Reklama

Reklama

Annabelle

Trailer 1

Obsahy(1)

John Form našel pro svou nastávající manželku Miu dokonalý dárek – krásnou starou klasikou panenku oděnou do sněhobílých svatebních šatů. Ale Miina radost z Annabelle nemá dlouhého trvání. Jedné hrůzné noci vtrhnou do jejich domu vyznavači satanského kultu a brutálně napadnou mladý pár. Prolitá krev a hrůza nejsou to jediné, co za sebou nechávají. Vyznavači Satana vyvolali bytost tak zlovolnou, že nic z toho, co udělali, nelze ani zdaleka srovnávat se zlem, kterým je nyní posedlá Annabelle. (Warner Bros. CZ)

(více)

Diskuze

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

to jsem netušil. snad ne kvůli této diskuzi? četl jsem to totiž svého času všechno. zajímalo mě totiž, jestli se tu někdy začne mluvit i o tom filmu :)

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Eodeon

boha ty si zo mna urobil normalne vodcu nadradenej rasy na zaklade vety - mate nizke naroky na horor chlapci :)) ... si ty normalny ?  Znova ti vravim...nastuduj si kontext... bez toho to nema zmysel riesit a robis burku v pohari vody...

na příspěvěk reagoval Eodeon

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

takže když napíšeš něco rasistického a dodáš, že rasista nejsi, tak se to má považovat za nadsázku? aha, zajímavé. a to průměrné IQ bílých a černých se liší proto, že jedni jsou bílí a druzí černí, nebo proč?

 

víš, ono to totiž souvisí. bavili jsme se tu o charakteru člověka, který mu "dovoluje" povyšovat se nad ostatní lidi na základě takové pitomosti, jako je názor na film. když někomu stačí tak malá, hloupá a malicherná záminka, co pak když se nad někoho může povyšovat kvůli barvě kůže? a vidíš, platí to. to je stejný vzorec. jak říkám, vysvětluji si to jako věc charakteru a nebudu si vyčítat, že jsem se proti jakémukoliv projevu nesnášenlivosti ozval. i kdyby to tak ten druhý ve skutečnosti nemyslel, jak říkáš ty.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Eodeon

nedomyslaj si ;) do hlavy mi nevidis... a myslim, ze by si sa na to uz naozaj mohol vysrat...momentalne si tu najvacsi troll ty :)

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

na jednu stranu máš pravdu, že ta davová hysterie tu je, ale na internetových diskuzích byly ty emoce přeci vyhrocené odjakživa, takže to nutně souviset nemusí.

já ti nevím, ale používat "argumenty", které vypadají jako silně inspirované sociálním evolucionismem, mi naopak přijde jako těžká demagogie. a nemyslím si ani to, že to Mike říká bez obalu. vím, že nemáš rád, když někdo dělá závěry z tónu, ale mně se jeho slova zdají ještě rezervovaná. řekl bych, že kdyby měl napsat své názory upřímně a od plic, to by teprve byla síla.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, stuntmanMIKE

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Eodeon

tak poo porade...

 

rozumové schopnosti člověka se odvíjejí od jeho příslušnosti k rase - nie nenapisal... napisal som, ze priemerne IQ bielych je vacsie ako priemerne IQ ciernych...

ostatní etnika, zejména černé etnikum, jsou v tomto ohledu zaostalá za bílou rasou - tak ako je biela rasa zaostala za zltou je cierna zaostalejsia za bielou v priemernej inteligencii...

"člověk má být bílý" - Napisal som, ze niesom rasista ale clovek ma byt biely... dohladaj si kontext a k comu som to napisal... bolo to myslene ako for a nadnesene... to je ako keby si teraz klonnymu siel vycitat, ze tam hailuje.,.. utri si celo a neprenasaj z jednej diskusie veci do druhej... ludia tu niesu zucasneni diskusie tam a teda im unika kontext... je mi jasne o co ti ide...zdiskreditovat ma...ak si to chces vydiskutovat diskutuj tam... nie tu. tu to nema zmysel. Ak si myslis, ze neviem o co ti ide tak sa mylis chlapce...

na příspěvěk reagoval Eodeon

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Eodeon

Protože tahle hysterie s tím souvisí. Chce to počkat, až se to uklidní, potopí se ještě pár lodí, dá se jim jasně najevo, že je tu nikdo nechce, oni odtáhnou a bude klid :-) No dobrá to jsem možná trochu přehnal, ale ať není Majk sám rasista. Aspoň je to člověk co řekne všechno na rovinu a není demagog a už na to srát fakt vy intelektuálové hold musíte mít poslední slovo.

