Reklama

Reklama

V nejvyšší lize získávají hráči baseballu bohatství a slávu, někteří z nich se stávají legendami. Není tu místo pro nezkušené zelenáče nebo stárnoucí atlety. Snad kromě mužstva Clevelandu. Veterán baseballu se zdravotními problémy, podmínečně propuštěný mladistvý delikvent... V tomto roce možná ve výběru Clevelandských Indiánů nejsou hráči, v jaké clevelandští fanouškové vždycky doufali, ale je to skupina mužů, kteří jsou rozhodnuti vytěžit ze své šance co nejvíc. A s týmem, jako je tento, se může stát cokoliv. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (107)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Sportovni filmova klasika s radou mych oblibenych hercu z dob, kdy jsem jeste chcal do plin a o filmech nevedel zhola nic - k filmu me privedl uplne nahodou easter egg k filmu v Borderlands 2. Premisou se jedna vicemene o totez jako o 10 let pozdeji natoceny Any Given Sunday s jedinym rozdilem - tohle je baseball. Oproti mne znamejsimu fotbalovymu filmu tohle neni tak explicitni / sokujici a humory zustavaji v mezich PG ratingu. Rekl bych, ze tak dve tretiny filmu muzou pusobit bez jiskry az do doby, kdy se luzri seberou a zacnou vyhravat. Film proslavil radu znamych hercu (Russo, Haysbert, Snipes) a bylo fajn je po dlouhy dobe zase videt zarit v necem novym. ()

VanBradley89 

všechny recenze uživatele

Baseball není sport, který mě chytil. A přesto jsem za posledních pár dní viděl už druhý film z tohoto prostředí. Zatímco zpátky ve hře hrálo na dramatickou notu tohle se nese v odlehčeném tónu. Je to klasická pohádka o týmu outsiderů, který se za nepříznivých okolností dokáže zvednout a vítězit, ale je to tak neskutečně zábavný. Tým složený z různých figurek z nichž skoro každý dostane svojí šanci se předvést. Plno scén jsem se prosmál a nebo se, alespoň usmíval.Komentátor byl skvělý a jeden z těch čínských údržbářů na to měl jasný názor. No a finálový zápas, ač jsem věděl jak to skončí, jsem si protrpěl. Byli to nervy. ()

Reklama

Vercinix 

všechny recenze uživatele

Vím že to pro film není moc lichotivé, ale zamiloval jsem si jej tak, že jsem jej sledoval vždy, když jsem nemohl usnout! Důležité však je, že jsem si jej opravdu zamiloval a nedám na něj dopustit! Vždyť tak krásná a přitom vtipná a výborně zahraná pohádka pro dospělé se málo kde vidí! Je to film bez ambicí, ale naprosto zvládnutý! To jej činí filmem s neopakovatelným kouzlem!:) ()

Luqi 

všechny recenze uživatele

Športy sa menia, šablóna ostáva ......... teda na prvý pohľad zas jeden športový film, kde banda outsiderov nakoniec vyhrá nejaký titul............. lenže aj tak ten film dokáže zaujať až do konca vďaka vtipnému scenáru a vcelku autentickej atmosfére (nielen) posledného zápasu. Mňa osobne to bavilo, aj vďaka týpkom ako Snipes, Sheen, či Haysbet a hodnotím to možno aj lepšie ako by si film zaslúžil............. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Film aj jeho pokračovanie sa natáčali v Milwaukee, na štadióne konkurenčných Brewers. (dalver)
  • Postavu komentátora Harryho Doyla si zahral bývalý neúspešný hráč Milwaukee Bob Uecker, ktorý po konci kariéry pôsobil 33 rokov ako komentátor. (dalver)
  • Hodiny na výsledkové tabuli ukazují 10:40. Přitom je den a prvoligové baseballové zápasy se dopoledne nehrají. (Sinecod)

Reklama

Reklama