Reklama

Reklama

Avengers: Age of Ultron

  • USA Avengers: Age of Ultron (více)
Trailer 1
USA, 2015, 141 min

Pokus miliardáře Tonyho Starka oživit program na udržení celosvětového míru skončí nezdarem a největší hrdinové světa, včetně Iron Mana, Kapitána Ameriky, Thora, Neuvěřitelného Hulka, Black Widow a Hawkeye musí čelit děsivému nebezpečí. V sázce je osud celé planety. Povstane zlovolný Ultron a jenom Avengers mu mohou zabránit v uskutečnění ďábelských plánů. Nová křehká spojenectví a nečekané zvraty jsou zárukou vzrušujícího a jedinečného akčního dobrodružství globálních rozměrů. (Falcon)

(více)

Videa (57)

Trailer 1

Recenze (1 506)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jestli vás zabijou, rozchoďte to!" Dobrá rada nad zlato a tento snímek jimi nešetří. Navíc tady hláškují úplně všichni hrdinové a Ultron taky nezůstává pozadu. To je dobře, protože já jsem se skvěle bavil při fórcích se zvedáním thorova kladiva, vyhlašováním zeleného poplachu či jízdě Nataši na Hulkovi. Ani bojové scény to nijak nepřeháněly s délkou a tak mne příliš nepotěšily pouze scény s halucinacemi či moralitami, ale on se do toho vždycky přiřítil někdo s frisbee, lukem či skafandrem a zase mě rozesmál. Tak to mám rád. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NEBYL ULTRON JEN FANTAZIE?“ … „JEŠTĚ VČERA ANO.“ … /// Jednoduchý herecký party, napsaný na tělo pár sympatickejm postavám fungujou jak maj a nevšední protivník plní funkci. Avangers mají bejt hlavně megalomanská zábava pro popcornový publikum. Že ji chybí víc lidskosti? Na lidskost mám svůj názor, takže mně stačí, že fungujou jako tým a nezapomínaj na vtip a nadhled. Souhlas, možná už to není takovej vodvaz, jako byla jednička. Ale třeba to napraví nějakej režisérskej střih. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chtěl bych vidět Avangers mezi Transformery a X-Meny. 2.) Měli bysme si v práci ujasnit, jak funguje tým. (a že ten nejbohatší je šéf) 3.) Thx za titule „nnsdlmr“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE **** NAPĚTÍ * ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Velkolepé, s jasným přesahem, charaktery naplněné až po okraj - a přesto chci víc. Tím spíš, že to s tímhle režisérským dohledem bylo pravděpodobně naposledy. Kdo Jossův nejkomplexnější počin, tedy Buffy the Vampire Slayer, sledoval i jindy než po návratu ze školy ve věku třinácti let, ten ví, že některé vyprávěcí archetypy sypal král geeků z rukávu téměř o dvě dekády dříve. A přestože má tentokrát na příběh o tom, kterak Kráska musela zachraňovat Zvíře (Black Widow a Hulk) i na ten o člověku, který nemá žádné nadpřirozené nebo technikou vyhnané schopnosti a přesto místním bohům zkrátka musí stačit (Hawkeye) jen takhle omezený prostor, nevypráví je o nic hůře. Jen rychleji. V tom také tkví jediný zádrhel vrcholu celé Phase Two. Musí pomrkávat na události všech sólovek i kypřit půdu pro Infinity War, takže se není co divit, že není dost času pro všechny zúčastněné. U Iron Mana, Thora nebo Capa to nevadí, protože i když je zbožňujeme, brzy je uvidíme v samostatných dobrodružstvích a jejich role, okrojené na chybujícího génia, odvážného válečníka a čestného vůdce, bohatě postačí. Větší problém to je u dvojčat se spoustou potenciálu, který ale Ultroniáda - fungující jako jejich origin - nemá žádnou šanci naplnit. Proto nemá cenu si nic nalhávat, ony dvě hodinky dvacet je pro hromadu linek a dvě hromady postav zoufale krátká doba. Jestli je pravda, že původní Whedonův sestřih sahal přes tři hodiny, tak se za prvé vůbec nedivím a za druhé tímto žádám o nějakou soukromou projekci, protože lepší komiksárnu by svět neviděl. Na první zhlédnutí tudíž za 90%. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Ještě naštěstí nejsem přejeden - ani zdaleka. Poznal jsem to podle hloupého dětinského úsměvu, který mi z tváře nezmizel v podstatě od první zasněžené akce až do závěrečné obrany kostela. Ta mi mi navíc po x letech konečně umožnila vidět naživo něco, co do dneška existovalo pouze na stránkách comicsů. Pravděpodobně nejvíce eye-candy momentka roku v už na první pohled jakoby nejdražším filmu historie vůbec. Takže jo. Sakra jo. Rád chodím na penězmi nacucané spektákly o superhrdinech, a doufám, že se na tom do budoucna vůbec nic nezmění. Radost pohledět. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Avengers Age of Ultron překvapivě předčilo má očekávání z pro mě né příliš přesvědčivé jedničky. Kingsman i Fast and Furious 7 nepřekonáno, ale prozatimní třetí místo je na místě. Načančaní hrdinové jsou zpátky v cool vizuálu, skvělými gagy a dynamicky strhující akcí, při které jsem místy nedýchal. Ultron jako záporák fajn, ale nejedná se o nic převratného, Quicksilver boží, Scarlet Witch otravná, Vison férový, ke zbytku není potřeba nic dodávat. nejvíce pobavil Thor se svým kladivem a Hulk svou agresivitou. Svěží zábava, která je kinu hodná. 95% ()

