Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 1

VOD (1)

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (381)

maseer2 

všechny recenze uživatele

zatímco trojka je čistokrevné, upřímné a na nic si nehrající béčko, druhý díl se místy snaží působit zbytečně důležitě (rozhovory se staříkem), což mu při tom béčkovém námětu rozhodně nesvědčí.. dvojka rovněž nenabídne zdaleka takovou porci soubojů jako následující díl.. namísto toho je v ní příliš mnoho vaty a prázdného kecání, díky čemuž film působí i při tak krátké stopáži trochu nudným a zdlouhavým dojmem.. ()

arie 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemná spomienka na akčné snímky 80. rokov. Príbeh je, samozrejme, jednoduchý a taktiež od snímky nečakajte žiadnu originalitu, no myslím si, že pre divákov tohto žánrového kúsku bude najdôležitejšia akcia a tá je zvládnutá brilantne. Skvelá choreografia bojových scén v kombinácii s charizmatickými a pre akčnú snímku vynikajúco typovo vybratými hercami sú hlavným plusom filmu, ktorý podľa môjho subjektívneho názoru jednoznačne prekonáva známejší a hviezdnejšie obsadení prvý diel. Ak ste v mladosti milovali snímky ako Krvavý šport či Kickboxer, tento film vám môžem len odporučiť. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Bitky jako kráva. White a Adkins, pro mě předtím úplně neznámí, se rubou v nekompromisním volnym stylu. Ve vězení v Rusku. Přesně jak už tu bylo několikrát řečeno, oba jsou neskutečně namakaný a rychlý zároveň, představa být na místě jejich soupeře nahání hovna do kalhot. Bohužel je tu podle mě až moc času věnováno příběhu, mohlo se to mlátit ještě o dost víc a bylo by to jedině dobře. Ale masakr. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Vynikající bojový kousek, na který navazuje ještě o chlup propracovanější Neporazitelný III: Vykoupení. Nicméně se nemá tento předchůdce vůbec za co stydět. Po technické stránce je vidět, že Isaac Florentine ví, koho posadit na kameramanské křeslo, komu svěřit střih i moc dobře ví, s jakými herci pracovat. Jednoduše ví, co si divák žádá a já jsem si tento svižný vězeňsko-bitkařský film užil parádně. Možná trochu škoda toho závěru, kde se hrálo na city, ale jinak no problemo. 80% ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Niekedy percentá (momentálne 73%) na CSFD nechápem a toto je jeden z tých prípadov. Táto boxerská väzeňská dvoječka tu má omnoho viac percent, ako jej o čosi kvalitnejší predchodca. Na drsnejšie urobené súboje vo väzení, kde sa ide v štýle ultimate fighting sú plné záberov robených na lacný prvý dojem a celý film nejde o nič iné, len ako si Bojka s Georgeom si v zapšklom ruskom väzení pomerajú, kto má dlhší pipík... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • "Kupolovitá" časť väznice v niektorých záberoch veľmi pripomína gulag, ktorý sa objavuje vo videohre "Call of Duty: Modern Warfare III" a jej prvej sezóne, taktiež aj v jej časti "Warzone". (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama