Reklama

Reklama

Takový elasťáky neměl ani Spiderman.  Rick Riker je školní outsider. Jednou ho však kousne geneticky upravená vážka a Rick získá nadlidské schopnosti jako neuvěřitelnou sílu a pancéřovou kůži. Rick se rozhodne, že využije svých nově nabitých sil pro konání dobra a stane se maskovaným bojovníkem proti zlu známým jako "Vážka". V cestě jeho osudu však stojí padouch jménem Lou Landers. Poté, co se mu nezdaří experiment, získá Lou schopnost krást lidem jejich životní sílu a v podlém hledání nesmrtelnosti se stane superpadouchem "Přesýpací Hodiny". S nepředstavitelnou silou, neuvěřitelnou rychlostí a strašně nepohodlnými punčochami bude Vážka schopen zastavit písky Přesýpacích Hodin a zachránit svět? A co víc, přestaneme se vůbec smát, abychom si toho všimli? Parodie na filmy o superhrdinech, od Spidermana, Batmana až po Fantastickou čtyřku, vás dostane. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (562)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Co všechno jste chtěli vědět o soukání se do superhrdinského kostýmu, ale báli jste se zeptat.. Když u scény nadýmající se tety přiložíte kapesník s chloroformem na obličej vlastního vkusu, pak možná uznáte, že v záplavě všemožných dementních parodií posledních let jste zrovna svědky mírně osvíceného díla. I přes nebývalou kadenci fórů to sice není žádná Suprhlína, ale možná vás nakonec zabaví víc, než samotný hlavní terč v podobě Raimiho Pavoučka Tobeyho.. A navíc, Stephen Hawking mohl up-gradovat svůj slavný výrok: „…bůh nejenže v kostky hraje, ale občas je hází i tam, kde je nikdo nemůže vidět. Mě zas hází Leslie Nielsen z mrakodrapu…“ ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodně nevyvážená parodie, ty věčné údivné pohledy hlavní postavy mě dokonale iritovaly. Ten kluk se divil snad všemu a pořád. Humorné situace se s pravidelností střídají s těmi hodně trapnými. Velmi mě pobavil Jeffrey Tambor v roli lékaře, kterak pečlivě vysvětluje Rickovi, že musí dědečka ušetřit špatných zpráv a pak na Leslie Nielsena sám vysype jednu hrůzu za druhou. Takových povedených situací není mnoho a po většinu času spíše sledujeme laciný fekální humor. Série Scary Movie je určitě povedenější. 40% ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tak a máme tu další z parodií, která si tentokrát utahuje ze superhrdinských filmů. Tentokrát se však nejedná o odpad jako v případě "Epic movie" nebo "Disaster movie" ale o povedenou komedii, která je sice občas trapná ale má v sobě spoustu podařených vtipných kousků a víceméně se zde nenajde jediný fékální vtípek, které jsou v dnešních komediích tak populární. Film nejvíce kopíruje Spidermanovo dobrodružství a do toho vkládá další superhrdinské kousky jako je Batman, Fantastická čtyřka nebo X-Men. Nejedná se však jen o přehlídku vtipných scének vykradených z jiných filmů ale překvapivě se zde najde i o pokus o příběh, který sice nepřináší nic nového ale je alespoň trochu zajímavý. Co se týká herců tak i zde byl výběr povedený a žádný z herců nesklouzává k trapnosti a především Leslie Nielsen opět válí a i po tolika letech dokáže rozesmát. I když snímek nedosahuje kvalit legend jako "Žhavé výstřely" nebo "Bláznivé střely" v dnešní záplavě rádobyvtipných parodií se jedná o nejlepší kousek. ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Scary Movie v superhrdinskom rukáve:) Nie, nie je to vyslovene zlé (je to aj vtipné) ale ani zase také úžasné ako napr. Hot Shots 2. Nebudem príliš kritický k filmu, ktorý sa absolútne neberie vážne a ktorý je oproti iným paródiam (nechcem spomínať Troma filmy, lebo tie sa skôr považujú za horory aj keď je to jasný výsmech) celkom zaujímavý a zábavný. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Další parodie, kdy si nejspíš tvůrci mysleli, jak to bude náramně vtipné. Ale není!!! A to tak, že skoro vůbec. Je to spíš trapné a některé scény jsou už okoukané, tudíž je to zároveň i neoriginální. Jedinou pozitivní věc je, že jde o parodii na comicsy, což ještě zatím nikdo nenatočil, pokud dobře vím. Samozřejmně zase až tak trapné, že bych se ani jednou nezasmál to není, protože scéna s BreakDancem na zdi mně opravdu pobavila. Některé hlášky byli docela taky slušné ( " Máme tady děti, které umí chodit skrze zdi. Máme také děti, které si myslí, že umějí chodit skrze zdi.") Herecké výkony nic moc, hlavní hrdina je nemastný neslaný. Alespoň je tu Christopher McDonald, jehož mám jako herce rád, i když nikdy nehrál v ničem pořádném. A nebyl by to parodie, kdyby zde nebyl Leslie Nielsen. Celkově ubohá a trápná záležitost, ale určitě lepší Meet the Spartans!!! ()

Galerie (59)

Zajímavosti (16)

  • Představitel hlavní role Drake Bell složil a natočil skladbu „Superhero! Song“, kterou můžeme slyšet při titulcích. (Olík)
  • Film bol propagovaný na programe Nickelodeon, čo je mätúce, pretože tento program sleduje oveľa mladšie publikum. S najväčšou pravdepodobnosťou cieľom bolo získať financie pre Drakea Bella, ktorý v tom čase hral v populárnom sitcome Drake & Josh (2004), ktorý sa vysielal na programe Nickelodeon. (Pat.Ko)

Související novinky

Suprhackerství

Suprhackerství

09.01.2009

Dovolím si volným překladem citovat z diskuzního příspěvku anonymního autora na nejmenovaném serveru: “Hackeři jsou odpadlíci mimo skutečný život, bez práce a zálib, s nízkou sociální inteligencí.… (více)

Reklama

Reklama