Reklama

Reklama

Assassin’s Creed

  • Velká Británie Assassin's Creed (více)
Trailer 1

Usvědčený vrah Callum Lynch (Michael Fassbender) je nedobrovolně vysvobozen z cely smrti jen proto, aby se stal součástí staletého boje mezi asasíny, templáři a španělskými inkvizitory. Jeho novým vězením se stává tajné zařízení Abstergo vybavené revoluční technologií Animus, která odhaluje v lidské DNA genetické vzpomínky a tím umožňuje vrátit se a prožít vzpomínky předků, které byly dosud ztracené v minulosti. Callum se díky Animusu propojí se svým prapředkem žijícím v Granadě a Seville v období španělské inkvizice v 15. století. Jmenuje se Aguilar de Nerha a je členem bratrstva asasínů, které už několik století vede skrytou válku s řádem templářů, svým odvěkým nepřítelem. Tajná organizace asasínů se zavázala chránit svobodnou vůli lidstva a snaží se zabránit tomu, aby se templáři s pomocí inkvizice zmocnili mocného artefaktu nazývaného Jablko Ráje. A právě tento artefakt je podle přesvědčení templářů nástrojem k ovládnutí celého světa. (Cinemart)

(více)

Diskuze

silentname

silentname (hodnocení, recenze)

Nezatracoval by som ten trailer. Musím povedať, že hudba tam síce nepasuje a bohužiaľ si vo filme užijeme aj nejaký ten slow mode, no celkovo musím povedať, že trailer vôbec nevyzerá najhoršie. Myslím si, že to aj vizuálne pôsobí celkom efektne, má to ducha hry a ostáva len dúfať, že to nebude sklamanie na koniec roka. Ale šancu tomu dávam. Minimálne musím priznať, že tento trailer reálne navnadil.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Fordzy

No sranda, já právě hip hop a rap v 99% nesnáším, resp. mě hrozně nudí a štve mě, kolik lidí i u nás to hltá. 

Takže zcela mimo, navíc Kanye... je Kanye. :D

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Historicky věrná ne, ale pořád se k takovýmu filmu hodí víc. Knigu! To ty sis stěžoval na hudbu k traileru na Warcraft! Tohle je ten samej případ! :D

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Spiker01

To si piš, že byl. Onehdy jsem z toho byl úplně vyjevený a koukal na to furt :D

Ale Kanye tady mi přijde prostě v pohodě, jen ty slova jsou debilní.

na příspěvěk reagoval Fordzy

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Ale Iron u Revelations byla naprosto luxusní hudba pro ten trailer! :D Doufam, že všichni souhlasí, protože jinak asi skočím z okna :D

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Mně Kanye taky nějak nevadí, jo, mohli tam dát něco lepšího, ale je to docela v pohodě.

nerdrage

nerdrage (hodnocení, recenze)

Každej dělá, jak kdyby Kanye přerušil svejma dvouma veršema celej trailer, když v popředí zní hlavně Capleton a instrumentálka od Duft Punk. Ač jistě odvážná volba, tak mi to k tomu prosluněnému zaprášenému vizuálu hodně sedne.

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Rimland

Tož Black Flag má taky boží soundtrack. Sice typově úplně jinej, ale jinak naprosto skvělej, skoro bych až řekl nejlepší :D Ale do tohohle období by se tolik nehodil, to je pravda.

Tak neříkám, že omezovat jeho kreativitu. Ať do toho vnese svojí duši. Spíš jsem to myslel tak, že by se při nějaký strašně cool scéně objevilo téma ze hry třeba jen na pár sekund, čímž by to ještě víc dodalo duši tomu propojení s herním světem.  Kurzela jako skladatele se samozřejmě nebojím, páč do Macbetha složil skvělou hudbu :) Rozhodně se ho bojím míň, než Djawadiho u Warcraftu (Knig alert!) :D

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Camulator

VaHo

VaHo (hodnocení, recenze)

Trailer vypadá dobře, hudba je blbá. Doufám, že tam Absterga bude co nejmíň

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Spiker01

Já mám AC sérii velmi rád, víš? Takže proti ní zaujatý nemohu být :) I když pravda, že Ubi od AC:Rogue už neumí podat ten opravdu výborný zážitek :)

na příspěvěk reagoval Spiker01

Související novinky

Netflix oznámil hraný seriál Assassin’s Creed

Netflix oznámil hraný seriál Assassin’s Creed

27.10.2020

Po Borderlands, The Last of Us, The Division, Just Cause a mnoha dalších videoherních adaptací oznámených v posledních měsících a letech se teď nově dočká již druhého pokusu o adaptaci také populární… (více)

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

12.08.2019

Mohli jsme to předpokládat, teprve minulý týden se to však stalo oficiální. Po propadácích typu X-Men: Dark Phoenix se studio Disney rozhodlo zaříznout drtivou většinu chystaných snímků od studia… (více)

Margot Robbie na lovu nacistů

Margot Robbie na lovu nacistů

06.09.2018

Australská herečka Margot Robbie (Sebevražedný oddíl) a v posledních letech čím dál populárnější belgický herec Matthias Schoenaerts (Rudá volavka) si zahrají hlavní role v novém drsném thrilleru z… (více)

Kdo natočí Call of Duty?

Kdo natočí Call of Duty?

14.02.2018

Herní série Call of Duty se chystá na velké plátno a možná se toho nemusíme bát. Firma Activision si totiž po vzoru Marvelu založila vlastní produkční firmu (Activision Blizzard Studios), která… (více)

Reklama

Reklama