Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný boxer Monroe Hutchen (Wesley Snipes) byl odsouzen k doživotnímu trestu, který si odpykává v přísně střeženém vězení Sweetwateru. Právě tam ovšem přichází jako vězeň i úřadující mistr světa v těžké váze George Ranař Chambers (Ving Rhames). Ten nesnese jakékoli pomyšlení, že by mohl být někdo lepší než on, a Monroea napadne. V připravovaném zápase půjde o hodně. Zvlášť, když jsou v sázce i peněz a svoboda. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

campix 

všechny recenze uživatele

Bylo zaděláno na opravdu zajímavý boxerský snímek s trošku tím existencionálním nádechem, jenže Neporazitelný je čisté béčko. Herecké obsazení vypadalo docela slibně, ale tak nějaká zapadá do výsledného patosu. Box nedostává tolik prostoru a když ano, tak vypadá hodně uměle. Rány neucítíte a vydávají opravdu divný zvuk. Celkově po zvukové stránce velký propadák. Jediné co se mi líbilo byly vždy titulky u jednotlivých postav při úvodu do děje. ()

Death 

všechny recenze uživatele

Uprimne cekal jsem nejake totalne debilni becko o boxu. Realita byla ale trochu jina. Kupodivu mi scenar neprisel zas tak strasny jak se muze na prvni pohled zdat a zvlast v zaveru sem si film docela uzival. Jasne s takovou latkou to mohlo byt i lepsi, ale me to celkem uspokojilo. Pro fanousky boxu asi zklamani, ale pro me je to celkem slusna, i kdyz misty trochu nudna, podivana. ()

Reklama

JFL 

všechny recenze uživatele

Walter Hill sice svým charakteristickým vizuálním stylem, zde navíc aktualizovaným o videoklipovou a reportážní dynamiku, se může snažit sebevíc, ale bohužel scénář a postavy mu nedávají moc s čím pracovat. První Undisputed tak získává zásluhu pouze jako start franšízy, kterou museli dostat do rukou direct-to-video řemeslníci, aby z ní vytěžili to, co padlé hvězdy žánru nedokázali zrealizovat, a sice pořádnou brakovou arénovku, která se vykašle na rádoby drobnokresby charakterů a naopak nabídne divákům pořádnou fyzickou akci. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Veľa rečí pre nič. Film má pár miest, kde vyzerá, že sa nám snaží niečo múdre a poučné povedať, povedať zároveň aj niečo z väzenského života. Snaží je však správne slovo, lebo bola to len snaha, film ako taký je celkovo slabota, ktorý mi prešiel akoby sa nič nestalo a akoby to trvalo len pár minút. Samotný box bola slabota, vlastne v tomto filme nie je nič veľmi zaujímavé, zostáva pre mňa nepochopený, černošské rozmýšľanie išlo pomimo mňa. Netúžim to znova vidieť. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo poměrně krutě, bohužel to jenom tak vypadalo, film postupem času upadá do super průměrného béčka. A také mě dost zklamali kameramani a zvukaři: Závěrečné boxerské drama viditelně nezvládli, kamera byla hodně rozhozená a točila z takových úhlů, že boj postrádal věrohodnost. No a zvukaři se taky sekli: když Snipes promáchnul tak tam klidně dali obrovskou ránu a nebylo to jednou.... :( Škoda... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Wesley Snipes nosí černý pás v karate, na tento film přesto trénoval 6 týdnů box. (MiCM)
  • Ving Rhames (George 'Iceman' Chambers) strávil dva roky přípravou na film pojednávajícím o boxerské legendě, v němž se nakonec neobjevil. Scénář filmu Neporazitelný se mu po předložení natolik zalíbil, že nabídku přijal a svůj kondiční trénink uzpůsobil nové roli. (Conspi)
  • Natáčanie prebiehalo v dvoch skutočných väzniciach v Nevade. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama