Reklama

Reklama

Rychle a zběsile 7

  • USA Furious 7 (více)
Trailer 2

I auta můžou létat. Alespoň pro nesmrtelnou sérii Rychle a zběsile to platí. Její hrdinové už stihli prožít a přežít neuvěřitelné věci, teď však narazí na nepřítele, vedle něhož všichni jejich dosavadní soupeři připomínají bandu dětí z mateřské školky. Statham hraje Deckarda Shawa, živý stroj na zabíjení, který vycvičila elitní vojenská jednotka. Pokud vám příjmení téhle postavy něco připomíná, pak se nepletete. Shawův mladší bratr Owen obtěžoval naše hrdiny v šestém díle tak intenzivně, až ho připravili o život. A rozrušený Shaw starší se rozhodne, že na oplátku připraví o život je a všechny jejich blízké. Bez ohledu na to, jak rychlí či zběsilí budou. (CinemArt)

(více)

Diskuze

ruzenka

ruzenka (hodnocení, recenze)

ywo666

Já sice chápu, že chtějí vydělat hodně peněz, ale myslím si, že by měli skončit, protože by skončili v tom nejlepším. Takhle si to akorát zkazí a nakonec už F&F nikdo sledovat nebude. Tohle by byl moc pěkný konec. Myslím jako filmově, ve skutečnosti moc pěkný ne.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ellmariachi

Podľa mňa mu pomáhal niekto od konkurencie, čo chcel csfd potopiť. Prihlásenie Martina do csfd radím k podobným veciam ako vypustenie AIDS v Afrike.

na příspěvěk reagoval Martin741

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

"Kazdy muze z niceho udelat neco : tak s tym suhlasim, ja som napriklad dosiahol viac, nez som chcel"

 

Chápu, že pro někoho může být registrace na CSFD nedostižnou metou. Všichni jsme moc rádi, že si martin nedává malé cíle.

na příspěvěk reagoval Ellmariachi, Martin741

 (hodnocení, recenze)

Bože, zastřelteto někdo už, prosím......tohle se zcela vymyká lidské společnosti.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ouwen

To urcite ano. Vela ludi dosiahlo vysledky vdaka tvrdej praci. Ja len tvrdim ze talent cloveka moze posunt do uplne inych rozmerov.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

ywo666

Ten talent není o tom, že si řekneš " joo vole, mám talent na to, seru na to!" cenim lidi, co pracují aniž by měli talent :)

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Nezhodneme, podla mna je talent dolezitejsi ako ty mu prikladas vahu. Kedysi som myslel to co ty. Ale postupne som bol presvedceny o opaku.

na příspěvěk reagoval Ouwen

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Pristup k praci je len cast uspechu. Bez neho to ide tazko. Ale talent je takmer nevyhnutny. Ked niekto nema hudobny sluch, tak ani 8 hodin treningu denne po dobu 10 rokov mu nepomoze. Ked je niekto lavi na sporty tak moze trenovat ako chce, medzi elitu sa nedostane. Predstav si male deti ktore hraju futbal. Niektori su su o tri triedy lepsi ako ini. Samozrejme. Ak talentovany nerobi nic a netalentovany trenuje 2 hodiny denne. Moze ho dobehnut. ale ak talentovany trenuje hodinu denne a netalentovany 3 stale sa na neho nikdy nedotiahne. Pracovna moralka je super. Ale ked clovek nema talent, tak je to problem. Na absolutny vrchol to nikdy, opakujem NIKDY nedotiahne. V nicom. Kazdy ma svoje mantinely v ktory sa pohybuje. A Eminem s tym nema nic spolocne.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Ellmariachi

a já ti zase kejvnu na to, že ti co jmenujeme jsou v něčem prostě.... serioznější... asi k přístupu k té "práci".

ale jednoduše řečeno - každej z nás může z ničeho udělat něco :)

na příspěvěk reagoval Ellmariachi, Martin741

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Ellmariachi

Ty mne nechápeš, neber talent jako jednotnou věc... ten talent třeba má každej z nás, každej by třeba mohl bejt druhej Eminem, nebo druhej Messi.

Já jen říkám, že ten "talent" můžeš pilovat.... Bruce Lee to sám říkal. Jeho bojové umění se hold nenaučíš, můžeš ho ovšem zdokonalovat. Takže dejme tomu, že Bruce měl talent, ale dotáhl ho na... úplnej strop a ještě byl schopen ten strop překonávat.

na příspěvěk reagoval Ellmariachi

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnocení, recenze)

Talent je dulezitej proste.

Pokud se zamerim na veci, ktery me bavi. Fotbal, Tenis, Poker, rockova hudba.

Talent je soucasti vsech spickovych uspechu v techto vecech. 

Sport je proste jasnej dukaz o tom, ze bez talnetu a ano ve stejny mire vlastni pracovitsti se nedostanes na vrchol. A kdyz uz jsi treba jen pod nim spadnes.
U pokeru treba, kde slysim ty hlasy , ze to je ostesti, taky neni nahoda, ze v tom zebriccich se stale objevuji ti sami.

Takze za me. Messi, C. Ronaldo, Federer, Djokovic, Negreanu ... ti vsichni maji pro vec, kterou delaji talent.
To jen k tematu talent.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

ywo666

v době, kdy eminem nahrál svojí první sólovku Infinite tu bylo spoustu bílejch rapperů, eminem se dostal nahoru ,protože psal kontroverzní texty a byl ORIGINÁLNÍ, jak v projevu, tak textově a celková image. A sesadil všechny z trůnu, pač byl čerstvej :)

navíc jako jeden z mála dělal ostrou hudbu, horrorcore... něco jako řezník u nás. Ale neměl talent, protože první deska Infinite (ačkoliv mne teda baví) byl propadák na plné čáře.. on se vybrousil nahoru. On trénoval, né že měl určitej talent.

a to nebylo tím, že byl šikovnej... Dre údajně našel jeho staré freestyle na CD v garáži a dal mu šanci :)

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Po FF10 ohlasia dalsich desat dielov a po FF20 spravia reboot, aby mohli 80-rocneho Diesla preobsadit mladsim hercom.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

"A psalo se to i tady v novinkách, že scénář osmičky je hotoví, Kurt Russell bude záporákem (měl to být otec Jesseho z jedničky a měl se mstít Torettovi za jeho smrt - co z toho zbylo fakt nevím).

Po smrti Paula to mohlo letět do koše a nebo se něco použije. Taky se hodně říkalo, že Russell bude nakonec otec Diesela - v sedmičce měli být vzpomínky, kde měl být malý Toretto i s otcem."

 

Doufám, že se to nepotvrdí, protože to začíná připomínat Vítr z hor od Cimrmanů. Nakonec se zjistí, že Diesel je svůj vlastní dědeček a že má rozdvojenou osobnost a je zároveň záporákem i klaďákem. Už jen čekám, kdy udělají crossover s The Walking Dead a ukáže se, otcem otravnýho Carla není Rick Grimes, ale Dominic Torreto, kterej tu ve vytuněný káře likviduje zombíky. Proboha, kdo to vymejšlí?:)

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Vsak nestaci IBA talent. Ale je najdolezitejsou zlozkou. Hip hop nema nic s talentom spolocne. Eminem bol sikovny vedel sa predat. nejaky talent urcite mal. Ci hudobny neviem. Ale napriklad velky doraz kladol na videoklipy. A z 8 mile bolo jasne ze je minimalne talentovany herec, co mohol predat vo video klipoch. A bol rapper v casoch ked to bieli este nerobili. Rovnako prvi cernosi v NHL boli popularny kvoli farbe pleti.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

ywo666 , Ellmariachi

kdyby existoval talent, tak ani se eminem nemusel dostat nahoru.

nebo dejme tomu, že talent existuje - ovšem, je potřeba ho správně využívat.

