Reklama

Reklama

Wolf Creek

  • Austrálie Wolf Creek (více)
TV spot

Obsahy(1)

Parta kamarádů se vydává na dovolenou po Austrálii. Má to být pařba plná alkoholu, drog a dobré nálady. Jedinou plánovanou zastávkou je Wolf Creek, kde leží legendární kráter po spadlém meteoritu. Tady jim auto vypoví službu. Přijíždí "pomoc", která dovolenou snů změní v nekonečnou hrůzu, mučení a teror. Podaří se jim najít cestu ven z pekla? Příběh jednoho z největších australských policejních případů, který nebyl nikdy objasněn. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Tenhle film miluju, i když dvojka je lepší. Jasně není to podle reality i když to tvrděj ale to je mi jedno. Od Micka bych se nechala opíchat všemi způsoby :-) 

osmelik151

osmelik151 (hodnocení, recenze)

Po dlhej dobe si to dneska zasa pozrem. Stahujem do nooteboku a sam som zvedaví. Ale čo si pametám tak to bolo na priemer viacej nie

Uživatel S.Quentin QUALE smazal svůj příspěvek.

jarkolar

jarkolar (hodnocení, recenze)

Text distributora: Příběh jednoho z největších australských policejních případů, který nebyl nikdy objasněn.

Safra, není to tak trochu děj vyzrazující popis, když už po přečtení člověk ví, že konec filmu bude nejasnej nebo otevřenej?

na příspěvěk reagoval dannyd14

Hoyt

Hoyt (hodnocení, recenze)

Po přečtení časopisu Epocha speciál nejvetší masoví vrazi si myslím že zabiják v tomto filmu byl hodně inspirován skutečným vrahem Ivanem Milaten. Aspoň způsob zabíjení a užívání si bezbranosti svých obětí.

Farskeho12

Farskeho12 (hodnocení, recenze)

kopec nelogických scén zabili tento docela dobrí film.Ale nič sa nedá robit.Smola.1*

korndaddy

korndaddy (hodnocení, recenze)

po pravde filmek nic extra..celej film se ceka nez se neco zacne dit a behem ctzvrt hodiny se vsichni vyvrazdi..predstavoval sem si neco lepsiho...

Steawi

Steawi (hodnocení, recenze)

No..Ano i ne..Ano za napínavý děj někde uprostřed filmu..A ne za OTŘESNÝ konec.Většinou mi vždycky vadily horory typu:Ze začátku hodnej strejda a na konci masovej vrah.Tady mi to ani nijak nevadilo,bavilo mě to,ale ten konec byl vážně příšernej..

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

skvely uvod, jadro: velkolepe idiotstvo niektorych cinov, ktore ma neraz vytrhli z filmoveho zazitku, (a to je zle) az tak, ze som presiel celkom na "druhu stranu" prvy film, pri ktorom som sa takto prichytil....kto videl pochopi ako to myslim... nech sa to stalo akokolvek, s tymto filmovym spracovanim som nespokojny..

JayKay

JayKay (hodnocení, recenze)

Neviem prečo, ale mám rád takéto až príliš predvídateľné vraždičky.....

tengelei

tengelei (hodnocení, recenze)

Určitě bych ho dal mezi ty lepší horory,úvod je trošku zbytečně natahovaný.

Cliff Booth

Cliff Booth (hodnocení, recenze)

Nevím jak ostatním ale mě tenhle film dost překvapil.Moc jsem o tomhle filmu neslyšel a tak jsem čekal nějaký průměrný až horší horor.Ale vida,povedlo se,velice podobné Texaskému Masakru který se mi líbil.

4daPeace

4daPeace (hodnocení, recenze)

Wow...ted sem dosledoval...a mrazi me v zadech...tohle jsem necekal teda...shit...porad jsem v soku...sorry... V Austrálii je ročně hlášených přes 30 000 nezvěstných lidí...90 % se jich najde během jednoho měsíce...Ale někteří se nenajdou vůbec... ...Navzdory rozsáhlému policejnímu pátrání, nezůstala po Liz Hunterový a Kristy Earlový žádná stopa...Počáteční vyšetřování bylo značně zmatené a to z důvodu, že nebylo známo přesné místo zmizení, nedostatek přímých důkazů a k tomu ještě nespolehlivost jediného svědka...Po čtyřech měsících strávených v policejní cele, byl Ben Mitchell byl propuštěn a zbaven obvinění...V současný době žije v jižní Austrálii...

 (hodnocení, recenze)

Mno, každý druhý komentář tady vyzdvihuje kdovíjakou brutalitu... Tak mi připadá, jestli už nejsem taky magor, protože tohle mi zas tak drsný nepřišlo. Jasně, je tady pár výživnejch záběrů, jako hřebíky skrz zápěstí nebo vystřelenej mozek, ale musím teda říct, že už jsem viděl horší filmy... Jinak celkem slušná atmosféra, a abych taky přispěl svou trochou do diskuse, první půlka mi vůbec nevadila, naopak. Jen je škoda, že (jak píše v commentu Lima) režisér už dál s postavama nepracuje.

 (hodnocení, recenze)

no podla mna bola prave prva polovica filmu uplne super, pocit napatia, clovek vedel, ze nieco tam nesedi... preco sa im napr. pokazili tie hodinky? Potom sa to zmenilo na obycajny sprosty sadizmus. Ale na ten nepokoj a napatie, ktory vo mne prva polovica vyvolala, tak lahko nezabudnem.

petero

petero (hodnocení, recenze)

hej prvá polovica sa zdala zaujímavejšia aj mňe. a Adrian sa o tom vyjadril, že je to jedna z najkrvavejších jázd posledného obdobia? čo pozeráva, rozprávky...?

tigercz

tigercz (hodnocení, recenze)

Mě se líbilo prvních 30 minut. Něco jako Mexická jízda. Zbytek byl o ničem.

Reklama

Reklama