Reklama

Reklama

VOD (1)

Pán a pani Smithovci sú len jednou z mnohých dokonalých dvojíc z vymydleného stredostavovského predmestia... až kým nevyjde najavo, že v skutočnosti sú obidvaja nájomnými zabijakmi, ktorí pracujú pre dve konkurenčné agentúry a ich úlohou nie je nič iné, ako odprevadiť zo sveta jeden druhého. Hlavných úloh sa ujali Brad Pitt a Angelina Jolie pod vedením režiséra Douga Limana (Agent bez minulosti). Obidvaja protagonisti sa na svoje úlohy dôkladne pripravovali na strelnici, pričom Angelina Jolie svojho partnera prekonala. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (930)

Marius 

všechny recenze uživatele

Kde bolo tam bolo stretol jedného horúceho dňa v Bogote James Bond Laru Croft. Potom to už išlo rýchlo, (päť či) šesť rokov Pravdivých lží manželstva zakončili Vojnou Roseovcov. Každý rok je niekoľko filmov, na ktoré sa človek vyložene teší. Pre mňa do tejto kategórie spadá i Mr. and Mrs. Smith, pretože vidieť Brada a Angie v jednom filme to bolo zárukou kvality i keby mali točiť hranú verziu Pokémonov. Z celého filmu dýcha to, že obaja herci, ale i celý štáb sa museli pri natáčaní náramne baviť. Na výsledku je to vidno a tak tu máme osviežujúci romanticko-akčný letný koktail, ktorý síce nie je ničím svetoborným ale nasmejete sa na ňom naozaj dobre 8/10. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Zábavné a o zábavu jde přece až v první řadě :-) Brad Pitt a Angelina to zahráli přesně (zvlášť Pitt dělá dobrý ksichty) a u Angeliny by mi klidně stačilo aby jen stála a usmívala se (jakože toho předvede víc). Akce je natočená dobře a ten konec hotový Equilibrium. Vtipné scény se taky podařily, akorát mi tam znatelně chyběl nějakej hlavní hajzl. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Od autora Agenta bez minulosti jsem čekal dost a když k tomu přidám skvělou ústřední dvojici Brada Pitta a Angelinu Jolii očekávání byla veliká, ale obavy z propadáku také. Naštěstí se o propadák vůbec nejedná a naopak jde o příjemnou akční komedii podobnou Válce Rouseových (až na to, že manželé jsou hezčí :-)) a Pravdivým lžím(Angelina je lepší :o)). Komediální složka filmu je skvělá a výborné hlášky manželů skvěle podporuje většinou komediální Vince Vaughn (Vybíjená). Oba manželé střílejí hlášky perfektně a s naprosto bezcitnou tváří což ještě více vyznění(občas i černého) humoru ještě více umocňuje. Např. hlášky v ukradeném autě mimojiné o jedné bývalce a nebo o své svatbě jsou opravdu šílené a nechápu kdo je vymýšlel, ale přesto děkuju. Režie není nijak úchvatná, ale chvílemi pokulhává hlavně v bojových scénách, které jsou občas nepřehldné. Bohužel film trochu kazí hudba, která je dost mimo mísu a ze zajímavých scén se díky tomu nedostane maximum, škoda. Závěrečná hodně dlouhá přestřelka je touto hudbou hodně zkažena, ale přesto sledovat dravou Angelinu a elegána Brada stojí za stokorunový lístek do multikina. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Takhle třeskuté filmy se dnes už snad netočí. Snímek mi po celou dobu unikal v podstatě jen kvůli idiotsky sestříhaným trailerům na komerčních televizích. A musím říct, že na blučku a bez reklam je to monstrózně úžasné! Dejte Dougu Limanovi do rukou dramatický scénář o rozpadajícím se manželství plný upřímných a bolestivých pravd, a budeme v sále hledat spadlé čelisti pod sedadly. Z poloviny nehorázně zábavný akční spektákl, z druhých 50% procent těžká partnerská zpověď. A to špičkování! Angelino, Brade... přestaňte jezdit do Afriky - adoptujte mě!! ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Spíš mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami. Příjemná oddychová zábava. Velmi přesní a zábavní hlavní představitelé. Jejich vzájemné "špičkování" mě možná bavilo více než akční scény, kterých není hlavně zpočátku až tolik. Velmi povedená je scéna automobilové honičky, v závěru pak byla akce už krapet nepřehledná. Liman film natočil s nadhledem ve svižném tempu, přesto ale myslím, že by neškodilo trochu zkrátit délku, především v první části. ()

Galerie (104)

Zajímavosti (35)

  • John Smith (Brad Pitt) nosí hodinky značky Casio G-Shock G-2310 a IWC Pilot Chrono IW3706 a Jane Smith (Angelina Jolie) nosí Tissot T-Touch. (dyfur)
  • Režisér Doug Liman počas natáčania neváhal improvizovať. Keď Brad Pitt (John Smith) nešťastnou náhodou zakopol a spadla mu zbraň, rozhodol sa režisér tou istou situáciou pobaviť aj divákov. A tak do výsledného zostrihu prenikla aj scéna, v ktorej pán Smith nechcene prestrelí čelné sklo auta svojej ženy (Angelina Jolie). (youtoo18)

Související novinky

Phoebe Waller-Bridge opouští Mr. & Mrs. Smith

Phoebe Waller-Bridge opouští Mr. & Mrs. Smith

08.09.2021

Herečka a scenáristka Phoebe Waller-Bridge (Potvora) si nakonec v seriálovém remaku akčního thrilleru Mr. & Mrs. Smith o manželském páru špionů nezahraje. Důvodem byly bohužel kreativní neshody… (více)

Pan a paní Smithovi mají nové tváře

Pan a paní Smithovi mají nové tváře

15.02.2021

Studio Amazon se rozhodlo oživit populární akční komedii Mr. & Mrs. Smith z roku 2005, v níž si tehdy zahráli Angelina Jolie a Brad Pitt. Nově se však příběh zpracuje do seriálu, v němž si hlavní… (více)

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

05.05.2019

Studio Lionsgate najalo režiséra hororů Smrt ve tmě a Lesní duch Federica Álvareze, aby dohlédnul na přetáčky chystaného sci-fi blockbusteru Chaos Walking s Tomem Hollandem (Spider-Man: Daleko od… (více)

Pitt a Jolie u moře

Pitt a Jolie u moře

19.07.2014

Angelina Jolie zahájila svoji režisérskou kariéru před třemi lety dramatem V zemi krve a medu. Na začátku příštího roku uvidíme její válečný životopis Nezlomný, studio Universal už nicméně stihlo… (více)

Reklama

Reklama