Reklama

Reklama

Takový elasťáky neměl ani Spiderman.  Rick Riker je školní outsider. Jednou ho však kousne geneticky upravená vážka a Rick získá nadlidské schopnosti jako neuvěřitelnou sílu a pancéřovou kůži. Rick se rozhodne, že využije svých nově nabitých sil pro konání dobra a stane se maskovaným bojovníkem proti zlu známým jako "Vážka". V cestě jeho osudu však stojí padouch jménem Lou Landers. Poté, co se mu nezdaří experiment, získá Lou schopnost krást lidem jejich životní sílu a v podlém hledání nesmrtelnosti se stane superpadouchem "Přesýpací Hodiny". S nepředstavitelnou silou, neuvěřitelnou rychlostí a strašně nepohodlnými punčochami bude Vážka schopen zastavit písky Přesýpacích Hodin a zachránit svět? A co víc, přestaneme se vůbec smát, abychom si toho všimli? Parodie na filmy o superhrdinech, od Spidermana, Batmana až po Fantastickou čtyřku, vás dostane. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (562)

Falko 

všechny recenze uživatele

Parodovane filmy: SPIDER-MAN (2002), BATMAN(1989) alebo X-MEN (2000). Konecne komedia, na ktorej som sa celkom dobre pobavil, respektive sa schuti zasmiali aj divaci v kine a mal som dobry pocit, ze jednym z producentov je aj David Zucker, pretoze jeho komedie mam rad. Je pravda, ze bolo tam aj dost trapnych scen, ale mnohe mi prisli smiesne. Napr. vo chvili, ked sa Rickovi vdaka jeho schopnostiam nechcene lepili ruky na zenske prsia a este na vsetko mozne v miestnosti plnej ludi. Nemal som absolutne ziadne ocakavania, takze som bol spokojny. Reziserom tejto komedie je zatial este neznamy Craig Mazin, ktory ma za sebou iba jeden film a to komediu THE SPECIALS (2000), za to ale napisal scenare k trojke a stvorke SCARY MOVIE (2003) alebo ku komedii SUPERLÉK (1998) s Marlonom Wayansom... 06.08.2008 ______ Drake Bell - (Rick Riker / Dragonfly) +++ Sara Paxton - (Jill Johnson) +++ Christopher McDonald - (Lou Landers / Hourglass) +++ Leslie Nielsen - (Strýko Albert Adams) +++ Kevin Hart - (Trey) +++ Craig Bierko - (Wolverine) +++ Pamela Anderson - (Neviditeľné dievča) +++ Miles Fisher - (Tom Cruise) +++ John Getz - (Bláznivý vydavateľ) +++ Howard Mungo - (Nelson Mandela) +++ Hudba: James L. Venable +++ Produkcia: David Zucker, Bob Weinstein, Harvey Weinstein +++ (Videl v kine 05.08.2008) +++ ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jo, je to lepší než všechny ty Scary Movie a podobně, ale to neznamená, že to stojí za moc. Spíš bych řek jednookej s šedym zákalem mezi slepejma. Vtípky vesměs z éry němýho filmu a nebo záchodovýho ražení. To, že tam toho prdění a krkání neni tolik, zvyšuje v mých očích kredit celýho filmu. Ale jen na 10%. ()

Reklama

somnar 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že těch pět povedených vtipů ocení pouze anglofonní publikum, tudíž si zbytek diváků musí vystačit s klasickým arzenálem současným parodií - neexistující děj a více či méně trapné scénky těžící ze všeho, co je zrovna po ruce (tentokrát scénář Spider-Mana). Body k dobru za Leslieho Nielsena a jistou nekorektnost (niť nezůstane suchá na nikom od důchodců, přes Toma Cruise až k tělesně postiženým). P.S. Není to zdaleka tak hrozné jako Meet the Spartans. 50% ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Je to trápne a zvrhlé, ale je to zábavné. Nemôžem si pomôcť, ale nasmial som sa požehnane (je síce pravda, že film som nepozeral sám, ale s partiou). Osobne však nechápem tú malú rolu Pamely Anderson (meno tejto ceckane je tak dobrým reklamným ťahom? ehm), je totiž dosť od veci. Pochvaľujem si však rolu Leslieho Nielsena. Niektoré scény sú skvelé, niektoré sú zasa pravý opak. Očakával som niečo oveľa horšie. Milé prekvapenie. Čistý priemer. 50% ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Za ten výborný vtip s Tomem Cruisem jsem měl chvíli chuť dát tři hvězdičky, ale faktem je, že Suprhrdina je prostě další slabá parodie (byť ne tak ubohá a trapná jako některé jiné) . Nechápu, proč se tvůrci tak úzkostlivě drželi hlavně Spider-mana, větší pestrost inspirace by třeba pomohla. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (16)

Související novinky

Suprhackerství

Suprhackerství

09.01.2009

Dovolím si volným překladem citovat z diskuzního příspěvku anonymního autora na nejmenovaném serveru: “Hackeři jsou odpadlíci mimo skutečný život, bez práce a zálib, s nízkou sociální inteligencí.… (více)

Reklama

Reklama