Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (457)

suicide 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem ten seriál žral. Ale to jsem byl o hodně mladší. Samozřejmě i tehdy jsem věděl, že je to hovadina, ale díval jsem se rád. Teď když ho občas v telce zapnu, tak se sám sobě celkem divím - scénář, děj, věrohodnost jsou velmi úsměvné - a kupodivu novější série se mi zdají lepší - možná je to tím, že jsou šílené totálně a nesnaží se to skrývat. ()

Macejko 

všechny recenze uživatele

Tá snaha vytvoriť nejakú mytológiu a osudovosť okolo troch nafintených bábik je naozaj smiešna. Prečo dávam dve hviezdy? Sám neviem... Mizerné triky, nulová výprava a fakt, že "Čarodejnice" akosi nezaregistrovali, že seriály sú už trošku inde, ako trikmi, tak spracovaním, majú plné práve donútiť ma dať tomuto seriálu odpad, ale niečo mi v tom bráni... ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je vyloženě pro naivní diváky, nejlépe bude fungovat asi jako pohádka pro děti. Především pokud si uvědomíte, že by stačilo, aby se všichni démoni z Podsvětí domluvili, že zaútočí společně - a bylo by po "mocných" Čarodějkách. To tvůrce nějak nedomysleli, že? Ale takových hloupostí by se našlo v každém díle spoustu. Musím ale Charmed nechat to, že minimálně od čtvrté série s nástupem Paige je to celkem zábavné. Ty trapné chvíle to ale potápí dolů (například mluva světlonošů..). První dvě série? Průser. Ale tuším, že s vypnutým mozkem se u toho dá odreagovat i v dospělosti. A mimochodem, postava Colea Turnera to zvedá o level výš :)) ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Seriál využívající popularity čarodějnictví a Wicca. Po počátečním celkem normálním boji tří sester reprezentujících bílou magii se zlými démony, zejména od 4. série rezignuje na veškerá stanovená pravidla a logiku a postupně mutuje téměř v komedii a v soutěž o to, který démon bude víc cool, komu se podaří vícekrát zemřít a kdo bude více sexy. Už osmá série a dvojí přeobsazení však svědčí o tom, že i tak si své fanoušky umí najít. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Nejvíce mě ve 3tí sérii naštav odchod "problémové" Shannen Doherty alias Prue. Byla to nej na seriálu. Ale s i s příchodem Rose McGowan alias Page jsem koukal. Seriál měl skvělé kostými i triky, ke konci celého seriálu se mi to zdálo o ničem, ale i přesto patří tento seriál mezi ty moje nejoblíbenější ()

Galerie (1 147)

Zajímavosti (77)

  • V 10. epizodě 5. série, kdy mluví Piper (Holly Marie Combs) s Leem (Brian Krause) na půdě, lze si všimnout, že jsou otevřené dveře. Když však přichází Paige (Rose McGowan), otvírá dveře. (Zdroj: charmed-mysteria.blog.cz)
  • Phoebe (Alyssa Milano) byla první sestra, která byla těhotná. (MissVivi)
  • 8. epizoda 10. série s názvem „Sbohem Leo" byla pro Rose McGowan stá. (Verunka1995)

Reklama

Reklama