Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

luka4615 

všechny recenze uživatele

U třetího dílu této legendární teenagerovské ságy už je bohužel trochu znát kvalitativní úpadek. To, co tak výborně fungovalo v předchozích snímcích zde totiž z nějakého záhadného důvodu funguje jen z poloviny, pročež jste tu další polovinu nuceni sledovat poměrně trapné gagy a scény, což k původnímu duchu přechozích snímků vážně moc nepasuje. Škoda. PS: Tímto počinem pro mě na dlouhou dobu tato série skončila, jelikož další díly jsou jen přehlídka zoufalosti a nudy. „Hey, Mr. Party Guy, how ya doin'? Ya havin' a good time? Can I get ya a Gin and Tonic? Ring-Ring, oh hold on. Hello? Yeah? Haha! It's for you, it's GET TO WORK, FUCKER!“ ()

castor 

všechny recenze uživatele

Zdravé jádro zůstalo, puberta je skoro pryč a nechat si ujít Jimovu svatbu vážně nejde. V těžkopádnější dvojce si definitivně našel přítelkyni, když odmítl kočku z Evropy, tentokrát hodlá naklusat do chomoutu, což stojí Stiflerovi za to, aby si hrál na hodného kluka. A aby ostatní, Jim zejména, zažili řadu trapasů. Scénárista Adam Herz byl u všech tří úvodních dílů série, zřejmě netušil, jak velkou (bohužel často splaškovou) vlnu napodobovatelů rozpoutal, nicméně pochopil, že osudy je třeba nějak uzavřít, což se mu i podařilo. Pochopitelně je stále k čemu se vracet (nabízí se uspořádat Školní sraz), každopádně tohle vyvrcholení je vkusné, milé a svěží. Když se dobře zrežíruje a ještě lépe zahraje scéna, kdy jedna z postav skrývá „čokoládový dortík“, mají tvůrci „vyhráno“. S postavami (je jich znovu dost) tvůrci pracují uspokojivě, ty, které nás zajímají tak nějak nejvíc, dostávají naštěstí i největší prostor. Prostě poctivá teenagerovská komedie. Sice pořád to samé, ale oproti dvojce mnohem lépe podané. ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Svadobné zvony a bubny punk rocku odbili koniec Herzovej trilógie a prvej tretiny superságy o jablkovom koláči, ktorej nasledujúce diely chutili práve ako pokazený koláč, ale o tom potom. Americká svadba prišla vo veľkom štýle, produkčne! je v porovnaní s dvojkou na diametrálne odlišnej úrovni, o niekoľko veľmi veľa levelov vyššie, veď bodaj by nie, Universal do nej nalial poriadny balík. Vizuálom a štylizáciou pripomína skôr komédie po rokoch 2009 a keby si mi tvrdil, že je z r. 2003, neveril by som. LEN dvojročný odstup medzi AW a AP2 mi v tomto prípade príde úplne smiešny, až neuveriteľný. Nie je však všetko zlato čo sa blyští a za žiarou krásneho vizuálu sa skrýva slabá réžia a scenár, na pleciach nesúci hlavnými postavami, ktoré sú ale, našťastie, v tom čase dávno ubytované v hlavách divákov – inými slovami: moc neriešiš, ako sú napísané, pretože ich už poznáš. --- Hudobná stránka veci nesklamala ani teraz, kvalitne chirurgicky upravené prsia sú tiež svedomito a poctivo zastúpené, kraľuje ale hlavne selekcia niektorých vedľajších postáv – pán someliér Belvedere alias Eric Allan Kramer je pre mňa jednou z najobľúbenejších postáv celej série. Niekoľko zapamätateľných scén je samozrejmosťou, menovite najmä tanečné eskapády v gay klube v Chiraqu a besnenie s Fräulein Brandi, dôstojníčkou Krystal a prstom v zadku. --- Za mňa osobne AW potešením v pravom zmysle slova nie je, respektíve aspoň nie v takom meradle, akom by som si prial, vnímam ho skôr ako film, ktorého zhliadnutie je čisto len obligátneho charakteru... ♪♫ / ♪♫ (x) (x / x / x / x / x / x / x / x) (x) (9.9.2017) (6.2.2021) (11.9.2021) (16.5.2022) (7.11.2022) ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Další pokračování prciček. Dalo se na to koukat, takový milý film na páteční cečer, ale na druhou stranu žádná sláva, kterou jsem od třetího pokračování ani nečekal. Opět se tu vyskytlo několik opravdu vtipných scének, ale těch bylo poskrovnu, spíše mi to přišlo místy až trapné a značně křečovité. Nemůžu si pomoct, ale pro mě je to za takových slušných 30%. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Původní díly Prciček jsou etalonem toho, jak by se měly točit nepřístupné komedie ze střední. Navíc trojka - svatba tématicky vyrostla s diváky a sledovat to s odstupem let na mě přeneslo i slušnou dávku melancholie. Minimálně do červených čísel tahle výborná komedie patří! Nikdy se neokouká.. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (35)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 55 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama