Reklama

Reklama

Uklízečka

(seriál)
  • USA The Cleaning Lady
Trailer
USA, (2022–2024), 24 h 40 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Miranda Kwok

Hudba:

Mark Isham

Hrají:

Elodie Yung, Adan Canto, Eva De Dominici, Ivo Nandi, Michelle Campbell, Ivan Shaw, Oliver Hudson, Sebastien LaSalle, Valentino LaSalle, Navid Negahban (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Kambodžská lékařka přijíždí do USA kvůli léčbě, která má zachránit jejího syna. Když systém selže a ona je nucena se skrývat, stane se uklízečkou profesionálních zločinců a využije své inteligence, aby se prosadila v podsvětí. (HBO Max)

Recenze uživatele NikiVai k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2022) (S01) 

První epizody ... jů, to bude asi super napínavý a trochu psycho, no bezva ... dalších pár epizod ... aha, no, zas tak napínavý to není, ale ani k zahození to není .... poslední epizody ... nesklouzává nám náhodou celý to drama k telenovele o tom, jak si uklízečka z drsného mafiána udělá pejska na vodítku, který na ní hledí se zbožnou úctou? Ale jo, je to poměrně fajn oddychovka, ta "romantická" vlnka, která se tam nenápadně vine, mě dost vytáčí, ale co už, díky ní je to zas trochu něco jiného. ()

Série 2 (2022) (S02) 

Prolhaná, manipulativní mrcha, která se neohlíží napravo ani nalevo a jde si jen za svými zájmy. Už dlouho se mi nestalo, že by mi hlavní postava byla tak nesympatická, že bych jí vyloženě přála, aby i na ní došlo. Ale samozřejmě nedošlo, trpí všichni kolem a všichni se z Thony i tak mohou poprdět. To má pro muže takové charisma? ()

Reklama

Reklama