Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný boxer Monroe Hutchen (Wesley Snipes) byl odsouzen k doživotnímu trestu, který si odpykává v přísně střeženém vězení Sweetwateru. Právě tam ovšem přichází jako vězeň i úřadující mistr světa v těžké váze George Ranař Chambers (Ving Rhames). Ten nesnese jakékoli pomyšlení, že by mohl být někdo lepší než on, a Monroea napadne. V připravovaném zápase půjde o hodně. Zvlášť, když jsou v sázce i peněz a svoboda. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo jako sex, hróóóóóóóóóóóóóóóóóóóózně moc dlouhá pauza a sex. Akorát, že ve variaci box, hróóóóóóóóóóóóóóóóóóóózně moc dlouhá nuda a box. No a my všichni už přeci dávno víme, že kvůli hróóóóóóóóóóóóóóóóóóóózně moc dlouhým pauzám nesouložíme a kvůli hróóóóóóóóóóóóóóóóóóóózně moc dlouhé nudě nekoukáme na filmy. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Velikým plusem filmu je, že Wesley září v jeho nejlepší životní formě, je rychlej, mrštnej a pružnej, má neuvěřitelnou kondici a po právu se stal neporazitelným, dále že Ving Rhames předvedl jeho nejdrsnější a troufám si říct, že i nejlepší akční výkon za jeho kariéru a myslím si, že byl tvrdou konkurencí pana Snipese! Mínusem filmu je, že se 90 procent snímku domlouvá jeden zápas a díky tomu to na nudě hodně přidává. Chtělo to víc soubojů. Těšil jsem se tedy aspoň na ten vytouženej závěrečnej špíl a ten mě přišel na to dlouhý čekání dost mizernej. Kdyby si dnes Wesley a Rhames měli dát férovku, asi by už nebylo o čem diskutovat, pač Snipes bude z krimu určitě v běsné formě, tak jen doufám že mě potvrdí moje očekávání a předvede se v Expendables 3, pač já na něj z toho obsazení stopro nejvíc vsázím!!! Undisputed 60% ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo poměrně krutě, bohužel to jenom tak vypadalo, film postupem času upadá do super průměrného béčka. A také mě dost zklamali kameramani a zvukaři: Závěrečné boxerské drama viditelně nezvládli, kamera byla hodně rozhozená a točila z takových úhlů, že boj postrádal věrohodnost. No a zvukaři se taky sekli: když Snipes promáchnul tak tam klidně dali obrovskou ránu a nebylo to jednou.... :( Škoda... ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Neskutečně nudný film z prostředí, které by se dalo nazvat boxem ve vězení. Klišé a stokrát viděné prvky si autoři zajisté nemohli ospustit. Hlavním nedostatkem bych nazval to, že za hodinu a půl se toho stane taaak moc málo. Když příběh shrnu do věty - nadosmrti odsouzený porazí ve vězení doposud neporaženého šampióna a ten to po osvobození zapře - vyněchám toho ze všeho dění na obrazovce jen velmi málo. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Ve vězení je nuda, zvlášť ve věznici v Sweetwateru. A aby se vězni neunudili k smrti a neměly roupy, jsou zde pořádány boxerské zápasy, včetně mezivězeňských turnajů. Vítězem většiny zápasů je Monroe Hutchen (Wesley Snipes), který si zde odpykává doživotní trest, a kterého všichni uznávají jako nekorunovaného krále. Ale když do vězení přichází mistr světa v těžké váze, George Chambers (Ving Rhames), odsouzený za znásilnění, je jasné, že tito dva na sebe brzy narazí (i v ringu). A v zápase půjde o hodně ... Musím říct, že upoutávka slibovala hodně. Boxerské zápasy, navíc mezi Wesley Snipesem a Ving Rhamesem, to vše mě na film příjemně naladilo. Realita ale bylo trochu jiná - většinu filmu se o vlastním boxu jen mluví, a záaps je tu z bídou jeden, a to ještě jen aby se neřeklo. Oba hlavní hrdinové se snaží přitáhnout pozornost na sebe, ale zívajícího diváka zaujme snad jen nevšední role Petera "Colomba" Falka. Je to bída pane Waltere Hille, opravdu bída .. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Wesley Snipes (Monroe Hutchen) přistoupil na požadavek studia Miramax a svoji roli charakterního boxera pojal tak, aby byla divákům sympatičtější. (Conspi)
  • Názov sa zobrazí na obrazovke štyrikrát v priebehu celého filmu. (m.a.t.o.)
  • Snipes sa pripravoval na svoju úlohu s trénerom boxu Emanuelom Stewardom, ktorý v minulosti trénoval Thomasa Hearnsa a Lennoxa Lewisa. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama