Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bolek Polívka a Pavel Liška uvádějí přímý přenos slavnostního předávání výročních filmových cen. Oba držitelé Českých lvů si spolu již zahráli ve filmech Pupendo, Vyhnání z ráje a Štěstí, ale moderovat spolu budou poprvé. Jako hosty si pozvou oblíbené filmové dvojice z řady českých filmů. Diváci se mohou těšit i na to, že na vlastní oči uvidí oba populární herce tak, jak je dosud nikdo, včetně jich samotných, neviděl. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

freddy

freddy (hodnocení, recenze)

Dan9K: Nedávno (asi tak měsíc zpátky) někdo prodával na Aukru originální VHS se záznamem předávaní Českého lva z roku 2000, ale to už je bohužel pryč, tak leda počkat, jestli to třeba někdo nebude zase prodávat, oba tyhle ročníky totiž vyšly na originální VHS u Centra českého videa.

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

netušíte, kde a jak by se dal sehnat ceremoniál Českého lva z roku 2000 nebo 2001 ?

Radek99

Radek99 (hodnocení, recenze)

Kryton: Aha. Mně nejde o nějaké tvé metafory, ale o to, že já mám možnost jezdit dva roky v Octavii II a je to vynikající auto. Stejně jako pověst té značky. Nějaké poblouznění z amerických armádních vozidel jde mimo mne...

packa

packa (hodnocení, recenze)

Matty: Já měl z jeho vystoupení především neodbytný dojem, že pan Vachler je arogantní fracek trpící stihomamem, který ani není schopen sebereflexe...

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

Z Vachlerova výstupu v Hyde Parku jsem měl intenzivní dojem, že si České lvy dělá pro sebe a pro pár svých kámošů. Ale hlavně pro sebe.

Kubusz

Kubusz (hodnocení, recenze)

humor, který leze na nervy české smetánce, nevím co vadí ostatním. Po shlédnutí Hyde Parku z 9.3. si Valchlera vážím ještě víc

Kryton

Kryton (hodnocení, recenze)

Radku99: Ty chceš přirovnat konkrétní model? Nuže podle stáří moderátorů je i takový výkon. Takže Škoda 120 :-D ?! Ne vidím to na Fabii.Chceš ještě více rozebírat můj komentář? A co je u tebe špatné auto? Píšu srovnání dle US a CZ měřítek. Něco ti tu napíšu. Pokud bys měl možnost být 4 hodiny v Hummeru a kochat se vším co umí (plus show). Poté tě někdo posadí na 2 hodiny do Fabie. Jízda jako každá jiná v době špičky. Sediš to ano, účel to splňuje (tady předaní sošek) > Ale ten pocit z jízdy a ta zábava, kdy ještě dva prodejci (oskar 2009) nenuceně srší vtipem a nesnaží se tě násilně získat. Jenže ve škodováckém obchůdku jsou táta se synem netrpělivý až ti to auto prodají. Tak se pitoreskně snaží a ve výsledku ti nákup auta,ale i celý model znechutí. Btw. nemyslím si, že ŠKODA XXX je nejhorší auto, ale i nejlepší auto světa.

Radek99

Radek99 (hodnocení, recenze)

Kryton: Škodovka je synonymum pro špatné auto? WOW. Myslíš konkrétně Superb, Octavii II, Yetiho, Roomster...? :-o

Stromovous87

Stromovous87 (hodnocení, recenze)

Tak to jsem zvědavý jestli bude letošní ročník zábavnější, než slabé předchozí ročníky. PS: Nechápu jak uživatel Rodriguez moh dát dvě hvězdičky, když přímí přenos bude až v sobotu :-( ....navrhuji adminům, aby umožnili hlasování až od soboty.

Reklama

Reklama