Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (257)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dokud nedošlo na finále v UFC, převládala u mě benevolence. Jenže pak ta vlna motivů nevzdávání se, inspirování a kráčení za snem hráz shovívavosti protrhnula a vzala sebou i dosavadní tendence k sebeshazování (už jen chybělo, aby křesťany z P.O.D. vystřídalo Caffertyho Hearts on Fire). Muckání Salmy Hayek přes pletivo klece? Nereálné. Po těch třech kolech by měl rty jak Vémola, co přešel z chovu tygrů na včely.. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

To si takhle koupíte u McDonalda gigantické menu s Velkým Mackem, během minuty jej do sebe nahážete, přesunete se o fastfood vedle, kde stejně rychle sežerete kyblík Classic plukovníka Sanderse, ve Starbucks vyexujete dvě obří, karamelová cappuccina a turné ukončíte opět u Meka dokonale vychlazeným Milkshakem. To, co vás pak postihne, se jmenuje Pravá, americká sračka! Budete se cítit trapně, do smíchu vám ani trochu nebude, a tak jen otráveně spláchnete a možná, že v duchu kapku politujete toho chudáka, co každou hodinu vytírá u Donalda hajzly. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jak já miluji klišoidní filmy, ve kterých někdo slabší v poslední sekundě porazí někoho silnějšího, navíc tím pomůže někomu potřebnému a ještě si přitom frajersky zahláškuje. To mám vždycky slzu v oku. Jenže tady se jedná o poctivě vyšpekovaného profesora, který předvedl v ringu opravdu věrohodný výkon pouze v prvním zápase, kdy dostal K. O. v první sekundě. Ty jeho další boje s vyrýsovanými holohlavými hovady byly spíše k smíchu, samozřejmě k tomu nechtěnému, protože skutečně uvolňující zábavný smích po pár úderech do hlavy dezorientovaně zabloudil do nějakého jiného filmu. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Asi od deváté minuty bude i tuplovanému polodebilovi jasné, že ten tlouštík zápas svýho života vyhraje a konečně dá obstarožní Salmě toho francouzáka. Pak už jen tupě konzumuje mainstreamovou blbinu, která vrcholí účastí těch harantů na UFC ve Vegas. Ale to se dalo čekat, že to nebude film o mui thai ani o záchraně nějakého dětského hudebního kroužku a ani příběh o lásce obstarožních učitelů ze základky. Jen další mišmaš, aby to bylo pro všechny. Výsledek? Pár vtipných momentů dobrý film nedělá. NUDA. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Milá a absolutně nanáročná komedie o profesorovi, který se snaží zachránit jinému profesorovi hudební kroužek a začně proto se věnovat ultimátním zápasům. Jelikož nejsem úplně vzdálen světu UFC, tak proto se mi tento snímek líbil asi o malinko více. Ale je pravda, že kdyb Kevin James dostával ve skutečnosti, tak jako zde, tak by nevydržel stát ani minutu!!! Pokud se přes toto přenese, zjistíte, že ikdyž jsou ty zapásy jsou jen na oko, tak kupodivu to nevypavá tak zle, jak by mohlo a toho si docela cením :) Máme tady také Salmu Hayek, mojí oblíbenkyni, ale bohužel její role je neskutečně tuctová a cudná :) Ale potěšilo mě cameo Joea Rogana, ten chlap je prostě sympaťák. Když to všechno shrneme, mohlo to být lepší, mělo to být lepší, ale 2-3 hvězdy si to zaslouží... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně u Erika (Gary Valentine) doma se jeho syn zeptá, zda-li se může dívat na pořad o automobilových honičkách. Když Erik poté program přepne, v televizi se mihne část automobilové honičky z filmu Mizerové II (2003). (Guilemot)
  • Ve scéně s dortem, kdy dostane hlavní hrdina (Kevin James) "čuchnout" k dortu, má marmeládu jen nad nosem. V dalším záběru ji má okolo celé pusy a na bradě a v následujícím záběru, kdy se chystá vše utřít, má marmeládu opět jen pod nosem. (Proroček)
  • Napriek rozdielnym priezviskám sú Kevin James (Scott Voss) a Gary Valentine (Eric Voss) v reálnom živote bratia. (misterz)

Reklama

Reklama