Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Nesměl bych vidět oba parodované filmy Twilight ságy. Nesměl bych vidět 3., dosud asi nejlepší (taky kvůli režisérovi) film ze série. Nesměl bych vidět Stmívání a Nový Měsíc v edici Rifftrax. Nesměl bych vidět parodii Twilight vs. Buffy. Nesměl bych vidět posledních pár let internet. Nesměl bych vidět Zombieland. Nesměl bych vidět Úsvit Mrtvých. Nesměl bych vidět trailer na tento film. Teprve a jedině tehdy bych se u tohoto filmu skvěle bavil. Nejkvalitnější vtipy byly vystříleny v traileru, celkově filmu (bohužel) jasně dominují ty trapné a nudné vtipy (jako vždy). Fandové jednoduchého humoru a fandové ságy Twilight, či případně někteří, kteří tyto vlastnosti sdílí, si přijdou na své. U mě špatný. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christopher Lennertz: 1. My Panties - Magicwandos [2:05] ,2. Succubus Baby - Magicwandos [3:06] ,3. Believe Nothing - The DeeKompressors [2:21] ,4. Late Night Superstar - Revival Chiefs [2:37] ,5. Are We On - Killdeer [3:38] ,6. I Miss You - Arlaner [2:12] ,7. Hey Eddie - Barnetta [0:30] ,8. It's Raining Men - Kelly Kass [4:04] ,9. My First Wish - Miss Eighty 6 [2:54] ,10. She's Going Down - Ali Dee [2:14] ,11. All the Way Up - Alana D [3:30] ,12. On Fire - Classic [2:02] ,13. The Hustle - The 26th Street Boyz [4:05] ,14. If I Was Your Vampire - Grecia Godliss [4:31] ,15. Wango Tango - Danielle Barbe [3:16] ,16. There I Stand - Madlife [3:53], ()

Reklama

Krissty 

všechny recenze uživatele

-- Tohle je fakt úplná blbost.. Když už se dívám na parodii, čekala bych, že se u ní zasměju trochu víc.. Tohle nebyla snad ani komedie.. Fakt nevím, jak to nazvat.. Vtipy byly trapné a zasmála jsem se fakt jen párkrát.. Ale když už, tak pořádně, takže 100% propadák to zase nebyl.. Asi jsem některé vtipy nepochopila i proto, že jsem Twilight neviděla.. -- ZMĚNA.. Twilight už jsem viděla, tudíž zvyšuji své hodnocení o 1*, jelikož jsem se pobavila konečně i na tom, jak přesnými kopiemi byly scény z Tupírů.. To je všechno dobré, co můžu říci :) ()

Bloody13 odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka, která bolí vážně až do konce. Nemám rád třpytící se upírky, Stmívání jsem taky neviděl, a proto si ani nedokážu vzpomenout, jaká vyšší síla mě donutila si tohle pustit. Film si sice dělá prdel z celé série Twillight, ale naprosto infantilnim způsobem, žádná scéna se nedá označit za povedenou, a už vůbec ne vtipnou. A pokud se tu tvůrci POKUSILI PARODOVAT i něco jinýho než jenom tuhle samo o sobě směšnou ságu, museli to v dané situaci někomu napsat na kozama vyplněný triko, aby to sadomasochistickej divák vůbec pochopil. Od podobných parodií si dám zase na dlouhou dobu pauzu. Dobře mi tak. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Nehorázná kravina, ale kupodivu záživnější, než byl 2. díl Twilightu. Oceňuji především to, s jakou pečlivostí byly okopírovány postavy a jejich chování a taky to, že se autoři se svými vtípky trefili do těch situací, které byly k smíchu už v originále. Každopádně mám pocit, že parodiím je dávno odzvoněno. 30% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Film je parodií na ságu „Twilight“. (ash99)
  • Ve scéně, kdy Becca (Jenn Proske) sedí před domem, projede kolem ní auto s jejími spolužáky, kteří jedou na ples. V další scéně, kdy přijede autem Alice (Helena Barrett), k ní Becca nastoupí, ale jedou na ples opačným směrem než spolužáci Beccy. (Rose.Doesnow)

Reklama

Reklama