Norm Macdonald Has a Show (TV pořad)
Oscar 2018 (TV pořad)
2017 69. Emmy Awards (TV pořad)
Megyn Kelly Today (TV pořad)
2016 Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
2015 GRAMMY Awards 2015 (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2015 (TV pořad)
2013 85. Annual Academy Awards (TV pořad)
Ok! TV (TV pořad)
2012 Katie (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2012 (TV pořad)
2011 Zlatý Glóbus 2011 (TV pořad)
2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
2009 The 63rd Annual Tony Awards (TV pořad)
2008 The Doctors (TV pořad)
Warren Beatty - pocta za celoživotní dílo (TV pořad)
2003 Real Time with Bill Maher (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 Bettina S. (TV pořad)
2001 Culture et dépendances (TV pořad)
1999 A Celebration: 100 Years of Great Women (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
The 65th Annual Academy Awards (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
The 44th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1990 Night of 100 Stars III (TV pořad)
1989 American Film Institute Salute to Gregory Peck, The (TV pořad)
Disney-MGM Studios Theme Park Grand Opening, The (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1984 TV's Funniest Game Show Moments (TV pořad)
The 36th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1982 I Love Liberty (TV pořad)
Lily for President? (TV pořad)
Night of 100 Stars (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Lily: Sold Out (TV pořad)
Wetten, dass..? (TV pořad)
1978 20/20 (TV pořad)
Ein Herz für Kinder (TV pořad)
1977 American Film Institute Salute to Bette Davis, The (TV pořad)
Superstunt (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1962 Girl Talk (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(307)