Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

rsimonyi 

všechny recenze uživatele

Důstojný nástupce prvních Dětských her okořeněný komediálním prvkem. Tvůrcům se podařilo natočit zábavnou hororovou komedie s odkazy na jiné horory. Nejvíce mě pobavila narážka na Pinheada (hřebíky v hlavě šerifa Johna Rittera). Ronny Yu tu oživil skvělou hororovou sérii! Potom stejně úspěšně oživil Freddyho a Jasona. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Kdo čeká napínavou hororovou jízdu, bude hodně zklamanej. Kdo, stejně jako já, nebude po vyčerpání původního námětu nic moc očekávat, bude aspoň trochu spokojenej. Stylizace pokračování série do ujetý černý komedie byla pro mě příjemnou změnou. Napětí sice neni tolik, ale zábavy je naopak spoustu (třeba třetímu dílu naprosto chybělo obojí). Neni teda nouze o Chuckovy hlášky a nově se přidaly i různý popkulturní odkazy (nejen v rámci hororovýho žánru) nebo představení panenek jako bytostí, který maj svoje touhy a potřeby :-D Zábavná ujetá podivaná, tři silnější hvězdy. ()

Reklama

Abiosis 

všechny recenze uživatele

*SEX, DRUGS AND HEAVY METAL* Bonnie a Clyde, Rosemary a Fred, či Faye a Ray. Neviem, s ktorou dvojicou toho majú najviac spoločného, ale Tiffany a Chucky berú životy rovnako radi, ako ktorýkoľvek zo spomenutých párov. Spojenie komédie a hororu mi nikdy neprekážalo a ani v tomto prípade (áno, tento príbeh o Chuckym sa nesie v zábavnom duchu) mi nevadilo; azda iba trošku, a to i len v prípadoch, ktoré ja za humorné nepovažujem (napríklad fajčenie marihuany - na to som alergický, keďže každá menej či viac nenápaditá komédia nejakú scénu s marihuanou obsahuje a už dlho to považujem za príznak absencie zmyslu pre humor u scenáristov). Hlas Jennifer Tilly má úžasné a netypické atribúty a rovnakým dojmom na mňa zapôsobila aj svojim výzorom. Jednoducho povedané, som z nej nadšený. (Škoda, že vo svojej ľudskej podobe nezostane dlhšie.) O zapamätateľné výroky nie je núdza a dočkáte sa aj významného ponaučenia: ani u bábik neradno podceňovať bezpečný sex. Verdikt v 1 vete: Škaredšia a krajšia polovička vražedného páru na ceste za ľudskými telami. 01.09.11 ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Obsahuje menší spoilery. Tom Holland udělal parádní Child's Play. John Lafia navazoval skvělou Child's Play 2. Jack Bender se chtěl na Chuckym přiživit a Child's Play 3 sérii podělal. Ronny Yu se chtěl také přiživit na známé značce. Oživil proto Chuckyho naprosto nepochopitelným způsobem, jelikož byl ve trojce rozmetán na malé kousky a proto opravdu nemohla mít policie v doličných předmětech Chuckyho skoro zachovalého, ale čert to vem. Oživení Chuckyho bylo na hlavu už ve dvojce, natož ve trojce. Aby to dávalo aspoň trochu logiku, přihodil do filmu jeho dávnou přítelkyni se silikonovýma pětkama, která ho oživí pomocí voodoo rituálu kdy řekne pár vět a děsivě při tom mává svíčkou. Její true gothic "přítel" je již jen karikatura do počtu. Do toho všeho přimícháme děj se zamilovaným párem a tak se stane, že je 35minuta a já zjišťuji něco, co mi přijde na hlavu. 1/3 filmu se vlastně nic zajímavého vůbec neděje, až na jednu vraždu, ale ta se snad ani nemůže počítat. Zbývající 2/3 filmu je o cestování z bodu A do bodu B, kde hodíme pár mrtvolek a externí příběh zamilovaného páru, aby to nebyla úplná nuda. Komu tohle ještě nestačilo, tak pro něj je tu sex panenek, kam hodíme asi až kultovní otázku Tiffany "Chucky, máš gumu?" a Chuckyho odpověď. "Vždyť já jsem celý z gumy", jelikož je to vlastně od trojky spíše komedie, tak aby na to divák nezapomněl. Zbývají minuty s kocourem již s prosbou vyhlížíme konec, protože filmy nevypínáme a dokoukáme je, i když nás moc nebaví. Po menší akci, při níž si pánové vymění slečny, lekce házení kudlou a scénou, kdy si můžeme říci "Hoří, má panenka!" s nostalgickou vzpomínkou na film Miloše Formana z roku 1967, se dozvíme šokující věc. Panenky mohou býti těhotné a dítě přivedou na svět již po pár hodinách. Titulky a výdech nad tím, že již je konec, i když musíme uznat že pár povedených hlášek tam bylo. Nejhorší na tom je, že to co jsem na Chuckym v prvních 2 dílech miloval, je zde naprosto pryč. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Don Mancini se zbláznil, i když asi i on si konečně uvědomil, že sériovej vrah s ksichtem panenky je pěkně debilní nápad, tak se asi zhulil a s kolegou Ronnym Yu natočili tenhle brak. Jenže Satanovo noho div se, vono to funguje. Teda chvílema jsem si říkal, jak by tohle vypadalo, kdyby to natočil třeba takovej Rob Zombie (jehož Living Dead Girl tu zazní při otvíracích titulcích, vůbec soundtrack to má dobře našlapanej). Chucky nám totiž konečně dospěl, našel si ženskou, vopíchal jí, přivedl do jináče a pak se jí pokusil ubodat nožem na chleba- inu von to byl vždycky romantik jak cyp. Svým způsobem dosud nejzábavnější Child's Play, ale i tak, tahle série je fakt děsná pruda :-) Aspoň že to pomrkávání na slavnější kolegy Jasona, Michaela nebo Pinheada jednomu přitiskne nablblej úsměv na vobličej... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (24)

  • Ve scéně na hřbitově Jade (Katherine Heigl) v hrobu Charlese Lee Raye vyrve z krku amulet a hlava mrtvoly odletí stranou. Když však ke konci Chucky spadne dolů do rakve, hlava je opět na svém místě. (Amras)
  • V úvodní scéně lze spatřit masku Jasona Vorheese z filmové série Pátek třináctého a Michaela Meyerse ze série Halloween. Dále motorovou pilu Leatherface z filmů Texaský masakr motorovou pilou a také rukavice Freddyho Kruegera ze série Noční můra v Elm Street. (Caelos)
  • Ve scéně, kde je Tiffany (Jennifer Tilly) ve vaně a přepíná kanály, objevuje se v televizi seriál To je vražda, napsala (1984).. (Wade)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama