Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cady Heronovou (Lindsay Lohanová) vychovávali její rodiče zoologové v africké buši a ona si myslí, že o "přežití nejsilnějších" ví všechno. Když ale tahle patnáctiletá dívka, která se vždycky učila doma, poprvé vkročí na půdu veřejné střední školy, zákon džungle dostane úplně nový význam. Cady se pokouší najít své místo mezi frajery, šprty a jinými subkulturami a narazí přitom i na nejhorší druh ze všech – včelí královnu, jinak řečeno chladnou a vypočítavou Reginu Georgeovou (Rachel McAdamsová), velitelku nejelegantnější partičky ve škole zvané Plastik. Když se pak Cady zamiluje do Reginina bývalého přítele Aarona Samuelse (Jonathan Bennett), včelí královnu jako když bodne – a začne plánovat, jak zničí Cadyinu společenskou budoucnost. Cady má ale taky drápy, a když se dostane do ďábelské "války dívčích světů,“ vystrčí je – a celá škola se bude muset spasit útěkem. (HBO Europe)

(více)

Recenze (497)

Compadre 

všechny recenze uživatele

Dřív jsem tenhle film jakeš takeš zkousnul, ale po druhém podívání, které proběhlo včera musím jednu hvězdu ubrat...nevím, jestli jsem od první projekce dostal nějak víc rozumu, nebo čím to je, ale prostě mi to najednou přišlo úplně nehorázně debilní. Holky sice vypadaj dobře, ale to nemění nic na faktu, že jsou MEGAprotivný a strašně pubertálně založený (to že jsou sprostý mi nijak zvlášť hrozný nepřipadalo..). celej film je tou jejich pubertálností tak strašně načichlej, že jsem si po půlhodině (zrovna byla reklama) musel otevřít pivo, abych z toho náhodou nezcvoknul. Pak už se to bez dalších piv neobešlo...prostě takovou ptákovinu bez alkoholu sledovat nelze. A ten moralizující konec...ten už se ani pivem zachránit nedal. Ten by nezachránil ani celej sud. ()

sheldonka. 

všechny recenze uživatele

Přijde mi to strašně ohrané. Ostatně jako všechny filmy s Lindsay Lohan. Téma o nové, "jiné" holce na škole je pro mě k smrti nudné. A když se mě na to někdo zeptá za dva měsíce tak se zmůžu jen na: „Jo, to jsem viděla.“ ()

Unnamed 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být určitě i lepší. Potenciál Tiny Fey a Amy Poehler nevyužit... ale co už - vtipu to mělo dostatek a nasmál jsem se víc, jak u většiny současných komedií. 4* ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem kolem tohoto filmu přešlapoval, až jsem nedávno na něj dostal chuť. A je to fajn oddychovka, která i po letech šlape, a vlastně skoro nezestárla. Může za to sympatická režie Marka Watersa, kvalitní scénář od Tiny Fey a hlavně herečky v hlavních rolí, které si to užívají. Film příjemně šlape, nemá vyloženě hluché místa a má několik výborných momentů, jenž se ukázaly, že platí i v dnešní době. Protivný sprostý holky je velmi vkusně natočená teen komedie, která je zároveň docela i chytrá. A to se moc často nevidí. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Slušné, spíše na děvčata zamířené teen středoškolské komedii se nedá upřít decentní šarm i (povětšinou) osvěžující nadhled s lehce podvratným vtipem. Kromě silného obsazení však do žánru nic objevného nepřináší a mnohé situace mi přišly nápadně povědomé. ()

Musak 

všechny recenze uživatele

Ne ne a ne, proste tomu víc nedám...možná, že sem byl ovlivněn tím, že sem před tímhle filmem viděl jinej kterej mě dost rozsekal a tohle mě prostě akorat nasralo svojí stupidností. ()

Blackberry 

všechny recenze uživatele

No čo na to povedať. Lindsay je nepísaná princezná tínedžerov a tí ju obdivujú. Byť tak v začiatkoch puberty, tak to žeriem aj s navijakom. Sobotná relaxovka ako vyšitá ... ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá komedie s jednoduchou zápletkou, v níž hraje L. Lohan dívku, která jde v šestnícti prvně do školy. Co byste od toho čekali, to to taky bude. Komu se komedie tohohle typu líbí nebo komu se líbí Lindsay, smlsne si i tady, komu ne, ať se radši obloukem vyhne. ()

Mr.Dogman 

všechny recenze uživatele

Nevím, mně se to nezdálo být špatné. Naopak, hodně jsesm se zasmál. Ať už učiteli zdravovýchovi, či výborné matce nebo "jarním královnám". Prostě bylo to velmi dobré zakončení sobotního dne :). ()

Nepi 

všechny recenze uživatele

Zajímavá komedie s královnou současných komedií Lindsay Lohan.Film ukazuje boj dívek o popularitu a kamarádství na jedné americké střední škole...Zajímavé a vtipné gagy proložené místy nudným dějěm....Pro mě lepší průměr. ()

Looser 

všechny recenze uživatele

Asi to bylo náladou a tím, že je mi Lindsay docela sympatická ale tenhle film mi docela sednul. Po Girl Next Door dalši příjemná komedie - tuhle asi ocení hlavně holky, mi ocenime Linsday :-) ()

sheilla 

všechny recenze uživatele

Skoda, ze je to natocene tak sladce, jinak vyborny namet na film. Kdyby hosi tusili, ze to takhle mezi holkama opravdu kolikrat chodi :-) ()

Niella 

všechny recenze uživatele

Neznasam Lindsay Lohan... Ale skuste to pozerat zo spoluziakmi na hodine kovnverzacii s vasou uletenou americkou lektorkou a potom o tom este diskutovat... Sranda. ()

Chise 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pohled do vnitřního života středních škol...příběh o hierarchii a včelích královnách jenom trochu kazí poněkud podivný závěr. ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Obstojná komedie. Plno klišé, radoby vtipných věcí ale stejně docelá příjemné a koukatelné. Příběh trhlý, boj mezi dvěmi holkami a nakonec happy end pro všechny. Lohan a McAdams to seklo takže jsem byl spokojen a mé oči taky :-) ()

Související novinky

Protivný sprostý nemrtvý holky

Protivný sprostý nemrtvý holky

05.02.2013

Nemáte dost zamilovaných upírů? Blbá otázka, já vím. Všichni jsme si oddechli, když Twilight sága přestala otravovat na plátnech kin... no, možná ne úplně všichni. Pro ty z vás, kterým žánr… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Sacha rockovým zpěvákem

Sacha rockovým zpěvákem

01.01.2006

Herec Sacha Baron Cohen (kultovní postava Ali G-ho, či hlas lemuřího krále Juliana z Madagaskaru) si v připravovaném biografickém snímku CURLY OXIDE AND VIC THRILLS zahraje postavu rockera Curlyho… (více)

MTV Movie Awards 2005

MTV Movie Awards 2005

07.06.2005

Štrnásty ročník odovzdávania filmových cien MTV Movie Awards moderovaný hercom Jimmym Fallonom sa už tradične blýskal hviezdnými menami, no zároveň sa (narozdiel od vážnych Oscarov) niesol vo veľmi… (více)

Reklama

Reklama