Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Prvý diel bol predsa len "prvý diel", ale dvojka sa mu minimálne vyrovná. Pre mňa je aj trochu "atraktívnejšia", lebo jednotku som už videl veľakrát, pričom toto ešte riadne "napozerané" nemám. Ale ešte teraz vo mne doznieva ten neovládateľný smiech, ktorý som zažíval pri pozeraní. Svižné, zábavné, minimálne nechutné... Čo viac si priať? ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kvalitativne je druhej dil zhruba na urovni prvniho, takze je to jen proste dalsi halda vtipu, hlasek a nezapomenutelnejch scenek. Herecka sestava je taky stejna, takze se vraci genialni Seann William Scott, ale i ostatni jsou v pohode. Navic diky sviznymu deji a paradni hudbe leti celej film fakt v hodne rychlym tempu a tech 110 minut utece jako nic. ()

Reklama

Kejdlo 

všechny recenze uživatele

O poznání horší než jednička. Tam kde byla síla vyprávění a lehkého střídání vztahových kapitolek, tady se těch scének "hodné zapamatování" příliš neudálo. Sranda je to ale pořád slušná. Jen jsme se prostě nikam vyrázněji neposunuli, ač nám Jimova parta tvrdila něco jiného. Tři a půl. Uvidíme s čím příjde trojka. 7/10 ()

adams89 

všechny recenze uživatele

Po megaúspěchu prvních Prciček by byla rozhodně škoda, nevyužít jejich potencionálu na další díl. Oproti jiným odstrašujícím případům se tohle pokračování docela povedlo a o nějaké ostudě se netřeba bavit. Velkou výhodou pro natáčení bylo jistě to, že žádný z původních herců svou účast na filmu neodřekl, a tak jsme mohli opět s naší starou známou sestavou naplno prožívat vtipné situace kolem vztahů, lásek a sexu dnešní generace teenagerů. Naše čtyřka už sice problém jménem Panictví vyřešila, to ale ani v nejmenším neznamená konec tělnotekutního humoru a cool hlášek. Nelíbilo se mi jen, že můj velký favorit Oz dostal tentokrát o poznání méně prostoru a třeba takový Finch naopak až moc. Pro starší diváky to bude jen další jedna z mnoha nechutných hovadin, mladí se ale při ní skvěle pobaví.70% ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Sága pokračuje v plnej sile hneď v úvode, kedy repráky a basy požehná zvuk skladby 'Everytime I Look For You' z (pre mňa) najlepšieho, štvrtého štúdiového albumu Take Off Your Pants and Jacket kapely blink-182, ktorá je silne spätá s celou sériou AP, obdobím aj atmosférou rokov. A tiež Eugene Levy, pre ktorého platí detto. S potešením uší sa nekončí, dvojka, podobne ako jej starší brat, totiž v srdci hrdo nosí alternatívny a punk rock, čo tu znamená Sum 41, Lit, The Offspring, Green Day, Oleander či Alien Ant Farm – tomu sa hovorí kombo! Problém v tejto pochvale je ale samozrejmý – nejedná sa o žiadny "connoisseur" výber skladieb, táto hudba proste vtedy najviac fičala a vybralo sa z toho najlepšie. Povedať tiež treba, že druhý diel sa mi zdá o dosť lepší, čo všeobecne neplatí, a dlho som rozmýšľal o dôvodoch. Herz možno písal scenár iným spôsobom, voľnejším, postavy už boli u divákov etablované, mohol sa teda viac venovať zjednoteniu samostatných príbehov do jedného celku, pretože presne taký pocit som z toho mal, akoby sme v jednotke dostali viacero príbehov, ktoré sa križovali, zatiaľ čo tu sme mali jeden celistvý "príbeh," ktorý sa vetvil na hŕstku menších. Samozrejme, ide len o môj výstup, ktorý som po premyslení dostal. A možno to tak vôbec nie je a možno len fetujem... ♪♫ (x) (xx / x / x / x / x / x / x) (x) (8.9.2017) (6.2.2021) (10.9.2021) (15.5.2022) (10.10.2022, sk dab) (10.12.2023, sk dab) ()

Galerie (119)

Zajímavosti (25)

  • Prodloužená verze je o 3 minuty delší než původní. Obsahuje např. delší záběry z úvodní párty u Stiflera (Seann William Scott), hrátky s lesbičkami, nebo jak Jim (Jason Biggs) čeká s otcem (Eugene Levy) v čekárně na vyšetření přilepeného penisu. (Marsik)
  • Bill Paxton byl zvažován do role Stiflerova (Seann William Scott) otce, kterého si nakonec zahrál Chris Penn. Jeho scéna ale byla nakonec po negativních reakcích diváků na testovacích projekcích vystřižena. (Stocki)

Reklama

Reklama