Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záhadný vrah v maske (CHRIS PALERMO) zavraždí jednu zo študentiek strednej školy Bulimia Falls High. Čoskoro dostanú viacerí jej spolužiaci plavovlasá kráľovná krásy Barb Primesuspectová (JULIE BENZOVÁ), športovo založený slaboduchý Slab O´Beef (SIMON REX), hispánska kráska v čiernom a s lesbickými sklonmi Martina Martinezová (MAJANDRA DELFINOOVÁ), nováčik Dawson Deary (HARLEY CROSS) a panic Boner (DANNY STRONG) lístok, ktorým im vrah oznamuje, že vie, čo robili minulý rok v lete. Študenti sú vyľakaní, necítia sa bezpečne. Prípadom sa zaoberá miestny policajt Doughy (TOM ARNOLD), ale aj zvedavá televízna reportérka Hagitha Utslayvoá (TIFFANI THIESSENOVÁ), ktorá chce vraha vypátrať, aby získala mediálnu slávu. Všetci zúčastnení sa napokon rozhodnú, že najlepším úkrytom pred maskovaným vrahom bude nejaké odľahlé miesto, napríklad letný tábor. Kým však stačia nejaký nájsť, ukryjú sa vo veľkom dome, kde vrah konečne môže rozohrať celý rad bláznivých pokusov, ktorými by naplnil očakávania filmových postáv i divákov... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Třikrát jsem se zasmál. Zbytek se táhne v duchu hrozné nudy. Pokud nevíte, co od filmu čekat, tak vězte že silně připomíná Scary movie. Snímek paroduje vesměs stejné filmy stejným způsobem. S tím obrovským rozdílem, že tady se vtipem hrozně šetřilo. Sbírku stokrát viděných scének nemohu hodnotit nijak vysoko. Slabá hvězdička. ()

Stocki 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak se nekoná, jelikož tato parodie je opět velmi špatná. Z pátku třináctého zde takřka nic není a "příběh" se motá jen kolem Vřískotu a Tajemství loňského léta. Paradoxně nejlepší je hned úvodní scéna a postupem času začíná film nudit více a více. Proto neztrácejte čas tímto a podívejte se raději na první díl Scary Movie, který je rozhodně mnohem lepší, i když to také není kdovíjak úchvatné dílo ale pobaví... ()

Reklama

Wiceman 

všechny recenze uživatele

Před dávnými časy, kdy nevidět Scary movie rovná se třídní outsider, vznikl tenhle počin a světě div se, tenkrát mě jeho debilita i bavila. Pár gagům jsem se tlemil jak blb a s ostatními třídními blbci o nich debatil a napodoboval (prostě blb no). Jakmile jsme se všichni ale dostali ke Scary Movie, tohle šlo do kopru. Po x letech později jsem to zvědavosti pustil znovu a světe div se, je to nudná ptákovina. Ty dobrý gagy už nefungujou tak jako dřív a místo toho koukáte na plejádu nudnýho křepčení s blbejma a nesympatickejma hercema. Jedna hvězda za Bulimia Falls High :D ()

Terter 

všechny recenze uživatele

Komedie, která se snaží vézt na vlně popularity Scary Movie. Avšak je to horší než jeho vzor a některé vtipy sklouzávají až do trapnosti. I tak to však nepadá pod průměr a ve finále celého filmu se dočkáte i několika dobrých fórků. V součtu tedy vychází průměrná komedie, kterou shlédnete a po třech hodinách si stěží vzpomenete, že jste se na nějaký film vůbec dívali. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

WHAT'S THE BIG DEAL? KIDS GET KILLED EVERY DAY. THIS IS HIGH SCHOOL. NO, DAWSON. THIS KID WAS WHITE!!! První scéna před titulky byla super jenže pak film začal a bylo to hrozný. Spousta hloupých slovních nesmyslů, které nebyly ani vtipné ani do sebe nenavazovali. Prostě směsice vět. Film má svá místa, jako ta scéna v garáži, nebo na konci svlékací pokr, ale většinu filmu si člověk říká.. na co se to jako dívám? ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Film paroduje většinu stejných filmů, jako o několik měsíců mladší Scary Movie, a také má stejný název (u SM pracovní), ačkoliv zde začáteční slovo Scream vystřídalo slovo Shriek. (StrYke)
  • Představitelky hlavních hrdinek filmu Julie Benz (Barbara) a Majandra Delfino (Martina) si spolu už dříve zahrály v seriálu Roswell. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama