Reklama

Reklama

Vtip za stovku!

(pořad)
Komedie / Soutěžní
Česko, 2012, 50 min

Režie:

Peter Núñez

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Michal Novotný, Michal Kavalčík, Martin Zounar, Jitka Asterová, Václav Kopta, Petr Jablonský, Mojmír Maděrič, Aleš Háma (více)

Václav Vydra a Michal Novotný uvádějí novou soutěž o sto tisíc korun, ve které můžete vyhrát i vy! (oficiální text distributora)

Recenze (189)

Luciaska13 

všechny recenze uživatele

Moderátoři fajn, některé vtípky člověk slyšel už asi 1000x, jiné slyší poprvé (takže se opravdu zasměje), pokec se slavnýma je taky fajn. Jediný, kdo kazí zábavu je Ruda - toho chlápka vážně nemám ráda (když by v některých dílech vystupoval Michal sám za sebe, tak by to třeba šlo, ale Rudu přepínám) ()

Marwinek odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád vtipy. Mám rád Vydru a nevadí mi Novotný. Nechápu, proč v 21. století, tedy již pár let po vynálezu internetu, který kromě porna nabízí i weby plné vtipů, někdo dělá pořad, kde dva nudní patroni čtou vtipy z papírku. To všechno bych snesl a mávnul nad tím rukou. Ale Ruda z Ostravy, co to proboha je za pablba !? Nebo snad svou neomezenou trapností nastavuje zrcadlo, v jehož odrazu se i ty suché a chlazené vtipy zdají být něčím víc? Nene, Rudu prosím ne. ()

Reklama

lili6 odpad!

všechny recenze uživatele

Několik pořadů o vtipech už tu bylo, ale vzhledem k tomu, že spousta vtipů je tak ohraných, že své kouzlo už ztratili před pár lety, tento pořad není ani vtipný, ani zábavný. Spojení rádoby "moderátorů" mi též nepřijde moc šťastné. Korunu tomu nasazuje ten šašek s kytarou, co si hraje na umělce..U mě rozhodně propadák a ztráta času. ()

Mr.nachos odpad!

všechny recenze uživatele

Válím se na gauči, projíždím kanály a najednou koukám s otevřenou pusou na něco, co se až nebezpečně podobá pořadům před 15 lety!!!!! Jestli tohle někdo považuje za zábavu dnešní doby, tak je asi něco špatně. Záměrně vynechám hodnocení aktérů, protože to už bych musela být sprostá a protože neřeknu hovno ani za pytel sraček, tak si hodnocení vyšumělých nevtipných "umělců" odpustím. ()

cerbygerby 

všechny recenze uživatele

Záleží hodně na hostu a také jak se vtipy sejdou. Ruda z Ostravy také někomu může vadit, ale mě nevadí, naopak, má skvělé hlášky, dobrý vtip frekvence 1 a skládá dobré písně z určených slov. Ten DJ UWA je jedinej kterej mi tam vůbec nesedí..jinak tedy ok a zlepšení od prvních dílů je tam patrné, takže já hodnotím průměrnými 3* a 50% ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama