Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

misterz 

všechny recenze uživatele

Tu je ťažko niečo komentovať. Je to iba zlepenec nepodarených divadelných scénok s častými pokusmi o humor čo sa ale väčšinou nedarí, pretože takmer každý pokus o vtip vyznieva do trápnosti a debility. Ale aby som bol spravodlivý, možno dvakrát sa niečo zadarilo, takže pokiaľ nemáte doma kľud a pohodu na nejaký seriózny film, prípadne máte veľa domácich prác alebo sa hráte s deťmi, tak tento sajrajt je správna voľba ako kulisa k týmto činnostiam. 15/100 ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Vlkodlačí humor, Black Eyed Peas nebo objednávka číny fajn, ale tím bohužel končíme. Problémem upíří parodie překvapivě není to, že by byla až tak nechutná nebo strašná, spíš jen nudná. Naštěstí se stopáž pořád drží sotva na hranici adekvátní pro celovečerní film a fekální humor byl prakticky vymýcen. Druhá hvězda tak přistála jen za relativní neškodnost, protože pocit, že tenhle scénář byl napsán za odpoledne a že do Twilight se dá strefovat o poznání snadněji, zůstává až příliš výrazný. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Parodie tohoto typu rád nemám. Ale jelikož mi jeden známý tento snímek doporučil, zkusil jsem ho. A jsem velmi mile překvapen. Začátek byl vyloženě geniální. Plný velmi vtipných narážek, které jsem musel až místy vydejchávat a hlavně neskutečně skvělě zparodizovaná postava Belly, resp. Kristen Stewart v podání Jenn Proske. Nejenže je Kristen vzhledově docela podobná, ale tu její gestikulaci a mimiku vystihla NAPROSTO přesně! V první polovině filmu se najde opravdu hromada povedených fóru, které o to víc vynikly, protože jsem celou Twilight sérii viděl teprv nedávno. Druhá půlka filmu už byla obsahově slabší, ale stále to byla zábava. Vampires Suck nemá žádné velké ambice. Snaží se pobavit a to se mu rozhodně daří. A Jenn budu fandit, herecký talent tam vidět je... Slabší 4* ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem, že tohle někdy řeknu či napíšu, ale kdybych si měl vybrat mezi touto takzvanou parodií a Twilight ságou, hodně dlouho bych váhal, co si pustit... Ano, až taková sračka tenhle kus je... Silně nevtipná nuda od odporného začátku až do zkurveného konce... Banda očividně retardovaných kreténů, které by měli strach přijmout i do Jedličkova ústavu, pobíhá od ničeho k ničemu, debilně se ksichtí, bez jakékoliv snahy odříkávají špatně napsané a naučené texty a vůbec se z této zrůdnosti snaží udělat ještě větší kokotinu, než je... Naprosto projebaných 80 minut mého života... Friedberg se Seltzerem by měli chcípnout... ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Nebudem sa tváriť, že je tento film pod moju úroveň, lebo som divák s vyberaným vkusom. Trt makový. Zasmiala som sa, pobavila a užila si príjemné zadosťučinenie za to, že twilightové šialenstvo mi pije krv už dosť dlhú dobu (a bohužiaľ asi aj piť bude, kým ho nevystrieda iná tínedžerská sračka). Čítala som prvú knihu a pozrela si obidva filmy, len aby som bola férová, že aspoň nadávam na to, čo poznám. Viem teda presne, čo na Twilight ságe neznášam a v tomto filme si z toho poriadne vystrelili tvorcovia aj za mňa. Nádherne vystihli všetky romantické obludnosti, ktoré bolo treba sparodovať - a ako podotýkajú aj iní hodnotiaci, zaobišli sa pri tom bez fekálnych či sexuálnych nechutností, čo iste napomáha príjemnejšiemu dojmu z filmu. Tých 77 minút nepatrí medzi výkvet komediálnej kinematografie, ale určite je dôstojným nasledovníkom toho, čo sa dalo pozerať predtým, než na niekoľko rokov zavládol v paródiách chaos a nechutnosť. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Becca (Jenn Proske) sedí před domem, projede kolem ní auto s jejími spolužáky, kteří jedou na ples. V další scéně, kdy přijede autem Alice (Helena Barrett), k ní Becca nastoupí, ale jedou na ples opačným směrem než spolužáci Beccy. (Rose.Doesnow)
  • V scéne, kde Beccin (Jenn Proske) otec je na gauči XXL zmrzlinu, sa pozerá na film Mucha (1958) (Melios)
  • iPhone, ktorý Jennifer použije vo filme na zobrazenie facebookovej stránky, je osobný telefón herečky Anneliese van der Pol.
    (misterz)

Reklama

Reklama