Reklama

Reklama

Spolek nemilosrdných

  • Česko Sesterstvo nemilosrdných (více)
Trailer

VOD (1)

Pětice vysokoškolaček tvoří tajné sesterstvo, které musí držet pohromadě navzdory všem překážkám. Toto pouto je podrobeno těžkému testu, když po divoké párty zemře jedna z nich. Raději, než přiznat se policii a pohřbít si vlastní budoucnost, rozhodnou se dívky zahladit zločin a ukrýt zkrvavené tělo. Léta poklidně plynou a kamarádky pomalu končí studium na univerzitě. Na rozlučkové oslavě se však ukáže, že někdo ví o jejich strašlivém tajemství a hodlá se mstít. Je snad mrtvá dívka pořád naživu?

Napínavá teenagerovská vyvražďovačka Sesterstvo nemilosrdných je remakem klasického hororu Dům milosrdných sester z roku 1983. Jeho důležitost v rámci žánru dokazuje i fakt, že byl vybrán na První filmovou přehlídku Quentina Tarantina v Austinu v roce 1996. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (188)

petero 

všechny recenze uživatele

THE HOUSE ON SORORITY ROW pokladám za jeden z najlepších slasherov. Tento čiastočný remake, na ktorý z producentskej stoličky dohliadal jeho tvorca, síce nadväzuje na pôvodný scenár Seven Sisters, ale príbeh kombinuje s I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER, čo bol môj prvý horor videný v kine, takže plotline kde dievčence z koľají niečo poriadne poserú (rozumej nešťastnou náhodou niekoho zabijú) a po čase ich začne niekto vyvražďovať ostáva, no rozuzlenie je diametrálne iné ako ponúka klasika a je takpovediac bližšie moderným teenagerským vyvražďovačkám. To nebol až taký dobrý ťah, pretože týmto pádom dostáva status vykrádačky, no k tomuto modernému odľahčenému spracovaniu to zrejme sadlo viac. Na druhej strane originál ostáva originálom (so znepokojujúcejšou pointou) a remake si ide svojou cestou, takže tvrdý zástancovia originálu (sú vôbec nejaký?) môžu byť spokojný, že pôvodný film zostane jedinečný a remake, vzhľadom na súčasnú podpriemernú konkurenciu (BLACK CHRISTMAS, APRIL FOOLS DAY, PROM NIGHT, RETURN TO SLEEPAWAY CAMP, MY BLOODY VALENTINE, FRIDAY THE 13TH) a režisérov predchádzajúci viac originálnejší no i tak poslabší WHISPER, je SORORITY ROW solídne zábavný, atmosférický a napínavý, kde aj tie popravy zaujímavým vražedným multi toolom za niečo stoja. PS: Je tu ešte THE HAUNTING OF SORORITY ROW ak niekto zatúži po duchárskej verzii ale spokojnosť nezaručujem. (videné: 2x) ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak námět tohodle filmu už je pěkně obehranej a zaprášenej.Hlavní hrdinové byli zase silně nesympatický,takže nejenom těm kurvičkám ze zbohatlickejch rodin,ale vlastně všem těm parchantům sem přál úplně tu nejhorší možnou smrt.V tomhle směru mě uspokojila jen ta láhev,pak už nic.I děj byl dost předvídatelnej,a já jen v koutku duše doufal,že buď to bude něco nadpřirozenýho,nebo že na ty holčičky nachystali nějakou boudu,a vono hovno.Slabota.40%. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Již několikrát viděný scénář, ale pořád pěkně lákavé zboží. Hlavně pak v případě, že se potencionálními oběťmi mají stát docela pěkné holky, které bez make upu nedají ani ránu, jejich dekolty jsou nabité k prasknutí a hlavně jsou věčně nadržené. Bez tohohle si už pomalu ani nedokážu většinu amerických filmů představit. Atmosféra filmu zde nemá žádné výrazně děsivé tempo, při kterém se vám budou svírat půlky, protože mezi jednotlivými vraždami je děj vždycky vyplněn, nějakou tou humornější částí. No humornější jak pro koho. Bohužel opravdu nezapomenutelných scén je zde poskrovnu a místy je děj zbytečně moc natahován. Tím pádem se divák začne často i nudit, což je špatně. Přiznám se však, že závěr mě docela zklamal. 5/10 ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// PLUS: Rumer Willis se zřejmě potatila, Carrie Fisher to s brokovnicí sluší, docela psycho a zdařile rozehrané drama mezi "kamarádkami", sice ne vždy uvěřitelné, ale šlo o rozdělení charakterů, hodilo by se asi dobře pro studii chování, má to atmosféru a napětí MÍNUS: herecké výkonu občas nejsou zcela přesvědčivé, závěr a "překvapivé" zvraty vůbec nejsou překvapivé, naopak jsou s přehledem očekávané/// Shrnutí: Čekal jsem něco trochu jiného, ale bylo to nakonec spíš lepší. Částečně to funguje jako vyvražďovačka, ačkoliv v tomhle film není nejlepší. Spíš mě zaujalo jak jistá "nehoda" rozkládá "spolek" zevnitř. Vtipné je, že jim jejich osud spíš přejete./// Celkem 76%/// ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Lucian Piane: 1. Tear Me Up [Explicit] Stefy Rae ,2. Get U Home (Paul Oakenfold Remix) [Explicit] Shwayze ,3. Ghosts [Explicit] Ladytron ,4. I Get Around [Explicit] Dragonette ,5. 42 West Avenue [Explicit] Cashier No 9 ,6. Get Up [Explicit] A.D. ,7. Alcoholic [Explicit] Cash Crop ,8. Break It Down [Explicit] Alana D ,9. I Lke Dem Girls [Explicit] Sizzle C ,10. This Night [Explicit] Ron Underwood ,11. Say What You Want [Explicit] The DeeKompressors ,12. Tears For Affairs [Explicit] Camera Obscura ,13. Doin' My Thing [Explicit] King Juju ,14. I'm Good, I'm Gone (Black Kids Remix) [Explicit] Lykke Li ,15. Emergency [Explicit] Aimee Allen, ()

Galerie (56)

Zajímavosti (8)

  • Film byl poslán do kin pod jménem "Solidarity". (Pumiiix)
  • Dívčí kolej se v tomto filmu jmenuje Rosman, což je příjmení producenta tohoto filmu. (Pumiiix)

Reklama

Reklama