Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po jednom ze svých typicky rázných zásahů je inspektor sanfranciské policie Harry Callahan přeložen z oddělení vražd do personálního. Na scéně se však objeví pětičlenné komando vyhozeného vojáka Bobbyho, které přepadne armádní sklad a odcizí zbraně, dynamit, a dokonce i rakety. Jsou sice překvapeni inspektorem DiGeorgiem a jeho kolegou, v přestřelce však oba policisty smrtelně postřelí a zmizí. Harry se v nemocnici dozví od umírajícího přítele DiGeorgia důležitou informaci, než ji však stačí využít, vrazi se sami ozvou. Ohrožují město ukradeným arzenálem a požadují milion dolarů výkupného. Je čas, aby Drsný Harry znovu vyrazil do akce. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dnešní setkání po letech nedopadlo pro Harryho Callahana nejlépe. Tedy, abych to upřesnil, inspektor Callahan byl v pohodě, opět byl pevným středobodem ne zcela kvalitního příběhu, který u mě tentokrát nevyvolával jen kladné reakce. Vždy, když jsem viděl rozevlátou, potrhle pobíhající inspekrorku Moore, pociťoval jsem návaly trapného zoufalství. Dnes jsem se už rozhodně nebavil tak jako před dvaceti lety, takže mi vadila i nepříliš povedená umělá krev, kterou bych, v případě celkové spokojenosti s filmem, vůbec nezmiňoval. / Poučení: Pozor na shetlandské poníky. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Eastwoodov Harry Callahan je v treťom pokračovaní ešte viac drsný, nebezpečný a ešte viac nepriestrelný ako v prvých dvoch dieloch. A to i napriek faktu, že dej sa nám pribudnutím partnera nežnejšieho pohlavia trošku zženštil. To ale nahráva do ruky ostrým hláškam a zvýrazneniu jeho postavy. Dej je už tradičnou dobrou kriminálkou s nejakou tou dobrou prestrelkou, ale naháňačka po strechách krížom cez pol San Francisca bola mierne prehnaná. 75%. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

U těhle filmů s Clintem Eastwoodem se většinou nedočkáme moc velkých změn, ale to neznamená že by to nebylo dobrý krimi, myslim že si to pořád drží docela slušnou nadprůměrnou laťku, kór, když rovna tenhle díl je trošku zpestřenej novým Eastwoodovým parťákem a taky stále přetrvává ta celkem drsná atmosféra. Rozhodně jsem se u toho nenudil, ale zároveň jsem taky nedostal nic světobornýho ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl Harryho série už zaznamenal větší pokles kvality. Od skvělého druhého dílu se pár věcí změnilo, bohužel k horšímu. Záporákovi je vidět do obličeje už na úplném začátku, což nedává šanci většímu dějovému zvratu, jako tomu bylo v předchozí části. Navíc je ten záporák celkem slabý a vlastně celý děj je tak trochu nezáživný. Tohle je prostě jeden z těch slabších dílů callahanovské serie. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Tretej z rozprávok o spravodlivom, nepodplatiteľnom a drsnom Harry Callaghanovi už napriek kratšej stopáži došiel dych. Clint je naďalej presvedčivý (asi tej svojej postave verí). Postava jeho partnerky však ťahala príbeh do tragikomickej polohy. Pretože nie som starosta, nemôžem dať tvorcom filmu ďakovný list, ani ich hodiť domov vrtuľníkom. Musím ostať u obligátnych, a trochu nezaslúžených, troch hviezdičiek. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (14)

  • Poprvé je Harryho policejním partnerem žena. (ClintEastwood)
  • Snímek byl uveden do kin těsně před Štědrým dnem jako alternativa k rodinným filmům, které se v té době promítají. (ClintEastwood)
  • Clint Eastwood si pročítal spoustu scénářů, ale nemohl najít "ten pravý". (ClintEastwood)

Reklama

Reklama