na příspěvěk reagoval Eodeon

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Hysterie je všude. Ve zprávách migranti, v televizi migranti v novinách migranti člověk otevře skříň a vypadnou na něj migranti. To holt hned každej kdo je nevítá z otevřenou náručí je fašista a primitiv. Divná doba...

na příspěvěk reagoval Eodeon

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

myslet si, že existuje možnost, aby ti někdo rasistické postoje vyvrátil, také se o to pokusím. anebo bych si jako někteří další mohl myslet, že jsi se prostě jen špatně vyjádřil a vlastně to myslíš úplně jinak. ale to si také nemyslím. ale když se pořád tak dotčeně obhajuješ, tak tedy aby bylo dokonale jasno: Napsal nebo nenapsal jsi, že rozumové schopnosti člověka se odvíjejí od jeho příslušnosti k rase? že ostatní etnika, zejména černé etnikum, jsou v tomto ohledu zaostalá za bílou rasou? napsal nebo nenapsal jsi, doslova, že "člověk má být bílý"? kdoví, třeba jsem to také špatně pochopil, ale jeví se mi to napsané velmi jasně. rozhodně ti ale neupírám možnost se obhájit. jen nevím, jestli mám žaludek to poslouchat.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Svoj názor na teba som zdôvodnil dostatočne. Ak máš záujem, doplním ho presnými informáciami o tom čo a kedy si napísal. Takže si môžeš tie, citujem, premúdrelé zvratky zbaliť a ísť šíriť svoju popletenú demagógiu inam.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Eodeon

:)) zaujimave ze o tej teme teraz normalne na tej diskusii diskutujeme a nikto to nebere ako rasizmus, fasizmus, xenofobiu a neviem co :) ... to zas len ynteligent tvojho formatu prekrutil a pouzil proti mne, kedze sa zhovadim tromi prispevkami po sebe svojou dedukciou :)Vyser sa uz na to... pis si co chces ako chces hoci su to nudne sracky...mne je to jedno. Ja ta necitam... len sa tu nehraj predomnou na odbornika, ktory vsetkemu rozumie a budeme sa stastne ignorovat... ty mozes ist kamosom s kruzku napisat ako si dojebal nejakeho neodbornika a ja si idem dat pivo... vsetci spokojni ;)

na příspěvěk reagoval Eodeon

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

jen nech laskavě každého, ať si sám podle potřeby dohledá, cos doopravdy napsal na těch druhých diskuzích, respektive o kolik útočnější a nenávistnější to bylo. já se alespoň nebudu muset stydět za to, co jsem komukoliv adresoval.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

ej boha... chalan pozna ton z pisaneho textu... jo... je to na slovo vzaty odbornik :))) Este sa ma aj snazi vychovavat....Waco ser na to... ja som mu par krat stupil na kurie oko... raz v odysei o com viem... potom asi jeho priatel je Rom a potom uz neviem... uz to nevydrzal a potreboval to zo seba vyblit... na nevinny prispevok o tom, ze som napisal, ze niekto je nenarocny na horory ked velebi tento film reaguje ako reaguje... potreboval si pohonit ego. Len potom som ho nasral a sme pri rasizme...samozrejme je to vsetko 3x prekrutene, ale na to uz serem...

na příspěvěk reagoval Eodeon

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

sry, teď jsem v to v té míře jedovatosti trochu přehnal. beru tvůj pohled na věc. a tohle je zase můj. Mike označil lidi opačného názoru za nenáročné. to je urážlivé. naznačil jsem, že to možná tak jednoduché není. Mike odvětil sice bez vulgarismů, ale silně pedantským tónem, jako by spatra poučoval pitomce o scénáři a atmosféře a vůbec. a to je kor urážlivé. a tak jsem mu příspěvkem o tom, že by to natočil lépe, naznačil, že není úplně košér stavět se do pozice experta, když jím nejsi a najednou bylo mocinky zle, jak se to tak stává, když někomu přišlápneš přebujelé ego.

