Reklama

Reklama

Batman: Dead End

Akční / Krimi / Fantasy / Krátkometrážní
USA, 2003, 8 min

Temný rytíř zase jednou vyráží vstříc ponurému Gotham City, aby se snad naposledy utkal se svým nejzarytějším protivníkem, šíleným Jokerem. To ale ještě netuší, že na samotném bitevním poli bude pomatený Jack Napier jeho nejmenší problém. (Hurley)

Recenze (157)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Na amatérský krátkometrážní snímek výborná vizuální prezentace, která ovšem nezakryje fakt, že mnohdy se Dead End vleče i na ploše stopáže pouhých šesti minut ( nepočítám titulky ). Začátek do konfrontace s Jokerem je fajn, s příchodem Alienů a Predátorů už je to jen ucházející bitkařeni bez WOW efektu a člověk jen tupě zírá, co bude dál. Konec je poměrně fajn, ale celkově na mě tento projekt působí jen lehce nadprůměrně. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Spájať predátora a votrelca s batmanom chce fakt odvahu, toto sa ozaj nerobí. Pozítivne na tomto boli aspoň efekty a na to že je to fanušikovský film tak je celkom fajn spravený. Vrchol však boli slovenské titulky kde písali že sú polské. Pomyliť si náš jazyk s poliakmi uz je ozaj vrchol trapnosti. 3* ()

Reklama

Chipsonator 

všechny recenze uživatele

Na to že se jedná o fan film, je to více než dobré. Osobně musím říct že mi nikdy nepřišlo na mysl že by se jednou mohli utkat Batman, Predátor, Vetleřec a že by se do toho mohl zamotat i Joker. No a zrovna předchvílí jsem viděl že to někomu na mysl přišlo a že to rovnou i natočil. No a přestože to na papíře může znít jako slušný mišmaš, na plátně z toho je zábavná podívaná. Akce je dobrá, atmosféra taky stejně tak jako masky (možná až na Batmanovo "pyžamo") jsou velice obstojné a hudba z Predátora potěší. Jen škoda že tam nebylo více Vetřelce a že když mělo jít zrovna do tuhého, tak to sknočilo. Jinak tuhle řežbu bych hned bral jako celovečerňák. 75% PS: Z tohodle maléru se Batman už jen tak asi nevylízal. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Ja som si toto pôvodne ani neplánovala pozrieť ale keď som si pozrela galériu a uvidela moju lásku Predátora tak to proste bolo hneď jasné, že to musím vidieť.... Dávam 5* za votrelca a Predátora.... a keď si to tak vezmem ono to ani vôbec nebolo také zlé celkom slušne natočené len na Batmanovom kostýme mohli viac zapracovať vyzeralo to ako pyžamo ale aj tak klobúk dolu... ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Každý filmový/komiksový fanoušek si určitě někdy představoval, jak by dopadly střety jeho oblíbených superhrdinů, Batman: Dead End, byť pod amatérským vedením, převedl trochu té představy přímo na obrazovku a nutno podotknout, že rozhodně lépe než "profesionální" AvP. Dočkáme se jedné slušné, ale škoda, že příliš tmavé, bitky se zajímavým a lehce vtipným zakončením a... A to je vše, zázrak se nekoná. 6/10 ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Režisér, herec a milovník komiksů Kevin Smith prohlásil, že jde o nejlepší film o Batmanovi, který kdy viděl. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v North Hollywood v Kalifornii. (Terva)
  • V roce 2006 se amatérský snímek umístil na 10. místě žebříčku fan-filmů, které představují rozhodující zlom v dějinách filmu. (Terva)

Reklama

Reklama