Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle mel bejt horor? A ze sem se ani jenou nebal, ale zabava to je dobra. Spis je to takova cerna komedie okorenena nekolika dumyslnejma vrazdama. K tomu odkazy na spoustu znamejch hororu, hodna drsna hudba a prakticky porad se neco deje takze se nestihnete nudit. Jenze to neni vse do toho tu mame soulozici panenky, huleni, porod atd. a to vse dela dohromady nadprumernou zabavu, ale stejne za 3*. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Oproti vyčpelé dvojce i trojce je tento je tento díl jednoznačně lepší. Přidání nové vraždící panenky Tiffany a to, že z toho udělali spíše komedii než horor, tomu hodně pomohlo, protože jak bylo na předchozích dílech vidět, chudák Chucky už by to sám neutáhl a kouzlo jedničky se víceméně ztratilo. Vražd se tu samozřejmě dočkáme, ale není jich moc a nejsou ani kdovíjak zajímavé. Zato komediální prvky jsou zde vážně parádní. Obě panenky hází opravdu výživné hlášky. A nejen to... chcete vědět, jak to vypadá, když mají dvě panenky sex? Máte to mít:)! Navíc se docela povedla i hudba složená především z rockových skladeb. Zbývá dodat, že jsem se nenudila ani na chvíli a tak nemůžu jinak, než dát 4*. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Chuckyho Nevestu mám z celej tejto série najradšej. Pôsobí omnoho odľahčenejšie, uvoľnenejšie ako predchádzajúce diely; ku starému známemu Chuckymu sa pridáva ďalšia reinkarnovaná panenka Tiffany; švih tomu dodáva zaujímavá práca s kamerou a hutný rockový soundtrack; celé je to vystavané na pozadí klasického teenagerského love-story; ale rozhodne nezabúda na svoje horrorové korene. **** ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Chucky se vrátil a aby se ukázala alespoň nějaká novinka, nezůstane sám. Tvůrci tedy již opustili Andyho, který by logicky již tady musel být dospělý a vydali se atmosféricky poněkud jinou cestou. Andy tedy zůstává v předcházejících třech filmech tak vytvářející trilogii. Hrůza a děs dostalo vale a nastoupila hororová komedie, která ucelené fanoušky Chuckyho spíše zklame. Rozbitou panenku Chucky sešije dohromady nějaká Tiffany a Chucky její duši, samozřejmě pomocí černé magie, přenese do panenky. Zábavná etuda tak může začít. Výprava je viditelně nízkorozpočtová, čímž celý koncept vypadá hodně televizně. Sem tam se nějaké napětí objeví, ale jako celek skutečně nic moc. Snah o humor převyšuje očekávání, z nichž asi nejvíce pobaví sexuální scéna mezi panenkami, kdy se partnerka ptá partnera jestli má gumu. Pozdější těhotenství je však už ale skutečně mimo mísu. Nerealistický humor nemající smysl převažuje, ale jo, občas pobaví. Alespoň konec ždá se být nepředvídatelný. Suma sumárum, najelo se na fantastický zábavný komediální thriller, který může nadchnout svou novou kreativitou, ale s ohledem na předchozí snímky to bohužel celé vyznívá poněkud unyle až dětinsky. Jako povídka ze světa Chuckyho snad, ale takhle se spíše jedná o pád dolů. ()

cityman 

všechny recenze uživatele

Další pokračování poměrně uspěšné hororové série, není zas až tak špatné jak by se od tak pokročilého dílu (myslím, že je čtvrtý) dalo očekávat. Sice to již není nic převratného, tak jako byla třeba jednička, ale rozhodně se ještě stále drží v nadprůměru, ikdyž je to místy spíš už komedie než horor. :o) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Jméno postavy Damiena Baylocka je inspirováno filmem Přichází satan! (1976), kde se malý antikrist jmenuje Damien a jeho chůva Baylock. (Caelos)
  • Film sa odohráva mesiac po udalostiach tretej časti. (beso74)
  • Ve scéně, kde je Tiffany (Jennifer Tilly) ve vaně a přepíná kanály, objevuje se v televizi seriál To je vražda, napsala (1984).. (Wade)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama