Reklama

Reklama

Pán a pani Smithovci sú len jednou z mnohých dokonalých dvojíc z vymydleného stredostavovského predmestia... až kým nevyjde najavo, že v skutočnosti sú obidvaja nájomnými zabijakmi, ktorí pracujú pre dve konkurenčné agentúry a ich úlohou nie je nič iné, ako odprevadiť zo sveta jeden druhého. Hlavných úloh sa ujali Brad Pitt a Angelina Jolie pod vedením režiséra Douga Limana (Agent bez minulosti). Obidvaja protagonisti sa na svoje úlohy dôkladne pripravovali na strelnici, pričom Angelina Jolie svojho partnera prekonala. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (930)

tron 

všechny recenze uživatele

„Zlato, predsa nepôjdeme spať pohádaní.“ Pekné (ale nezaujímavé) telá a vybrúsené akčné scény – čakať od tohto hitu niečo viac, je blbosť. Jolie & Pitt si užili, Vince Vaughn tiež. A ja? Ani veru veľmi nie. Občas som sa zasmial (večera, počas ktorej hrdinovia aj diváci "niečo tušia"), inokedy uznal, že Doug Liman má akciu v krvi (autá, golfové palice, granáty, strelné zbrane, porcelán, päste). Nič viac tam ale nie je. Komerčný úspech tohto akčného sitkomu si vysvetľujem popularitou hereckého obsadenia, určite nie kvalitou (ktorú to nemá, je to len nudná jednohubka). 50 % ()

Amarcord_1 

všechny recenze uživatele

30% -Pár spektakulárních akčních scén a sympatický pár v hlavních rolích jsou jediné klady tohoto paskvilu, ježhož scénář, jsa si vědom své vlastní bezvýchodnosti, hloupne s každou přibývající minutou. Koukněte se radši zvlášť na nějaký Matrix a Válku Roseových. Tento film je tak trochu „2 in 1“ z obou zmiňovaných, a zoufale nefunguje. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Údajný letní blockbuster roku 2005 je obyčejný nudný film, který zachraňují atraktivní Angelina Jolie, atraktivní Brad Pitt a jejich role nájemných vrahů. Z hlediska akčních scén mají Smithovi velkou smůlu, že jsem je viděl až po Casinu Royale, které dalo akčním sekvencím zcela nový rozměr. A i když působí manželsko-vražedné souboje spíše jako kočkování, nemohl to přeci Doug Liman myslet vážně. Ano, spousta věcí tu efektně vybuchuje, vzduchem létají nože a tisíce nábojů ze zbraní, které ani neumím pojmenovat, ale akce je příliš uhlazená a tím pádem nereálná. Vince Vaughn se svým žvaněním tentokrát sere mimo mísu. Žádná zapamatování si hodná scéna. 110 miliónů dolarů(rozpočet)/478 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Veľa som od toho nečakal a bol som príjemne prekvapený. Je fakt, že nad príbehom treba prižmúriť obe oči, hlavne pri prestrelke v supermarkete, ktorá je totálne nerealistická, ale na druhej strane je tak svižne natočený, prešpikovaný vtipnými dialógmi, že mu to odpustíte. Veľkým plusom je aj super DTS stopa, to znamená, že vaším reprákom dájú akčné scény zabrať. Ten film má v sebe zvláštnu iskru, asi to bude tým iskrením medzi Bradom a Angelinou, ktorým to spolu fakt sedí. Dobre som sa bavil a manželka tiež.70%. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Angelina a Brad jsou atraktivní sólo a co teprve v páru a přiznávám, že pohled na jejich tělesné schránky neurazí. Jenže, a řikám to nerada, jsem tu viděla všechny možné akce, jen ne herectví. Angelině museli "nalepit" slzu, když truchlila za manžela, jinak se z její tváře nedalo vyčíst, že by jí to snad i bylo líto a Brad zase stále používal jeden jediný úsměv a na mě dělal dojem, že ho to celé příliš netankuje. Škoda, že málo prostoru zbylo pro Vince Vaughna, protože ten svých pár štěků zúročil naopak velice vydatně. Příjemný relaxační bonbónek, ale Swingers se vám povedli víc, pane Limane. ()

Galerie (104)

Zajímavosti (35)

  • Když si John (Brad Pitt) v garáži v autě čistí rtěnku z límečku u košile, měl by otočit zrcátko doleva, aby se viděl, ale ve skutečnosti ho otočí doprava, aby límeček mohla vidět kamera. (Miro_CZ)
  • Brad Pitt (John Smith) údajně odstoupil od projektu poté, co z něj odešla Nicole Kidman a zdálo se, že se za ni nepodaří nalézt dostatečně kvalitní náhradu, ale vrátil se, jakmile byla obsazena Angelina Jolie (Jane Smith). (Specs)
  • Po vzájomnom odhalení identít mala podľa pôvodného scenára nasledovať automobilová naháňačka, ale z finančných dôvodov sa tak nestalo. (youtoo18)

Související novinky

Phoebe Waller-Bridge opouští Mr. & Mrs. Smith

Phoebe Waller-Bridge opouští Mr. & Mrs. Smith

08.09.2021

Herečka a scenáristka Phoebe Waller-Bridge (Potvora) si nakonec v seriálovém remaku akčního thrilleru Mr. & Mrs. Smith o manželském páru špionů nezahraje. Důvodem byly bohužel kreativní neshody… (více)

Pan a paní Smithovi mají nové tváře

Pan a paní Smithovi mají nové tváře

15.02.2021

Studio Amazon se rozhodlo oživit populární akční komedii Mr. & Mrs. Smith z roku 2005, v níž si tehdy zahráli Angelina Jolie a Brad Pitt. Nově se však příběh zpracuje do seriálu, v němž si hlavní… (více)

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

05.05.2019

Studio Lionsgate najalo režiséra hororů Smrt ve tmě a Lesní duch Federica Álvareze, aby dohlédnul na přetáčky chystaného sci-fi blockbusteru Chaos Walking s Tomem Hollandem (Spider-Man: Daleko od… (více)

Pitt a Jolie u moře

Pitt a Jolie u moře

19.07.2014

Angelina Jolie zahájila svoji režisérskou kariéru před třemi lety dramatem V zemi krve a medu. Na začátku příštího roku uvidíme její válečný životopis Nezlomný, studio Universal už nicméně stihlo… (více)

Reklama

Reklama