 

ani na minutu to nebylo o filmu. bylo to o respektu cizího názoru. a já už dávno vím z jiné diskuze, že Mike může zešílet vztekem, pokud někdo hodnotí film jinak, než jak on by si to představoval. nakonec, sám na tu diskuzi odkázal. už jen tady se pokusil vytáhnout všechny záminky, aby poplival člověka, který s ním nesouhlasí. vytáhnul komentáře, vytáhnul jako správný závistivec dokonce i body, vytáhnul i věci, které si vycucal z prstu... a já jsem to jen pojmenoval. chodíš na diskuze vyvolávat konflikty? jsi troll a spammer. nejsi schopen tolerance jiných lidí a jiných názorů? pokud k tomu máš iracionální záminky namísto pádné argumentace, tak to je podle jedné z definic fašistický postoj. a to jsem se ani nemusel odvolávat k tomu rasismu. to bohužel nejsou urážky. to jsou bohužel pojmenování. zajímavě si vybíráš přátele.

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Waco... zabalme to...dalsi genius Madsbender, ktory veri, ze svet je stary 5000 rokov prisiel... :))

 

Sranda ako sme sa dostalik rasizmu, ked tu hosani od fachu nevedia zdovodnit svoje premudrele zvratky :))

na příspěvěk reagoval Madsbender

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Nemám potrebu sa nikoho zastávať, ale Eodeon má pravdu. Nech je stuntmanMIKE v realite akýkoľvek, svojimi príspevkami plnými rasistických a vulgárnych poznámok, v ktorých nedokáže poskytnúť jediný rozumný argument a cielene uhýba pred otázkami k osobným urážkam na úrovni stredoškoláka, ktorý niekoľko rokov po sebe opakuje ročník, pôsobí ako najposlednejší krčmový primitív, rasista a homofób (plus pár ďalších). Nehovoriac o tom, že ak sa i v skutočnosti usmieva s takou kadenciou, akou tu vypľúva infantilné smajlíky, vyvoláva oprávnené dohady že sa v minulosti opakovane podrobil lobotómii.

 

Wacoslav: Túto debatu od začiatku sledujem a neviem o tom že by sa Eodeon aspoň raz postavil na obranu filmu. Predmetom debaty bolo, že stuntmanMIKE zjavne nepochopil, čo to znamená a od čoho tu je diskusia (o ďalších veciach ktoré nepochopil sa nebavím, to by bolo nadlho), a že má absolútne nulovú toleranciu voči akémukoľvek inému, než je jeho osvietený názor. Máš ich všetkých na háku? Dobre, ale nechápem načo si sa potom zapojil. Tu sa na piráta hrať nemusíš.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Eodeon

Když to říkáš... Celý to začalo tím, že Majk napsal svůj názor na film a nikoho v něm neurazil. následovala tvoje chytrá reakce, tak si to natoč sám, Majk se zeptal proč, když jeho povoláním není točit filmy, načež byl postupně označen za trola, spamera, negramota, fašistu a já nevím co ještě. Bylo by dobrý aspoň si nelhat do kapsy. Já pouze čtu mezi řádky, jak jsi mi chytře poradil :-)

na příspěvěk reagoval Eodeon

Související novinky

Nová adaptace Prokletí Salemu našla režiséra

Nová adaptace Prokletí Salemu našla režiséra

13.04.2020

Minulý rok jsme se dozvěděli, že Kingův horor Prokletí Salemu se po letech dočká nové verze. Produkovat ji měl James Wan a do scénáře se pustil Gary Dauberman, jenž napsal například nové To nebo… (více)

Manželé Warrenovi zpět pro třetí Annabelle

Manželé Warrenovi zpět pro třetí Annabelle

18.10.2018

Patrick Wilson (Aquaman) a Vera Farmiga (Zdrojový kód) si zopakují své role Eda a Lorraine Warrenových v třetím dílu spin-offové Annabelle. Příběh třetího filmu se bude točit okolo proslulé panenky,… (více)

Třetí Annabelle má režiséra

Třetí Annabelle má režiséra

24.07.2018

Vražedná panenka Annabelle je k nezastavení a tak studia Warner Bros. spolu s New Line během Comic-Conu oznámila, že její třetí díl dorazí pravděpodobně už v létě příštího roku. Pokračování spin-offu… (více)

V zajetí démonů potřetí

V zajetí démonů potřetí

27.06.2017

Alfou a omegou dnešního Hollywoodu jsou propojené filmové vesmíry. U Star Wars nebo Marvelu šlapou na jedničku, jinde se více či méně klopýtá. Naposledy se trochu spálil vesmír s klasickými monstry,… (více)

Reklama

Reklama