Galerie (201)

Zajímavosti (140)

  • Dablérky sa tak veľmi podobali na Scarlett Johansson (Black Widow), že si ich ľudia zo štábu aj herci často mýlili, vďaka čomu vzniklo mnoho nedorozumení. Napríklad aj Chris Evans (Captain America) sa priznal, že sa začal rozprávať so Scarlett a až po chvíli zistil, že to nie je ona. (krasomama)
  • Snímek obsahoval v době uvedení nejvíce speciálních efektů ze všech filmů studia Marvel, přesněji více než 3 000. (Haretix)
  • Black Widow (Scarlet Johansson) ve filmu osedlává motocykl Harley-Davidson LiveWire, první elektrickou motorku od této značky. Jde o předváděcí prototyp určený pro výzkum zájmu veřejnosti o elektromotocykly v USA, Kanadě a Evropě. (Saur.us)

Související novinky

Desátému Rychle a zběsile ujel rozpočet

Desátému Rychle a zběsile ujel rozpočet

18.11.2022

Jako by nestačilo, že desáté Rychle a zběsile muselo vyměnit režiséra Justina Lina (Star Trek: Do neznáma, Rychle a zběsile 5), který nevydržel pracovat po boku egoisty Vina Diesela, za rutinéra… (více)

Joss Whedon se vrací do televize

Joss Whedon se vrací do televize

15.07.2018

Režisér prvních dvou Avengers Joss Whedon se mezi geeky poprvé proslavil díky seriálu Buffy, přemožitelka upírů. Od té doby měla jeho kariéra jenom vzestupnou tendenci, jenže pak přišlo zklamání řady… (více)

Toby Kebell půjde po krku Vinu Dieselovi

Toby Kebell půjde po krku Vinu Dieselovi

28.06.2018

Akční komiks Bloodshot s Vinem Dieselem (Rychle a zběsile) v hlavní roli se pomalu přesouvá před kamery a nyní bylo konečně taky oznámeno obsazení hlavního záporáka. Postavu nelítostného Axe,… (více)

Black Panther velkolepě ovládl kina

Black Panther velkolepě ovládl kina

19.02.2018

Dlouho to vypadalo, že je značka pro blockbuster to nejdůležitější. Teď se však ukazuje, že je (minimálně) stejně důležitá i péče o ní. Kdybyste se před pár lety zeptali, jestli za první víkend utrží… (více)

Reklama

Reklama