Reklama

Reklama

Assassin’s Creed

  • Velká Británie Assassin's Creed (více)
Trailer 8

Usvědčený vrah Callum Lynch (Michael Fassbender) je nedobrovolně vysvobozen z cely smrti jen proto, aby se stal součástí staletého boje mezi asasíny, templáři a španělskými inkvizitory. Jeho novým vězením se stává tajné zařízení Abstergo vybavené revoluční technologií Animus, která odhaluje v lidské DNA genetické vzpomínky a tím umožňuje vrátit se a prožít vzpomínky předků, které byly dosud ztracené v minulosti. Callum se díky Animusu propojí se svým prapředkem žijícím v Granadě a Seville v období španělské inkvizice v 15. století. Jmenuje se Aguilar de Nerha a je členem bratrstva asasínů, které už několik století vede skrytou válku s řádem templářů, svým odvěkým nepřítelem. Tajná organizace asasínů se zavázala chránit svobodnou vůli lidstva a snaží se zabránit tomu, aby se templáři s pomocí inkvizice zmocnili mocného artefaktu nazývaného Jablko Ráje. A právě tento artefakt je podle přesvědčení templářů nástrojem k ovládnutí celého světa. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

asi sa vyserem na tuto ubohost s Fassenbenderom. jo, jo furt spochybnujem ten "genialny herecky talent"

na příspěvěk reagoval j.linhi

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

j.linhi

tak on Far Cry 4 je defakto vytvořený úplně jiným studiem, takže mezi mírou chyb v Assassin's creed unity a mírou chyb ve Far Cry 4 jednoduše není žádná spojitost :).

na příspěvěk reagoval j.linhi

Hashirama

Hashirama (hodnocení, recenze)

Colby Sawyer

To by mohli. Rogue se mi zdá jako trojka  s kvalitami čtyřky, takže díl, který bych si rád zahrál. Unity mělo zůstat ještě rok u ledu, ale marketing u Ubisoftu vždy vítězi...

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Colby Sawyer

Colby Sawyer (hodnocení, recenze)

Hashirama

Mě to napadlo hlavně proto že jsem dnes četl recenzi od Aleše Smutného a tam píše že Rogue klidně letos mohla vyjít jako hlavní hra a Unity mohl rok počkat. Takže by logicky mohli udělat Rogue na všechny platformy.

na příspěvěk reagoval Hashirama

Hashirama

Hashirama (hodnocení, recenze)

Ubisoft tvrdí, že nechce přenášet asasíny do Asie, protože to jde mimo ducha série. Piráti v Karibiku jsou ale identičtí s italskou renesancí, americkou válkou o nezávislot, Blízkým východem a Francouzskou revolucí...Unity byla naprostá obludnost. Arno se z Ezia 2 změnil na Connora 2 v mžiku, ostatní postavy jsou zajímavý jak suchý z nosu a příběh taky a přítomná linka, která mě pořád zajímá, se posouvá naprosto minimálně (a to se ani nerozepisuju o hratelnosti a vedlejších úkolech - všechno to stojí za hovno). Assassin´s Creed potřebuje razantní změnu v příběhu, ne hratelnosti. Žádný díl nepřinesl úplně perfektní hratelnost, ale nikdo si nestěžoval, teď se Ubisoft staral o předělávku toho, co funguje už sedm let a jak je u něj zvykem, měli plnou hubu keců o tom, jak nový AC naprosto předefinuje pocit  z hraní (což se jim vlastně i povedlo). Londýn není nejhorší, ale Ubisoft to stejně posere (proč ještě nikoho nenapadlo Španělsko, když jsou všichni v Ubisoftu poslední dobou fixovaní na Evropu). Pokud nepřinesou conquistadory nebo něco z dálné Asie, můžou počítat s další kritikou. Možná je na čase starat se o víc, než jen o hezký město...ufff, jen jsem to potřeboval ze sebe dostat.

Drtic

Drtic (hodnocení, recenze)

Po prúseru Unity by som uvítal keby si dali na rok dva pauzu a prišli z niečim poriadnym. Pretože tady to scénaristi fakt nezvládli. Tolik promarneného potencionálu ach jo. Akoby nevedeli ako z tými všetkými postavami naložiť, a kvôli tomu to vyzerá, že to sú len nejaké figurky.  Napr. taká Maria Antoinetta ako keby vôbec neexistovala. Asi najslavnejšia poprava gilotínou a mi sme ju nevideli.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Martin741

Nebude to kopírovat přímo hru, ale bude to ze stejného universa. Období, které nejspíše ve filmu ukáží je Španělská inkvizice.

na příspěvěk reagoval j.linhi

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

TwoFace

To je taky dobrý nápad. S Hitlerovou smrtí si mohou klidně pohrát, protože se nic přesně neví, všechno jsou jen teorie nebo výpovědi, kterými se nás snaží zmást.

TwoFace

TwoFace (hodnocení, recenze)

AC z 2.světové prostě chci. Stejně si myslím, že na něj dřív nebo později dojde. Mám i představu o hlavním hrdinovi: původně by to mohl být třeba Hitlerův agent, pak by viděl ty hrůzy, co fašisti spáchali a přidal by se na stranu Spojenců. Dokážu si i představit, jak bychom se infiltrovali mezi nacistické vojáky a způsobovali zmatek. Likvidovali bychom důstojníky a hlavním cílem by bylo samozřejmě zabití Hitlera, kde by jsme se museli dostat do Hitlerova bunkru a zabít ho. A na střelné zbraně, kterých se hráči celkem bojí by ani nemuselo moc přijít, protože když by jste se prostě dostali do přestřelky, bylo by hned po vás.

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Beckett51

Samozřejmě, že by mohl s sebou mít i nějaké jiné zbraně, tohle byl jen základ. Sice už by se to blížilo spíše kombinaci AC a Splinter Cellu, ale mě jako fanouškovi obou sérií by to nevadilo.

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Mám i docela zajímavou představu, jak by AC mohlo vypadat za 2 světové války. Místo námořních bitev by jsme tu měli letadlové. Hrálo by se ve 2-3 městech např. Praha a Berlín, kde by hrdina jako škodná zvěř. Nosil by černý plášť jako němečtí důstojníci, aby lépe zapadl. Vybaven by byl samozřejmě skrytou čepelí, katanou od přátel z východu a samopalem pro případ, že by nastaly nějaké větší potíže.

na příspěvěk reagoval Beckett51, GigaPudding

Související novinky

Netflix oznámil hraný seriál Assassin’s Creed

Netflix oznámil hraný seriál Assassin’s Creed

27.10.2020

Po Borderlands, The Last of Us, The Division, Just Cause a mnoha dalších videoherních adaptací oznámených v posledních měsících a letech se teď nově dočká již druhého pokusu o adaptaci také populární… (více)

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

12.08.2019

Mohli jsme to předpokládat, teprve minulý týden se to však stalo oficiální. Po propadácích typu X-Men: Dark Phoenix se studio Disney rozhodlo zaříznout drtivou většinu chystaných snímků od studia… (více)

Margot Robbie na lovu nacistů

Margot Robbie na lovu nacistů

06.09.2018

Australská herečka Margot Robbie (Sebevražedný oddíl) a v posledních letech čím dál populárnější belgický herec Matthias Schoenaerts (Rudá volavka) si zahrají hlavní role v novém drsném thrilleru z… (více)

Kdo natočí Call of Duty?

Kdo natočí Call of Duty?

14.02.2018

Herní série Call of Duty se chystá na velké plátno a možná se toho nemusíme bát. Firma Activision si totiž po vzoru Marvelu založila vlastní produkční firmu (Activision Blizzard Studios), která… (více)

Reklama

Reklama