Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Od nízkého očekávání se po zhlédnutí zrodilo příjemné překvapení. Od předchozích dílů je dost podstatný rozdíl a to ten, že zde se sází na komediální prvek, který musím říct opravdu funguje. Já se příjemně bavil a nebýt těch několik slabších sekvencí, tak bych dal vyšší hodnocení. A tak tuto béčkovou černou komedii hodnotím 3 hvězdičky... ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Ne tak zábavné jako pětka, která je mnohem víc komendiálnější, tohle bylo pořád ještě příliš romantický. Ale tak celkově jsem si maximálně užila Jenn Tilly, samozřejmě Alexis Arquettovou ;) jako emo hošíka, klasickou pokojskou Kathy Najimy a Gordon Michael Woolvett a Katherine Heigl mi připoměli, že pár let po Nevěstě získali role v pro sebe nejzásadnějších seriálech - Andromedě a Chirurzích. Něžné byly samozřejmě odkazky na To je vražda, napsala a Frankensteinovu nevěstu při zrození Tiff. "I don't know, what Martha Stewart do?" ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Po poslabšej trojke, ktorá sa ale dá stále vnímať ako slušné guilty pleasure, ide o návrat do formy, respektíve tam, kde považujeme túto sériu vo forme my, fanúšikovia. Potešil návrat k tematizovaní rodiny, tentokrát v humornejšom štýle, Andy nehľadá rodinu, ale sledujeme dva páry (skúste si tipnúť zloženie), ako sa vysporiadavajú s partnerským životom a príde aj nejakú tú svadbu. A dokonca aj na sex s "gumou". Poteší aj klasická postmoderna, odkazy tu sú síce doslovné, ale taký "pinhead" skrytý v aute vyvolá u niekoho strach, u druhého smiech. Len ten prvoplánový hard rock liezol dosť na nervy a radšej sa nebudem vyjadrovať k dobovému blond účesu jednej z vedľajších postáv. No a záver, ten záver... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Chucky ve formě, Ronny Yu je schopný chlapík na režisérské sesli a příběh má zase blíže k morbidní parodii než k čistokrevnému hororu. Při hledání nevěsty pro Chuckyho přibylo vražd, tempo nepolevuje a i o napětí by se dalo s úspěchem napsat. Ubral bych tedy snad jen právě na inklinaci k parodii, ale tady to nebylo tak markantní, jako v pozdějším kousku Chuckyho sémě. Chucky se opět neodolatelně šklebí, ale je otázkou, jak dlouho mu to vydrží. Zájem jeho fanoušků nemusí být věčný a pořádný film s ním je stále v nedohlednu. Přesto za jeho vražedný návrat nelze jít pod 70% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Vynikající čtvrtý díl "Chuckyho" série. Je z něho sice trochu cítit vypočítavost, komerčnost a příliš chtěná líbivost, ale co, kašlu na to, mě tenhle díl baví hned po jedničce nejvíc. Jennifer Tilly je skvělá, její loutka ještě víc a film díky téhle postavě získává další rozměr a nové možnosti. A řekl bych, že scénář tyto možnosti využil a zužitkoval opravdu důkladně. Sice už to není horrorová pohádka ale spíš lehce horrorová komedie, ale každopádně je to originální, odpočinková a vydatně zábavná podívaná. A konec je úžasný a otevírá další nové možnosti pro pokračování... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (24)

  • Hlídkové auto policisty Nortona (Michael Louis Johnson) je Chevrolet Caprice 9C1 z roku 1993. S ním souvisí i chyba ve filmu. Když Chucky nacpe tričko do palivové nádrže na pravé straně vozu, tak je to nemožné, Chevrolety Caprice měli dvířka palivové nádrže ukryté za zadní poznávací značkou. (biker)
  • Vo filme zaznie hneď niekoľko piesní hudobníka a režiséra Roba Zombieho. V úvode je to "Living Dead Girl". (BlackTom)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama