Reklama

Reklama

Soukromé pasti

(seriál)
Česko, (2008–2011)

Hrají:

Zdena Studenková, Jan Budař, Martha Issová, Josef Polášek, Marek Daniel, Miroslav Etzler, Klára Issová, Roman Zach, Vilma Cibulková, Aňa Geislerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. (TV Nova)

Recenze (280)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých a těm zase pomáháme my. Plně vystihující slogan. Zdá se, že Bakalářům zvoní hrana. Nově se konečně něco povedlo. Příběhy obyčejných lidí, které dnes a vlastně denně potkáváme v metru, tramvaji nebo prostě jen na ulici. Skutečně si mladá žena musí na studium vydělávat jako prostitutka? Má manželství po třiceti letech šanci na přežití? Co sexuální zneužívání dětí? Ptám se sama sebe, kde je chyba. Je to vnás nebo v systému? Jsme oběti doby? Tyto příběhy stojí za to je vidět. Zamyslet se alespoň jednou nad nimi. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Některé příběhy zajímavé, jiné méně, ale na televizní produkci slušný nadprůměr. Také herecké obsazení se ve většině případů povedlo, ale co mi vadí je sem tam nějaká ta scénáristická berlička a především nevěrohodné a lacině působící promluvy hlavních postav do kamery. Přesto hodnotím veskrze kladně jako nadprůměr v rámci toho, co obvykle můžeme v televizi vidět a určitě se kouknu i na další díly. ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Tento projekt televize Nova si zaslouží uznání. Nevěřila bych, že tv, díky které jsem pochopila, proč se říká televizní kanál, dokáže nabídnout svým divákům něco takového. Nejen, že jsem nepředpokládala, že na to má kapacity, ale řekla bych, že bude mít i strach svému diváctvu zvyklému na estrádní pseudozábavu nabídnout takové filmy. Projekt má sice mírně rozkolísanou úroveň, ale převážná většina patří k špičce české televizní tvorby. Pravda, ono mezi těmi pouty, zahradami, nemocnicemi a bůhví čím ještě, není pražádný problém vyniknout. Ale tady hrají herci, hrají podle scénáře a režíruje je režisér. Už jsem si pomalu odvykla od těchto základních atributů. Proto mi možná Soukromé pasti tak vyráží dech, protože jsou to výborné televizní inscenace! ()

JayZak

všechny recenze uživatele

1. Něžný vetřelec; Tady převládá hlavně bezchybný výkon Tatiany Vilhelmové, byla radost se na ni dívat. Bylo to dobře napsané, s uvěřitelným příběhem, prostředím(zajímavé mikroklima kanceláře) i charaktery. Jestli SP v dalším díle udrží laťku, tak se mám na co těšit... 4* ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Seriál, který má něco do sebe. Příběhy, které mluví za mnoho lídí, kteří něco podobného prožili. To je na výbornou. Bohužel je to však mizerně a lacině zahrané. Česká herecká scéna, jde dle mého názoru do sraček. A na takto plně neprofesionálních seriálech se to projevuje. Jinak věřím, že by z toho mohl být solidní seriál. ()

Galerie (250)

Zajímavosti (14)

  • V epizodě "Manželství, nebo život", která se odehrává v zimě, slavili svátek Ivanové, ve skutečnosti však Ivan jmeniny slaví v červenci. (Lindush)
  • Jako hotel, v němž se odehrála zásadní část dění, byl použit zámek Blažkov, jenž se nachází v obci Myštěves. V jednom záběru, kdy Katka (Tereza Ramba) nešťastně pozoruje rvačku mezi Viktorem (Jan Budař) a jeho otcem (Tomáš Hanák), je za Katkou nad oknem vidět erb rodu Ritter von Mallmann, včetně latinského nápisu: „Procellae non terrent,“ v českém překladu: „Bouře neodradí.“ (Nick321)
  • Herce Miroslava Etzlera (Ondřej) si někteří diváci až příliš spojili s jeho rolí v této epizodě a zažil kvůli tomu nejednu nepříjemnou chvíli. Když jel po odvysílání epizody metrem, přistoupil k němu muž a se slovy: „Ty víš, za co to je,“ mu plivl do tváře, zavzpomínal v pořadu Exkluziv (od r. 2013). (Lauralex)

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama