Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

juta 

všechny recenze uživatele

Chucky se vrací za už povyrostlým Andym na vojenskou školu, kde si vyhlídne mladší krev a Andy jako jediný, který ví co Chuck dokáže, tomu chce zabránit. Trojka má překvapivě nízké hodnocení, i když jde opět o solidní pokračování, které nutí diváka koukat namísto toho, aby zíval nebo ještě hůř - usínal. Třeba mladší generace již tento kousek neocení, ale já, patřící k výrostkům klubající se na svět v začátcích devadesátých let, se ještě budu klanět a děkovat za dětství plné strachu a dívání se do černých koutů, zda tam náhodou jedna panenka s kuchyňským nožem nečíhá. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Mancini si asi vzal dovolenku a poriadne sa na nej zhúlil, pretože takýto chabý scenár si nezaslúži ani hajzel ako Chucky. Andy v podaní trtka zo seriálu Superman tiež zrovna neočarí, a dokonca ani samotný Chucky, ktorý ziape na celé kolo ako chuj a škerí sa horšie ako keď seriem. Zbytočné, nudné a neplnohodnotné pokračovanie. R.I.P. Chucky... ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

„Nothing like a strangulation to get the circulation going.“ 8 rokov po udalostiach z druhého filmu zatvorili továreň na Good Guys, ktorú ale na začiatku filmu znovuotvorili. Teraz tam upratujú a aj Chuckyho s tou leptajúcou látkou na ňom. Pri stlačení sa z neho spustí krv a znovuzrodenie je na svete. Kamera predlžuje niektoré málo atmosférické zábery, ktoré sú vizuálnym odpadom, ako nekonečný nájazd na krabicu s Chuckym, či reklamu na Good Guys. Hudba dramatických momentov je slabšia, ale postačí. Nezdá sa mi pravdepodobné, aby niekto spadol po trafení šípkou. Chucky stále hláškuje a drží tým divákovu zvedavosť na úrovni, pri ktorej chce dopozerať toto béčko. Okrem sklamania z infarktu, keď chcel Chucky obeť zabiť, pobaví aj holič vojenskej akadémie, čo chytá za štice chalanov a tým, čo majú vlasy dlhé, dá termín. Ku koncu napätie opäť graduje a fanúšik série si film užije. Brutalita samozrejme nechýba a treba poznamenať, že ani neskorší Gandalfov pád nebol až taký strašný. „Man, I really gotta get out of this body.“ ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Jak byla jednička skvělá, dvojka moc dobrá, tak trojka mi až vhání slzy do očí jak je špatná. Začátek je na hlavu už totálně, celkově děj je jen nudně recyklovaná dvojka se zaměřením se na někoho jiného. Kdyby to aspoň bylo zajímavě zpracované, ale Jack Bender se s tím nepáral a pojal to skoro až jako Beverly Hills 90210. Absence Alexe Vincenta v roli Andyho je dost bolestná, jelikož ač se Justin Whalin snaží, tak Alexova výkonu ani zpoloviny nedosáhl a nelze to ani schovat za to, že to byl jeho první film v hlavní roli. Smutné také je, že Chuckieho charisma skoro vyhořelo a i když byly jeho pohyby prý zdokonaleny počítačem, tak to není vůbec vidět. Ty dvě hvězdičky má film ode mě jen za snahu o pokračování a za mou slabost k Chuckiemu v předchozích dílech. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Ani hororová atmosféra tu už nieje, aj hlášky už nie sú také pikantné a tie lepšie sú doslova vykradnuté „I´ll be back.“ Zaradenie deja do vojenskej školy nebol veľmi dobrý nápad a Chucky tu ani poriadne nevraždí (jedna obeť dostane infarkt pri pohľade na Chuckyho, ďalší sa len hodí na granát a to že vymení slepé náboje za ostré to nie je zlý nápad ale...) takže nie je o čom. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (17)

  • Scenárista Don Mancini bol pri písaní scenára pod veľkým tlakom. Štúdio Universal ho požiadalo, aby začal písať scenár k tretiemu dielu ešte skôr ako mal mať premiéru druhý. A tak sa tento film dostal do kín len 9 mesiacov po Child's Play 2 (1990). Mancini sa vyjadril, že práve trojka je jeho najmenej obľúbenou časťou, pretože potom, čo dokončil scenár k predošlej časti cítil, že mu došli nápady. (beso74)
  • Film v amerických kinách producentov príliš nepotešil, zarobil len 20,5 milióna dolárov, pričom náklady bez marketingu boli 13 miliónov. Z tohto dôvodu sa na ďalší film s Chuckym čakalo dlhých 7 rokov. (beso74)
  • Malý voják (Jeremy Sylvers) se představí policistovi jako Jim Tyler. Na začátku filmu má však na uniformě Tyler R. (Lajty)

Reklama

Reklama