Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

Popluh 

všechny recenze uživatele

Úvod na hranici geniality, za polovinou už se ale Vampires Suck značně rozmělní. I tak ale jako celek nabízí neskutečnou porci zabijáckých gagů, neskutečně hrající "Kristen", která snad musela dva roky se Stewart žít protože její miniku, gesta i hlas napodobila takřka dokonale. Když navíc duo Friedberg & Seltzer přihodí Supermassive Black hole, kterou navíc uvede zabijácký vtípek, nemůžu jinak. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tvurci si tady trosku podrazej nohy, ono totiz jak chcete delat parodii na film, kterej ackoliv se bere vazne, tak sam o sobe vypada jak parodie. Tohle tak ve vysledku nektery sceny ze Stmivani, Novyho mesice a mozna i Zatmeni v podstate nijak nemeni a nejaka dobytkarna je tu tak jen obcas. Nicmene musi se tvurcum pricist k dobru, ze tady nedojde na zadny telesny tekutiny a podobne. Dalsi klad jsou herci, ktery sice absolutne neumi hrat, ale hlavni dvojka si naprosto dokonale tema gestama dela prdel ze svejch predobrazu Stewart a Pattinsona. Jinak k tomu neni moc co dodat, typicka sracka parodie, jakejch je posledni dobou spousta, ale sem tam se u toho clovek zasmeje a je to rozhodne zabavnejsi nez Stmivani. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých vtípkov nezachráni film ( Team Jacob/Edward, kontrakt, gej tanečky, Jonas Brothers)? Asi nie, ale aspoň môžme vidieť rozdiel medzi kvalitnejšími a menej kvalitnejšími paródiami. Vampire Suck sa radí k prvej kategórii. __ Becca sparodovala hlavnú predstaviteľku (orig.) Twilightu tak náramne, až jej musím darovať imaginárneho Oskara. Bravo! Každopádne, mali sme tu aj horšie výtvory. Ja len vypínam mozog a nechám sa unášať na vlne viac-menej slušnej zábavy. P.S. - Znalosť predlohy povinná. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Vlkodlačí humor, Black Eyed Peas nebo objednávka číny fajn, ale tím bohužel končíme. Problémem upíří parodie překvapivě není to, že by byla až tak nechutná nebo strašná, spíš jen nudná. Naštěstí se stopáž pořád drží sotva na hranici adekvátní pro celovečerní film a fekální humor byl prakticky vymýcen. Druhá hvězda tak přistála jen za relativní neškodnost, protože pocit, že tenhle scénář byl napsán za odpoledne a že do Twilight se dá strefovat o poznání snadněji, zůstává až příliš výrazný. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christopher Lennertz: 1. My Panties - Magicwandos [2:05] ,2. Succubus Baby - Magicwandos [3:06] ,3. Believe Nothing - The DeeKompressors [2:21] ,4. Late Night Superstar - Revival Chiefs [2:37] ,5. Are We On - Killdeer [3:38] ,6. I Miss You - Arlaner [2:12] ,7. Hey Eddie - Barnetta [0:30] ,8. It's Raining Men - Kelly Kass [4:04] ,9. My First Wish - Miss Eighty 6 [2:54] ,10. She's Going Down - Ali Dee [2:14] ,11. All the Way Up - Alana D [3:30] ,12. On Fire - Classic [2:02] ,13. The Hustle - The 26th Street Boyz [4:05] ,14. If I Was Your Vampire - Grecia Godliss [4:31] ,15. Wango Tango - Danielle Barbe [3:16] ,16. There I Stand - Madlife [3:53], ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kde na Beccu (Jenn Proske) zaútočí skupinka tří zlých upírů a Becce bylo řečeno, aby je postříkala sprejem, tak to udělá ale oni unhou, avšak sprej vystříkne do očí dívce, co má napsané na triku „Buffy“, což je odkaz na seriál Buffy, přemožitelka upírů (od r. 1997). (Varan)
  • iPhone, ktorý Jennifer použije vo filme na zobrazenie facebookovej stránky, je osobný telefón herečky Anneliese van der Pol.
    (misterz)
  • V scéne, kde Beccin (Jenn Proske) otec je na gauči XXL zmrzlinu, sa pozerá na film Mucha (1958) (Melios)

Reklama

Reklama