Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný boxer Monroe Hutchen (Wesley Snipes) byl odsouzen k doživotnímu trestu, který si odpykává v přísně střeženém vězení Sweetwateru. Právě tam ovšem přichází jako vězeň i úřadující mistr světa v těžké váze George Ranař Chambers (Ving Rhames). Ten nesnese jakékoli pomyšlení, že by mohl být někdo lepší než on, a Monroea napadne. V připravovaném zápase půjde o hodně. Zvlášť, když jsou v sázce i peněz a svoboda. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Maki89 

všechny recenze uživatele

hmm, tento film som videl uz dakedy davno, no vela som si nepamatal, tak prisiel na rad znova.... namet velmi dobry, no bolo to dost odflaknute... sceny v klietke podla mna dost zle natocene, ta kamera bola proste nanic... vsetka omacka okolo za vela nestala, aj ked take sa od podobneho filmu ani ocakavat nedalo.. herecke vykony nic moc, nezachranil to ani Wesley, ktoreho mam osobne velmi rad vdaka serii Blade... akokolvek rad by som dal viac - nemozem... 6/10 ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Ve vězení je nuda, zvlášť ve věznici v Sweetwateru. A aby se vězni neunudili k smrti a neměly roupy, jsou zde pořádány boxerské zápasy, včetně mezivězeňských turnajů. Vítězem většiny zápasů je Monroe Hutchen (Wesley Snipes), který si zde odpykává doživotní trest, a kterého všichni uznávají jako nekorunovaného krále. Ale když do vězení přichází mistr světa v těžké váze, George Chambers (Ving Rhames), odsouzený za znásilnění, je jasné, že tito dva na sebe brzy narazí (i v ringu). A v zápase půjde o hodně ... Musím říct, že upoutávka slibovala hodně. Boxerské zápasy, navíc mezi Wesley Snipesem a Ving Rhamesem, to vše mě na film příjemně naladilo. Realita ale bylo trochu jiná - většinu filmu se o vlastním boxu jen mluví, a záaps je tu z bídou jeden, a to ještě jen aby se neřeklo. Oba hlavní hrdinové se snaží přitáhnout pozornost na sebe, ale zívajícího diváka zaujme snad jen nevšední role Petera "Colomba" Falka. Je to bída pane Waltere Hille, opravdu bída .. ()

Reklama

Pepy 

všechny recenze uživatele

Pokud jste rváči a milujete box, tak to určitě musíte shlédnout. Ve věznici se utkají dva nejlepší boxeři a kdo vyhraje, ten nejlepší a hlavně ten kdo je neporazitelný. Tento film je respektivě jenom o tom boxu. Sehrán byl sice velice pěkně, ale ta rychlost toho filmu je pomalá. Když se na ten film díváte vleče se ten příběh a všechno jde pomalu. Drobné šarvátky vás vždy drobet probudí. Ale nakonci kdy je ten zápas to začíná být jasnější. 4* bohatě stačí. Neni to ani moc a ani málo. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Walter Hill by si zasloužil pár facek, protože takhle zmrvenou režii jsem snad ještě nikdy neviděl. Samotná synopse snímku nabízí obrovský potenciál, který režisér jen tak odhazuje a pouští se do něj vlastní cestou. A to cestou velmi zoufalou. V první minutě jsem měl ještě radost, hrála příjemná hudba a zdálo se, že se bude jednat o moderní vězeňské drama ve stylu Rychle a zběsile, jenže to byl neuvěřitelný omyl. Za celou dobu se dočkáme jen jednoho pořádného boxerského zápasu, který je však neuvěřitelně nudný a nezajímavý, přesto že by se mělo jednat o vrchol filmu a několika nezajímavých flashbacků, které se stejně nakonec jeví jen jako úplně zbytečné. Škoda, škoda takhle promrhaný potenciál opravduu lituji. 40% [TOP 19/5 53%] ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Ve filmech W.Hilla není místo pro silné ženské charaktery. Jeho hrdiny jsou buď osamělé individuality (jako Poslední zůstává), nebo (ne)rovní parťáci (jako Rudé horko, 48 hodin, Prolomená stezka). V Neporazitelném pak dva věznění boxeři (postava V.Rhamese připomíná osud M.Tysona), kteří si to v závěru rozdají o tu "neporazitelnost" (a v případě Ranaře i o předčasné propuštění). A úžasný P.Falk divákovi v závěru vysvětlí, o čem "ten blbej sport vlastně je." ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Ving Rhames (George 'Iceman' Chambers) strávil dva roky přípravou na film pojednávajícím o boxerské legendě, v němž se nakonec neobjevil. Scénář filmu Neporazitelný se mu po předložení natolik zalíbil, že nabídku přijal a svůj kondiční trénink uzpůsobil nové roli. (Conspi)
  • Wesley Snipes nosí černý pás v karate, na tento film přesto trénoval 6 týdnů box. (MiCM)
  • Názov sa zobrazí na obrazovke štyrikrát v priebehu celého filmu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama