Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (257)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film střídá velmi slušné momenty s momenty absolutního zoufalství.Naneštěstí se nestřídají pravidelně,zoufalství má celou dobu jasně navrch,děj je navíc velice průhledný,veškeré záběry v ringu/aréně vyznívají neuvěřitelně amatérsky a všechno je zabaleno do jedné hroudy příšerným patosem.Na druhou stranu musím s překvapením přiznat,že se mi ve filmu líbil Kevin James,což je mi divné,ale je to tak. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

V popisu žánru mi chybí ještě sci-fi, protože Kevin James prostě nemůže bojovat v UFC. Na druhou stranu si zaslouží megarespekt za to, co provedl se svojí postavou. Tlouštík z Hitche je minulostí. Ve středním věku se dostat takhle do formy chce pořádnou dávku vůle. Opravdu klobouk dolů. Jinak je to veskrze příjemná komedie s dějem jako Warrior. Uteklo mi to rychle, bavil jsem se, jen to bylo všechno až tak moc snadný, že jsem u finálního boje vůbec necítil emoce (a že se o ně tvůrci snažili). ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem určitě malinko více humoru, protože Frank Coraci se občas blejskne nějakou solidní komedoškou. Například Click. Bohužel vsadil u svých posledních dvou filmů na Kevina Jamese, kterého zrovna nějak nemusím. K tomuhle filmu mě dokopalo až solidní hodnocení. Bohužel dostal jsem jen další šablonku, která alespoň potěší hezky natočeným finálním matchem. PS: Ty zpívající děcka v aréně jsou na mě přílíš. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,KDYŽ SI VEZMETE VŠECHNO TO ODHODLÁNÍ, OBĚTI A RIZIKA, KTERÁ PRO TY DĚTI PODSTOUPIL,….TEN CHLAP JE HRDINA!“..... /// Komedie o nemehlu v ringu asi pobaví všechny, který baví čumět na nemehla v ringu. Na druhou stranu – každej začátek je těžkej, tak proč by nemohl bejt pojatej - tak nějak vodlehčeně, třeba i vtipně. Konec konců, nikdo nečeká, že Kevin James bude Tom Hardy. Škoda je, že to mezi ním a Salmou ,,nejiskří“ a 2x škoda, že fór, kterej nevyjde, je spíš trapnej (pičo dortová bitva, to bylo…aha…). Tady nejde o frajeřinky v ringu, ale o inspiraci dětí, sledujících totální odhodlání tváří v tvář nepřekonatelné překážce! Takže podoba s Warriorem čistě (?) náhodná (?), páč třeba ten závěr je vlastně spíš z muzikálu. Ze střední. Není třeba se v tom pitvat – něco se povedlo, něco míň a co mě nezabije, to vás posílí! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) V Sousedský hlídce se málo bojovalo v ringu. 2.) Nevím, jaká že to dneska frčí v MMA muzika. (že by tip na soundtrack?) 3.) Thx za titule ,,exitus“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Priemerná večerná jednohubka na odreagovanie v ktorej síce nenájdeme nič nového, ale Kevin James je proste super herec a dodáva filmu humorný nádych.Lepšieho hlavného hrdinu si ani neviem predstaviť.Tak isto vedlajšie postavy boli dobre zvolené a na niektorých scénach som sa naozaj z chuti zasmial. Napríklad pán tmavšej pleti ktorý sa chcel stať Americkým občanom ma strašne bavil tým jeho výrazom v tvári a úsmevom.Celkový dojem je fajn a film splnil svoj účel. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně s dortem, kdy dostane hlavní hrdina (Kevin James) "čuchnout" k dortu, má marmeládu jen nad nosem. V dalším záběru ji má okolo celé pusy a na bradě a v následujícím záběru, kdy se chystá vše utřít, má marmeládu opět jen pod nosem. (Proroček)
  • Natáčení probíhalo od 28. března 2011 do 25. května 2011 ve městech Boston, Lowell a Quincy. (Ptaky)
  • Kevin James a Salma Hayek spolupracovali již na filmu Machři (2010). (figgo jr.)

Reklama

Reklama