Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(14)

Obsahy(1)

Tim (Simon Pegg), komixový nadšenec, a Daisy (Jessica Stevenson), žurnalistka na volné noze, se oba ocitli na dlažbě ve stejnou chvíli. Náhoda je svede dohromady a pomocí drobné lži - předstírají před postarší domovnicí se sklony k alkoholismu, Marshou (Julia Deakin), že jsou pár - získají levný byt. Ten se záhy stává centrem všemožných bláznivých příhod, do kterých se tak či onak zapojuje také podivýnský malíř Brian (Mark Heep), Timův nejlepší kámoš a nadšenec do zbraní a armády Mike (Nick Frost) či Daisina post-hipiesácká kamarádka Twist (Katy Carmichael). (Eddard)

(více)

Recenze (116)

Liznic 

všechny recenze uživatele

Kultovní nekultovní... Trio Wright, Pegg, Frost žeru a k tomuhle jsem se dostal relativně pozdě, ale COŽE?! Tahle nezajímavá, divná nuda mě zvládá tak akorát naštvat. Neviděl jsem všechny díly, ale viděl jsem jich asi 6. Dočetl jsem se, že první 2 jsou slabší.. ok, to zvládnu, ale z toho všeho jsem viděl jediný díl, který by za něco stál - nevim jak se jmenoval, ale zachraňovali tam psa. Dál na to koukat nebudu, ale na třetí kopeček zmrzliny a Antmana se pořád hrozně těším. ()

MossIT 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejslabších britkomů co jsem zatím viděl... Asi nejslabší na celém seriálu jsou postavy, za celou tu dobu mi nepřirostli vůbec k srdci, až na Tima s Mikem (Simon Pegg a Nick Frost - budoucí hlavní představitelé Hot Fuzz a Soumraku Mrtvých), mezi nima ta chemie prostě funguje:-) Další co mě vadilo, bylo divoký tempo a střihy, čímž je taky Edgar Wright pověstnej, že? Někdy mě štvala hudba (hráli Oasis, takže se není čemu divit...:-)) Ale na druhou stranu bylo několik geniálních dílů a gagů, které jsou většinou spojeny s Mikem, ale ten se v seriálu vyskytuje minimálně...:-( 4,5/10 ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem tři díly, u dalšího by pravděpodobně už můj mozek nevydržel tak intenzivní nápor a nekontrolovatelně by vytekl nosem. Tedy pokud by v tom čtvrtém díle náhodou brutálním způsobem nepochcípaly všechny postavy krom vcelku Pegga a jeho kamaráda Frosta, s tou tlustou krávou v čele. Příval zběsilé trapnosti a hlouposti mi tu občas způsoboval až přímo fysickou bolest a ty asi tři nebo čtyři povedené vtipy a sympaticky geekoidní nádech s odkazy na popkulturu to nedovedou vyvážit ani trochu. 4/10 ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Tak takové to je, když někomu nesedne vysoce oceňovaný britský sitcom. Nikdy jsem si nemyslel že mě to někdy potká, protože zatím platilo, že co jsem si stáhl, to jsem začal zbožňovat. Až teď jsem poprvé tvrdě narazil. Spaced jsem dal šanci, ale ani po první sérii se u mě nedostal alespoň do průměru. K postavám jsem si nevypracoval vůbec žádný vztah, humor mě naprosto minul a většinu dílů jsem se pronudil. Popkulturní odkazy jsou sice zajímavé, ale takové Community je má zpracované mnohokrát lépe. Tohle holt není seriál pro mě. ()

Deschain 

všechny recenze uživatele

No zo začiatku ma to teda veľmi nebavilo ale niekde v polovici prvej série sa to zlomilo, humor ma začal brať a odkazy a paródie boli naozaj vtipné. Druhá séria sa mi páčila o dosť viac, záver spravili naozaj pekne. Naj momenty - Buffy, Matrix, Robot Fight Club, Doctor Who Police Box, Tyresove tance na čokoľvek, Marshin tank .. Obľúbená postava: Brian, neskôr Daisy a Tim a v závere už úplne všetci. Obľúbené časti: Chaos, Epiphanies, Back, Mettle, Leaves... ()

Galerie (1)

Zajímavosti (23)

  • Timova (Simon Pegg) první věta v druhé řadě seriálu (v epizodě "Back") zní: "Co si pamatuji, tak jsem chtěl být odjakživa kreslíř". Jde o odkaz na film Mafiáni (1990), kde první věta Henryho Hilla (Ray Liotta) zní: "Co si pamatuji, tak jsem chtěl být odjakživa gangster." (Alfréda)
  • Ve třetí epizodě první série hraje Tim, stále pod vlivem drogy, 24 hodin v kuse Resident Evil, což pozdějí vyústí v halucinace – Tim si myslí, že zombie napadají lidi. Toto posloužilo jako inspirace k natočení Soumraku mrtvých (2004). (HellFire)
  • Channel 4 odklepl druhou sérii ještě před tím, než se vůbec seriál začal vysílat. (HellFire)

Reklama

Reklama