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ouwen

To je blbost. Talent rozhodne existuje. Urcite nehovorim ze staci sam o sebe. Ale bez talentu sa presadis iba ak zadok ako Kim Kardashian. A FF ma uplne paradnu akciu. Preto to pozeram.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

ywo666

já říkám, že talent neexistuje.

ty si třeba myslíš, že eminem měl talent na rap? kdybys slyšel jeho staré nahrávky, to trhalo uši. a nyní je eminem nejlepší ve svém oboru, má nejlepší práci s hlasem, protože to natrénoval, né že měl talent.

pokud ta kapela nemá nic, může to vybrousit do dokonalosti.

a o to jde, podívej:

budeš furt čumět na to samé dokola, nebo přičichneš k novému fetu, co ti připraví mladý borci s originalitou?

Už třeba Evans co dokázal vytěžit z ničeho! Navíc, jsem viděl dva desetiminutové filmy Modern Warfare.

První byl natočen za 600 dolarů (600!!!!!!!!!!!!) a asi za tři dny.

druhej nestál o moc víc, a má to podle mne kvalitnější akci, než ff7. je realistická, krvavá a má perfektní ozvučení.

a to byli mladí kluci, co mají rádi hru! takže radši dám šanci jim, než stereotypu. :)

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Tak ty to porovnávať môžeš a ja nie :D Lebo mne to príde presne také isté. FF má zdroje. A vie ich využiť. Ja nepozerám filmy aby som zhodnotil či sa popasovali s budgetom. Ja pozerám výsledok. A ten má výhodu ak stojí 200 mega oproti 30. (nie je 100% pravidlo). A aj keby tá kapela mala super začínajúce podmienky. Ak chýba talent, tak smola. A FF rozhodne nechýba talent. Združuje kvalitných hercov, kaskadérov, režisérov producentov, trikárov... Lebo ich proste môže kúpiť.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

ywo666

to ale nedává žádnej smysl.

nemůžeš tohle porovnávat.

Když kapela vydá první desku, nemá takové možnosti aby si dovolila kvalitu jako ta co je pod určitou společností.

A ted jsi napsal, že ta první deska by byla čerstvá a originální, nikoliv klišé. Takže určité kvality to má.

to chceš nějak moc po čerstvé kapele, nemyslíš?

je to lepší, než se bahnit v klišé :)

na příspěvěk reagoval ywo666

Související novinky

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

29.04.2019

Sérii Rychle a zběsile není teasování velkých záporáků ke konci filmů nijak cizí. Šestý díl měl jako hlavního antagonistu Owena Shawa (Luke Evans), na konci filmu se ale představil jeho bratr Deckard… (více)

Vrátí se Paul Walker do Rychle a zběsile?

Vrátí se Paul Walker do Rychle a zběsile?

20.08.2018

Když při natáčení sedmého Rychle a zběsile tragicky zahynul herec Paul Walker (Osm statečných, Zběsilý útěk), podařilo se tvůrcům filmu dokončit jeho scény s pomocí jeho bratrů Caleba a Codyho. I… (více)

Rychle a zběsile 8 s Paulem Walkerem?

Rychle a zběsile 8 s Paulem Walkerem?

17.09.2016

Jen těžko vám uniklo, že se Rychle a zběsile 7 proměnilo ve velkou rozlučku s Paulem Walkerem. Jeden z tahounů série tragicky zemřel před koncem natáčení a studio muselo zaangažovat jeho bratry… (více)

Flash má nového režiséra

Flash má nového režiséra

05.06.2016

V srpnu se konečně dočkáme Sebevražedného oddílu a příští rok se comicsový vesmír od DC rozroste o sólovku Wonder Woman a Justice League. Studio Warner Bros. už ale pilně chystá i sezónu 2018, která… (více)

Reklama

Reklama