Reklama

Reklama

Neporazitelní

(festivalový název)
  • Hongkong Ji zhan (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ching Fai, prezývaný "vychudnutý Fai", je dlžný 200 000 dolárov nesprávnym ľudom. Nakoľko má obavy o svoj život, rozhodne sa opustiť rodný Hong Kong a skúsiť šťastie v Macau. Za pomoci starého priateľa si nájde ubytovanie i prácu. Žije v spoločnej domácnosti so slobodnou matkou a jej dcérou. Ich spolunažívanie spočiatku nie je najideálnejšie, no odstupom času si vypestujú špecifický, priateľský vzťah. Zamestná sa ako asistent trénera v menšom kick-boxeristickom klube, kde precvičuje ženám v strednom veku. Jedného dňa ho požiada o pomoc mladík menom Qi. Nakoľko je Fai bývalým úspešným boxerom, Qi od neho chce, aby ho pripravil na zápasy v klietke bez pravidiel - MMA. Ako ďaleko sa Qi v turnaji prebojuje? A podarí sa Fai-mu utiecť pred minulosťou? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

Easykk 

všechny recenze uživatele

Když skousnete ten delší úvod, a trochu chaosu v postavách, tak zjistíte, že vás to snad fakt baví (mě teda jo) a dokonce ústřední dvojce fandíte, teda dvojce, ono tam je hlavních hrdinů trochu vícero a každý má své duchy se kterými se musí vyrovnávat a překonávat je...místy docela nečekaná rozuzlení vedou až k víceméně povedeným a dobře nasnímaným bitkám v klecích, ale přeci jen si říkám, že Karlos Vemola by z těch rejžožroutů v kleci udělal pyré, ale kdoví..kdoví..:) ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Podle traileru bych řekl, že je to klasická martial art podívaná z MMA prostředí a to jsem i očekával. Film je ale úplně o něčem jiném. Soubojů zde neni zas tak moc a většina filmu je o vztahu malé holčičky a bývalého boxera. Do toho přibude příběh mladého bojovníka, který chce vyhrát turnaj v MMA stylu, kvůli větším ambicím, než je peněžitá výhra, nebo sláva. Osud bývalého boxera a mladého bojovníka zavede do tělocvičny, kdy si navzájem pomáhají. Příběh je to hlavní, co v tomto filmu hraje hlavní housle a mě osobně to mile překvapilo. Trénink je zde parádní a dlouhý a samotné fighty jsou pěkně natočené, i když je zde spousta věcí, které jsou v MMA zakázané. Hlavně že se na to parádně kouká. Čeho jsem se hned na začátku zděsil, byla ta malá holčička, protože v těchto filmech bývají děti upštěné a spíš lezou na nervy. Ta mě taky mile překvapila a vztah který s boxerem po dobu filmu budují je hodně emotivní. Pro mě celej film velký překvapení, které jsem si opravdu vychutnal. Za mě 90% :) ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Hodně povedené spojení humoru, akčně-sportovního napětí a (sociálního) dramatu, přičemž žádná z těchto věcí nezastiňuje ostatní a všechny fungují stejně dobře. K tomu sympatické postavy, dobré obsazení a absence nudných a nezáživných částí. Až mě začíná štvát, jak mě poslední dobou až k slzám dojímá každý třetí film. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Tak pre začiatok by som film neoznačil za akčný, minimálne nie v oficiálnej do sveta vypustenej verzii. Na to sa totiž primálo venuje samotnému MMA, vlastne z celej stopáže je asi hodina čistokrvný rodinný film s trochou komediálnej prímesi (ktorú zväčša používajú do filmov všetkých žánrov Juhokórejci - česť výnimkám ako Ki-duk Kim alebo Chan-wook Park), 15 minút vyložene vzťahová dráma, a až tá zvyšná ledva trištvrte hodina sa venuje čírej zmesi boxu, teakwonda a ktovie čoho ešte v jednom z choreograficky najzaujímavejších ázijských bojových umení. Herci sú slušný, je to kvalitne natočené, no samotným zápasom je v tejto verzii venovaný tak malý priestor, že nemôžem hodnotiť vyššie. A to je škoda, lebo jednotlivé súboje sú perfektné, ako herecky, tak po stránke choreografie a cítiť z toho autentickosť. Trochu sklamanie, ale stále celkom dobré. 70% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zatím nejlepší Dante Lamův film a zároveň letošní nejlepší Hongongský akční film. Je to zábavné,upřímné,hezky dojemné,MMA zápasy skvělé,vyhýbá se to i tradičním klišé,což vše je nezbytné zde vychválit. Oproti Warriorovi svižnější,napínavější,zápasy lépe zpracovanější a příbeh lépe stravitelnější. Jsem nadmíru spokojen. 80% ()

Galerie (153)

Reklama

Reklama